Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Waldek Rafałka M. spotkałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Waldek Rafałka M. spotkałeś?Dokładnie tak Patryk, przekażę oczywiście pozdrowienia. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 ..ostatni raz widziałem go na Drawieńskim Zlocie..brakuje trochę tych klimatów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Wczorajszy, okołowymiarowy stykacz. Sprzęt ten sam co poprzednim razem, wobler własnej produkcji. Zdjęcie nie oddaje jego kolorów, tak pięknej ryby jeszcze nie widziałem ani tym bardziej nie złowiłem wcześniej. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez mnietek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forecast Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Pstrąg z Czerwoną Ospą Inne z dzisiaj nie były tak wybarwione. 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Pstrąg z Czerwoną Ospą Inne z dzisiaj nie były tak wybarwione. Faktycznie wielkie czerwone kropicha To juz widze ze tych Twoich jazi w tym roku nie poogladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Będą i jazie wszystko w swoim czasie. Te kropy to jakieś hipnotyzujące 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Te kropy to jakieś hipnotyzujące Wiesz, że na to nie ma lekarstwa... już to masz...już Cię to nie opuści... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 piekne ubarwienie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Będą i jazie wszystko w swoim czasie. Te kropy to jakieś hipnotyzujące Piękny Duńczyk Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 @Forecast ale zajebisty kropas , przepiękny u mnie takich nie ma niestety, ciekawe od czego to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ależ świetne ma te kropy.Niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) @Forecast ale zajebisty kropas , przepiękny u mnie takich nie ma niestety, ciekawe od czego to ?to taki "gatunek" potoka potocznie zwany duńczykiemW naszych warunkach często chodowany i wpuszczany do łowisk specjalnych Te poniżej pochodzą z piaseczna Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Wiktor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Kiedyś podobnie wybarwione łowiłem na Łupawie. Na obecnym cieku on raczej z przypadku się tu znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak jak mówisz Kuba. Kiedyś brały takie na Łupawie, nie wiem jak teraz.. Jak dla mnie troche takie nienaturalne.Wole Nasze dzikie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pstrąg z Czerwoną Ospą Inne z dzisiaj nie były tak wybarwione. Kuba piękna ryba czekam na fotki innych łowców z ZPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Bywają i normalne chyba 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Bartek, Forecast - super rybki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Dzisiejsze 65cm. Złowiony i wypuszczony przez mojego tatę. Branie z dołka na koguta. Ile fazowań musiała ta ryba w swoim życiu przeżyć tego nikt nie wie. Nie myślałem że, na pomorzu są jeszcze takie pstrągi.65cm.jpg Pozdrawiam Niestety pstrąg został zjedzony. Osoba która go złowiła to czyta i dobrze wiedziała że, ryba została parę dni temu złowiona i wypuszczona.F. żebyś sie po nim porzygał. Gratuluje zajebistego zdjęcia w kuchni. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Nesta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Niestety pstrąg został zjedzony. Osoba która go złowiła to czyta i dobrze wiedziała że, ryba została parę dni temu złowiona i wypuszczona.Funy żebyś sie po nim porzygał. Gratuluje zajebistego zdjęcia w kuchni.Debil.Dobre zdjęcie na tle płytek zawsze w cenie !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Podlinkuj będziemy koledze składać gratulacje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Niestety pstrąg został zjedzony. Osoba która go złowiła to czyta i dobrze wiedziała że, ryba została parę dni temu złowiona i wypuszczona.Funy żebyś sie po nim porzygał. Gratuluje zajebistego zdjęcia w kuchni.Debil. Ojjjj !!!!O co tu kaman ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) No ktoś wybadał miejsce w którym pstrąg został złowiony i wybrał go z dołka.Catch & eat Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Podlinkuj będziemy koledze składać gratulacje ....Nie wiem jaki to ma nick ale czyta jerkbaita i widziało pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 No tak,ale nie widzę nic na poparcie tych słów: " Gratuluje zajebistego zdjęcia w kuchni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi