bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 kupcie Certate 2013 i pod obciążeniem będzie OK, a do kręcenia w fotelu Stellę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hahahaha do fotela mam Twina 15 . Taki ładny hamerykański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czyli model 2015 dodaje 30% do wedkarskiego farta a pozostawiona naklejka z cena 60% do szacunku wsrod wedkarzy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 http://jpangler.com/...twin-power.html brałem tuTeraz nie ma wszystkich modeli ale szybko uzupełnia stanySam z siebie napisał w deklaracji 7400 jenówWysyła EMS-em Z tym ze.W norwegi zwykle cło naliczają według tego co jest napisane na paczce w deklaracji. Z tego co słysze w Pl często nie patrzą patrza na to a za to żadają potwierdzenia płatności jaką sie dokonało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ...... a do kręcenia w fotelu Stellę tp '15 to taka podkategoria fotelowych maślanych Mój pod koniec miesiąca dostanie "wody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Mógłbyś wkleić jakieś fotki tego modelu? Oto moja parka TP CI4 2500 FA, oraz CI4 4000 SFA Coś nie weszło, spróbuję jeszcze raz. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez leszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Oto moja parka, TP CI4 2500 FA, oraz TP CI4 4000 SFA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Oto moja parka TP CI4 2500 FA, oraz CI4 4000 SFA To troszkę starsze modele niż 2013. Wydaje mi sie ze były juz w katalogu 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Były w katalogu w roku 2013 u Czeskiego dystrybutora,natomiast u nas były z potrójnym hamulcem /tylny, przedni i drag/Specyfikacja też jest inna, posiada Aero Wrap II, oraz Slow Oscylation. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez leszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Oto moja parka, TP CI4 2500 FA, oraz TP CI4 4000 SFA. P1010002.JPG Niekoniecznie mam ochote tuz przed swietami obdzierac Cie ze zludzen. Ale te dwa pokazane kolowrotki maja sie tak do TP 11 i TP 15 jak gronostaj do gazeli.Oba sa na "G" i oba sa ssakami.Tak samo tu - oba sa Shimano i oba nazywaja sie Twin Power.Na tym podobienstwa sie koncza. vs 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 no o tych to Japończycy na pewno nie wiedzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No i jak wam chodzą 15stki mi ok, na pewno nie szumi tak jak TP 2011 o czym nikt tu nie pisał nigdy chyba. Wcale tp 11 to nie takie cacko wychwalone pod niebiosa.zawsze jakiegoś trefnego kupie, mój nie szumi pewnie podróbka, z tej samej partii co kilkanaście jakie miałem okazję rozbierać, niestety też nie szumialy :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zawsze jakiegoś trefnego kupie, mój nie szumi pewnie podróbka, z tej samej partii co kilkanaście jakie miałem okazję rozbierać, niestety też nie szumialy :/ Zbyt rzadko krecisz nim w fotelu.A gdy juz krecisz, to masz niepotrzebnie wlaczony TV.Jesli bedziesz chcial poznac prawde o tym kolowrotku, to nastepnym razem usiadz w fotelu, gdy bedziesz sam w domu. Nago. Wez gleboki wdech i krec nim bez wypuszczania powietrza. Co by nie zaklocic pracy rotora ruchem wydychanego powietrza. A potem sprobuj powiedziec, ze kolowrotek nie wydaje ZADNEGO dzwieku. Ze nie ma szumu. Daj znac Pozdrawiam Guzu p.s. a jesli faktycznie nie bedzie szumu...to znaczy, ze za wolno krecisz 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Były w katalogu w roku 2013 u Czeskiego dystrybutora,natomiast u nas były z potrójnym hamulcem /tylny, przedni i drag/Specyfikacja też jest inna, posiada Aero Wrap II, oraz Slow Oscylation. Sprawdziłem teraz w katalogu z 2009 i tak jak mi sie wydawało oba z twojego zdjęcia w nim sąTwin power Ci4 2500Fa i 4000SFA, więc coś u tych Czechów mają spóźniony zapłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYMAL2 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zawsze jakiegoś trefnego kupie, mój nie szumi pewnie podróbka, z tej samej partii co kilkanaście jakie miałem okazję rozbierać, niestety też nie szumialy :/A mi szumi jak za dużo mocnego trunku spożyję no i nawet chrobocze w be...chach no ale może zmienię na caldie i wszystko się uspokoi Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A mi szumi jak za dużo mocnego trunku spożyję no i nawet chrobocze w be...chach no ale może zmienię na caldie i wszystko się uspokoi Pozdrawiam Zdecydowanie na Caldię zmień. Poczujesz się dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zbyt rzadko krecisz nim w fotelu.A gdy juz krecisz, to masz niepotrzebnie wlaczony TV.Jesli bedziesz chcial poznac prawde o tym kolowrotku, to nastepnym razem usiadz w fotelu, gdy bedziesz sam w domu. Nago. Wez gleboki wdech i krec nim bez wypuszczania powietrza. Co by nie zaklocic pracy rotora ruchem wydychanego powietrza. A potem sprobuj powiedziec, ze kolowrotek nie wydaje ZADNEGO dzwieku. Ze nie ma szumu. Daj znac Pozdrawiam Guzu p.s. a jesli faktycznie nie bedzie szumu...to znaczy, ze za wolno krecisz Albo za wolno kręcisz, albo najwyższa pora udac się do "uchologa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Szumienie szumieniem ale jak już terkocze i czuc bebechy pod obciążeniem to trochę słabo jak za takie pieniądze. A Ty Łukasz to od kiedy masz TP 11 ? Myślałem, że u Ciebie tylko cegło-taurusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ..trzeba być świadomym uzytkownikiem a nie podbijać 30g z korby wielkością 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zbyt rzadko krecisz nim w fotelu.A gdy juz krecisz, to masz niepotrzebnie wlaczony TV.Jesli bedziesz chcial poznac prawde o tym kolowrotku, to nastepnym razem usiadz w fotelu, gdy bedziesz sam w domu. Nago. Wez gleboki wdech i krec nim bez wypuszczania powietrza. Co by nie zaklocic pracy rotora ruchem wydychanego powietrza. A potem sprobuj powiedziec, ze kolowrotek nie wydaje ZADNEGO dzwieku. Ze nie ma szumu. Daj znac Pozdrawiam Guzu p.s. a jesli faktycznie nie bedzie szumu...to znaczy, ze za wolno krecisz ..kuźwa...wisisz mi chusteczki do czyszczenia monitora ;) :lol: :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 I ja też ... sie zakrztusiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Guzu!! świat runął mi na głowę.....ja to cały czas źle robiłem!! Ubranie i swobodny oddech fałszował wyniki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wiktor, pozostaje stetoskop i wibrometr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wiktor, pozostaje stetoskop i wibrometr wi ...co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ..no co..można pomierzyć RMSy wartości drgań i składowe peak-to-peak łozysk i przekładni ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi