bazyloss Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) no i się skusiłem , powiem, że jest to pierwsze Shimano od pewnego czasu, które mi się podoba (4000PG), bo jest i masło i dobre spasowanie/sztywność i moc, mam nadzieję, że w czasie użytkowania nie zmienię zdania, aczkolwiek nie będzie katowany, ma służyć do wolnego ściągania wobków minnow 7-10cm przy nocnych opaskach, więc jest na to szansa Edytowane 23 Czerwca 2015 przez bazyloss 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kamil powinieneś być zadowolony . mój wyjał w tym sezonie ze sto pajków . Na spore przynety łowię i skurczybyk HG kręci jak nowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ja właśnie oczekuje na 4000 XG mam nadzieje że da radę z boleniami i nie będe musiał już tak zapierdzielać korbką jak przy taurusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 tak patrzę, że te nowe TP, to się na pniu sprzedają w JP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Gdzie patrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam, Ile widzieliscie na forum zajechanych Twin Powerow 4000, mowie o prawdziwych TP, nie tych na ojrope? Jak nie zaczniecie sie sami bawic w poprawianie inzynierow Shimano poprzez rozne tjuningi czy inne kombinacje to przy woblerach sandaczowych 7-10 cm TP 4000 PG starczy na cale zycie, oczywiscie wczesniej sie Wam znudzi i kupicie nowy model '18 czy '20 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 tak patrzę, że te nowe TP, to się na pniu sprzedają w JPZwłaszcza wersja PG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 np. do Digitaki przyleciały prawie wszystkie modele i się rozeszły w parę godzin, a sporo było w pre-orderach i wcale się nie pojawiły na stanach magazynowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W Digitace z tego co widzę bardzo dobra cena, więcej... Lepszej nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Wcale nie najniższa i do tego ciągle puste magazyny. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Fiskare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W iluś sklepach porównywałem i tam najtaniej. Gdzie widziałeś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) puste, bo magazyny Shimano są puste, możesz złożyć pre-order, albo śledzić i czatować chyba dwa dni temu były prawie wszystkie modele, rozeszły się w kilka godzin Edytowane 25 Czerwca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 a jakie modele potrzebujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja już kupiłem. Dwa tygodnie czekałem w digitace na uzupełnienie magazynów, w końcu kupiłem w Japan Angler od ręki i za mniejsze pieniądze Co prawda w digitace jest darmowa dostawa, ale tam gdzie ja kupiłem same twinki są tańsze. Do tego wiedzą, co wpisywać w deklaracji celnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 to ciekawe, że taniej, bo ja tez brałem od Kazu i taniej nie było i nie jest, a z kolesiami z Digitaki też się da dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A ile wam wyszly cenowo ? Ja kupowalem przez ebay i wyszlo 320$ i pewnie dojdzie jeszcze clo i vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 36400jpy, jakimś cudem obyło się bez dodatkowych opłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mój 4000HG wyszedł 264 euro plus 30 euro cła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ehhhh. Wy to macie szczęście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 WTF ? W piątek po południu Japończycy wysłali, a dzisiaj już na celnym w Warszawie... EMS daje radę... Ostatnio zamawiałem coś z USA przez UPS i nawet tak szybko nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Na jpangler chodzi poNow only: €238.38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Za najmniejsze. 4000 + 20 € Prócz tego oni doliczają wysyłkę o ile pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Moj tez juz na celnym w Warszawie mam nadzieje ze teraz to juz dlugo nie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Powrzucajcie foty swoich nowych zabaweczek, lubię patrzeć na czyjeś szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 panowie mam zamiar sprzedac tp 2500mg w bardzo dobrym stanie i kupic tego nowego lepsza zabawka od mg 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi