rapala5 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiejszy i pierwszy w tym roku Edytowane 12 Stycznia 2015 przez rapala5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dzisiejszy i pierwszy w tym roku cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapala5 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 musi być taki ten dzisiejszy gdyż trzeba zmieniać format zdjęcia eh już o tym zapomniałem ale pstry cieszy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drexler Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Bardzo ładny . Gratuluję! Ile cm? Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Drexler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapala5 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 38 szybki pomiar czyszczenie z pijawek i powrót do wody jedno jedyne branie obrotówka Piotra Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfilo Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ładny - GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nesta Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Dzisiejsze 65cm. Złowiony i wypuszczony przez mojego tatę. Branie z dołka na koguta. Ile fazowań musiała ta ryba w swoim życiu przeżyć tego nikt nie wie. Nie myślałem że, na pomorzu są jeszcze takie pstrągi. Pozdrawiam Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Nesta 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) No nie.......Gratulacje!Pozamiatane na cały sezon ;-) Edytowane 13 Stycznia 2015 przez skius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) To trocie mniejsze w Drwęcy łowią Gratuluję i oby jeszcze raz w lato się zameldował Edytowane 13 Stycznia 2015 przez wyjec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No właśnie ja złowiłem 4 trocie w tym roku i tylko jedna była podobnych rozmiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ...niejeden ichtiolog drapałby się po głowie..Gratulacje dla taty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja takiego nie widziałem i pewnie nie zobaczę u mnie w rzekach jeśli przekroczy 40 to już kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Kropek konkretny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ale podkręcacie atmosferę... a tu jeszcze 18 dni... :-( Rewelacyjna ryba! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Cholera, wątek pozamiatany. Gratulacje dla Taty. Teraz tylko zablokujcie Guzowi możliwość pisania postów w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Lepiej nie chwal się gdzie go złowiłeś bo jego czasy będą policzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morouk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Naprawdę piękny zwierz trafił się Twojemu ojcu! Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Gratulacje dla taty. Trochę mi wiara wróciła bo jeżeli taki król pływa w naszych wodach to jest po co meldować się nad wodą.A mówią, że na kropki wystarczy wędka do 10 gram i żyłka 16. Powodzenia życzę jak taki klocek zagryzie przynętę.W sobotę miałem w planach mały rekonesans, teraz wybiorę się nad wodę na 100 procent.Jeszcze raz gratki.Pozdrawiam.Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Gratki dla taty Nesta. Ten kropek to można powiedzieć to ostatni Mohikanin . Ja podobnego złowiłem około 20 lat temu. Dzisiaj kropek wielkości 50-taka to taniec murzyna. Jeszcze raz gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Piękny kropek Nesta!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) WitamWklejam zdjęcie ryby w tym wątku, bo nie wiem, co złapałem. Nie słyszałem nigdy o tym, żeby ktoś złowił coś takiego w tej rzece. Zakładam że to pstrąg. Poszedłem pospiningować za jaziem, a złapało się takie coś. Przynętą był dwucentymetrowy wobler własnej produkcji, miedziano złote boki i grafitowy grzbiet. Ryba mierzyła 43 cm, pływa dalej. Po zacięciu myślałem, że holuję niezłego jazia a tu pod brzegiem zdziwienie i zagadka. Szybko zrobiłem kilka zdjęć i do wody. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez mnietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Bez zdjęcia nie da się rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Chyba się zdjęcie wyżej niedodało. Zdjęcie ucinane w paincie bo miało trochę za duży rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ja bym powiedział ze to pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drexler Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak najbardziej to pstrąg potokowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi