Skocz do zawartości

'15 Shimano Twin Power 2015 (SW i nie tylko)

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoby to tak przetłumaczyć na polski to wychodzi coś w stylu.

"żeby być super silnym wędkarzem z nadprzyrodzonymi mocami, których zdrowym rozsądkiem ogarnąć się nie da, kręgosłup jak ze stali i nogi nieugięte, żeby mieć nieskończone źródło zasilania"  >>--------->  musisz mieć koniecznie nowego TP '15 HAGANE]

W każdym bądź razie chyba zaryzykuje i zamówię jedną 15 -tke na próbę, jak to co jest wyżej okaże się prawdą to będę wymiatał :D

I było jeszcze o ryżu , pewnie aby dużo jeśc :D

• Like 6

...taki trochę... tu much bling,bling...trza bedzie go owijać czarną taśma izolacyjną co by kropkom nie błyskał po gałach [emoji14] ;)

Znam takich, co cały kołowrotek matową czarną farbą z aerografu psikali, coby "zajączków" kropatym nie puszczać ;)
  • Like 1

A czytałeś posty o stelli 14 ?

Czytałem, i co z tego? To że osoba z autorytetem twierdzi że ten kołowrotek ma wady nie oznacza od razu że jest do niczego. Nie mam i raczej nie będę miał 14' Stelli, ale nie powinno się oceniać sprzętu po jednej negatywnej ocenie - nawet jeśli jest wypowiadana przez osobę znającą się na kołowrotkach jak mało kto. Dopiero czas pokaże cóż to za maszynka. 

• Like 2

no cóż :) wypisuję się z obserwacji tego wątku bo jak zwykle zaczyna się ględzenie, a nawet wywody takich specjalistów co żadnego twin powera ani stelli poza obrazkami w necie nie widzieli na oczy. Szkoda czasu,ale wiem że wielu ma go nadmiar :)

• Like 3

Czytałem, i co z tego? To że osoba z autorytetem twierdzi że ten kołowrotek ma wady nie oznacza od razu że jest do niczego. Nie mam i raczej nie będę miał 14' Stelli, ale nie powinno się oceniać sprzętu po jednej negatywnej ocenie - nawet jeśli jest wypowiadana przez osobę znającą się na kołowrotkach jak mało kto. Dopiero czas pokaże cóż to za maszynka. 

czyli, że się nie zna na nowych młynkach