Wiktor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dziś nie brały smoluchy. Największy i chyba najładniej wybarwiony ze stawki. Sprzętowo Blaas 2,4 M 12 lbStradic FH 2500 i żyłka 0,16Capną zielono złotego DR-kafajna ryba Czy Ty nosisz ze sobą statyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Statyw noszę jak jestem sam. Dziś było towarzystwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 U mnie dwa dni spedzone nad wodą zaowocowały wieloma kontaktami. Ryby bardzo aktywne, dużo wyjść i puknięć, które często wyglądały jak odganianie a nie branie. Kilka rybek wyjechało jednak wszystkie poniżej forumowego minimum. Te wyjęte o dziwo w bardzo dobrej kondycji ale widziałem też kilka chuderlaków. Jeżeli chodzi o przynęty to najlepiej reagowały wobki salmo minnow i Piotrka Mołdocha w naturalnuch kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) dzisiejsze 52cm No piękniutki Gratulacje. Znajome miejsce Wygląda ja troć. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez diabel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregson90 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 O to co dzisiaj zastałem nad wodą, aż strach pomyśleć co to jest;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ciekawe o co chodziło twórcy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 dziupla kłusowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Trzeba było rozwalić i się nie zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pewnie surwiwalowcy próbowali przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Polską wersje bimbrowników pewnie kręcili lub szukali złota , bursztynu lub czegoś podobnego Wracając do tematu. Jazie chyba pójdą w odstawkę .... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kuba normalnie jakaś interakcja między wami zachodzi na tej fotce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) O to co dzisiaj zastałem nad wodą, aż strach pomyśleć co to jest;/Żeby rozwiać wątpliwości co to jest za ustrojstwo ????? Podpowiem że ,to maszyna do odławiania rybek w czasie ciągu tarłowego. Działa to jak "młyn" samoistnie napędzany siłą płynącej wody a przy okazji na każdym skrzydle /łopacie zamontowana jest siateczka w która wpadają podążające pod prąd rybki. Maszynka jest zniszczona więc trudno ją rozpoznać. Chłopaki musiały pooglądać na DISCOVERY program "JAK PRZETRWAĆ NA JUKONIE" Edytowane 4 Stycznia 2015 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregson90 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na szczęście to co zostało z tego ustrojstwa zostało wyjęte z wody i kompletnie zniszczone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bardzo dobrze, też bym tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na szczęście to co zostało z tego ustrojstwa zostało wyjęte z wody i kompletnie zniszczone Znając życie ,pewnie przy następnym tarle chłopaki odbudują. Jedno jest w tym dobre , że wiadomo już gdzie to robią i trzeba tylko "kolegów" przypilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kuba normalnie jakaś interakcja między wami zachodzi na tej fotce Pilnowałem i zaklinałem wzrokiem aby się nie wymsknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kurde ale się macie fajnie ja jeszcze do lutego muszę czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kuba, ja Ci dam jazie w odstawkę Gratki fajnych ryb. Trafiłeś na "swoja" wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Brawo Forecast.pasje widac w oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Piękna sztuka! Gratulacje!!! :-) napiszcie coś jak tam rozpoczęcie sezonu na lubelskiej Bystrzycy.No co jest? Czemu nikt koledze nie odpisuje? Boicie sie najazdu warszawiaków :-). To na napiszę: biorą i to całkiem niezłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) S.O.D Biorą i owszem. Jeden taki zabrał rybę z osmolickiego odcinka no- kill. Kolega zdążył zrobić mu zdjęcie a także wyrzuconej w krzaki rybie! Całość foto dokumentacji trafiła do strażników a dalej na Policję.Nie dziw się,że na takie pytania czy biorą na Bystrzycy pstrągarze na publicznym forum raczej nie odpowiadają bo też nagonka na żadne jeszcze żyjące łowisko nie jest potrzebna. Tymczasem na Bystrzycy od pierwszego dnia sezonu trudno znaleźć wolne 300 metrów rzeki. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Zielony 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Należy tępić takich pseudo-wędkarzy, szczególnie na takiej lubelskiej Bystrzycy gdzie po ciepłej zimie na wiosnę nie będzie po co jechać , a z miejscówkami fakt narazie więcej ludzi niż wody w rzece 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) No co jest? Czemu nikt koledze nie odpisuje? Boicie sie najazdu warszawiaków :-). To na napiszę: biorą i to całkiem niezłewarszawiaki to płotki ciężej tubylców upilnować choć są w tych samych miejscach co niedziele, stało się to lokalną rozrywką i nikt sie przesadnie z tym nie kryje. Wystarczy odrobina dobrej woli ze strony strażników i maja 5-7osób na gorącym uczynku(...) Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Kunasz63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jeżeli tak jest jak pisze Kunasz to naprawdę wygląda to bardzo nieciekawie! Myślę, że przydało by się jeszcze większe zaangażowanie każdego z nas w nakrywaniu takich ludzi i zdecydowana reakcja Policji oraz Strażników. A zadajacy pytanie co się dzieje na Bystrzycy po prostu chciałem żeby coś ktoś napisał bo chciało by się pojechać ale czasu brak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj udało mi się urwać na 4 godziny czego efektem były 3 potoki +- 35 cm i jedna piękna pręgowana pani z nadwagą Wciąż mały pająk z japonii robi robotę 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi