Dąbek 111 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jakoby to tak przetłumaczyć na polski to wychodzi coś w stylu."żeby być super silnym wędkarzem z nadprzyrodzonymi mocami, których zdrowym rozsądkiem ogarnąć się nie da, kręgosłup jak ze stali i nogi nieugięte, żeby mieć nieskończone źródło zasilania" >>---------> musisz mieć koniecznie nowego TP '15 HAGANE] W każdym bądź razie chyba zaryzykuje i zamówię jedną 15 -tke na próbę, jak to co jest wyżej okaże się prawdą to będę wymiatał I było jeszcze o ryżu , pewnie aby dużo jeśc 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To prawda : " korpus z ryżem do obsługi szpuli " może nieco komplikować własności użytkowe , ale ujmujący jest nad wyraz . A swoją drogą ten 2500 wygląda piknie , tak nawet bardziej od FI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie doradźcie szukać i brać 4000 '11 czy czekać na 4000 '15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Panowie doradźcie szukać i brać 4000 '11 czy czekać na 4000 '15 ?15' już zajechałem więc bierz 11'. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 15' już zajechałem więc bierz 11'.Dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ...taki trochę... tu much bling,bling...trza bedzie go owijać czarną taśma izolacyjną co by kropkom nie błyskał po gałach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Bierz pod uwagę przełożenie, 15 będzie pewno sporo mocniejsza ale żyłki nawinie mniej. Model 11 sprawdzony i chwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja bym poczekał na 15' pomimo że 11' to świetny kręcioł. Jakoś trudno mi wyobrazić sobie żeby japońce skiepścili jeden ze swoich flagowych produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A mi się 11 bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli chodzi o wygląd to rzeczywiście tak jak napisał @patu za dużo sreberka. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez pawello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox34 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja bym poczekał na 15' pomimo że 11' to świetny kręcioł. Jakoś trudno mi wyobrazić sobie żeby japońce skiepścili jeden ze swoich flagowych produktów. A czytałeś posty o stelli 14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ...taki trochę... tu much bling,bling...trza bedzie go owijać czarną taśma izolacyjną co by kropkom nie błyskał po gałach [emoji14] Znam takich, co cały kołowrotek matową czarną farbą z aerografu psikali, coby "zajączków" kropatym nie puszczać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A czytałeś posty o stelli 14 ? Czytałem, i co z tego? To że osoba z autorytetem twierdzi że ten kołowrotek ma wady nie oznacza od razu że jest do niczego. Nie mam i raczej nie będę miał 14' Stelli, ale nie powinno się oceniać sprzętu po jednej negatywnej ocenie - nawet jeśli jest wypowiadana przez osobę znającą się na kołowrotkach jak mało kto. Dopiero czas pokaże cóż to za maszynka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no cóż wypisuję się z obserwacji tego wątku bo jak zwykle zaczyna się ględzenie, a nawet wywody takich specjalistów co żadnego twin powera ani stelli poza obrazkami w necie nie widzieli na oczy. Szkoda czasu,ale wiem że wielu ma go nadmiar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Czytałem, i co z tego? To że osoba z autorytetem twierdzi że ten kołowrotek ma wady nie oznacza od razu że jest do niczego. Nie mam i raczej nie będę miał 14' Stelli, ale nie powinno się oceniać sprzętu po jednej negatywnej ocenie - nawet jeśli jest wypowiadana przez osobę znającą się na kołowrotkach jak mało kto. Dopiero czas pokaże cóż to za maszynka. czyli, że się nie zna na nowych młynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dobra koniec tej gadki.... , lepiej niech ktoś zajedzie konkretem kiedy będę mógł moje złocisze wydać na ten sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pewnie w ciągu kilku tygodni. Sprawdzaj na Placie.Niestety dla zarabiających w złotówkach i w euro cena pewnie będzie niezbyt zachęcająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Z Plata jeszcze bezpośrednio nic nie kupowałem. Możesz coś podpowiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Placisz przez PayPal. Młynek jest u Ciebie w tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Placisz przez PayPal. Młynek jest u Ciebie w tydzień.Potwierdzam , zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To będę musiał spróbować. A jak z cłem i watem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To będę musiał spróbować. A jak z cłem i watem? Zajebiscie! A jak moze byc ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To będę musiał spróbować. A jak z cłem i watem? Płaczesz i płacisz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 I co zawsze złapią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 I co zawsze złapią? Poznalem kiedys wedkarza, ktorego szwagier mieszkal w Serocku. Sasiad tego szwagra sprowadzil cos z plata w 2008 roku bez oplat na granicy...ale ow sasiad juz w Serocku nie mieszka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi