Nesta Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Temu komuś ten pstrąg wyszedł do przynęty, potem złowił go mój ojciec i on widział tu zdjecie. Pare dni potem go złowił i zabił, jak wszystko co przekracza wymiar.To jest typowy przykład skutecznego wędkarza bez mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) No tak,ale nie widzę nic na poparcie tych słów: " Gratuluje zajebistego zdjęcia w kuchni."Ojciec dostał zajebistego mmsa...My go znamy. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Nesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 kuźwa i pozamiatana przyjemność z zaglądania tu, niech się debil porzyga , udławi i udusi, i to trzy razy po kolei w razie co to naklejki na łódce mam w innym celu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ojciec dostał zajebistego mmsa...My go znamy. Jak tak to zwracam "honoresa" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Bardzo smutna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cholernie nieprzyjemne. Gościu, jak to czytasz... Niech Ci ta ryba bokiem wyjdzie. Tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Niestety pstrąg został zjedzony. Osoba która go złowiła to czyta i dobrze wiedziała że, ryba została parę dni temu złowiona i wypuszczona.Funy żebyś sie po nim porzygał. Gratuluje zajebistego zdjęcia w kuchni.Debil.Licho nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Co za bezmózg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Klasyka polskich realiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Temu komuś ten pstrąg wyszedł do przynęty, potem złowił go mój ojciec i on widział tu zdjecie. Pare dni potem go złowił i zabił, jak wszystko co przekracza wymiar.To jest typowy przykład skutecznego wędkarza bez mózgu. Myślę, że termin wędkarz trzeba przypisać ludziom, którzy mają rozum. Łapacz, na którego ten piękny kropek miał nieszczęście trafić nie jest wędkarzem. Nikt kto kocha i pojmuje czym jest łowienie pstrągów nie zabierze takiej ryby, bo by mu serce pękło. W dupie mam tu, że prawo nie zabrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Przerabiałem na sobie, własnych miejscówkach i .... kolegach. Dzięki takim ludziom i zdarzeniom, dzisiaj jestem nad wodą tak nieufny, jak to tylko możliwe. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) To w końcu kto zjadł tego pstrąga bo się pogubiłem? Ojciec Nesty? Edytowane 21 Stycznia 2015 przez covent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Co trzeba mieć we łbie żeby przerobić tak piękne stworzenie na gówno ...chyba gówno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To w końcu kto zjadł tego pstrąga bo się pogubiłem? Ojciec Nesty? i tak się rodzi plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 i tak się rodzi plotka No rodzi jak się pisze półsłówkami a nie prosto i wyraźnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 szkoda ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Temu komuś ten pstrąg wyszedł do przynęty, potem złowił go mój ojciec i on widział tu zdjecie. Pare dni potem go złowił i zabił, jak wszystko co przekracza wymiar.To jest typowy przykład skutecznego wędkarza bez mózgu. Dla mnie jest wszystko zrozumiałem. Nie złowił go ojciec Nesty tylko jakiś gość spragniony rybiego białka, który nie ma za dużo w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 No rodzi jak się pisze półsłówkami a nie prosto i wyraźnie:) albo jak ktoś czyta co trzeci post 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nesta napisałe wyrażnie. Czytaj ze zrozumieniem... Niesamowicie smutna historia. Niestety, na chamstwo i prostactwo nie ma rady. Daletego maksymalnie posunięta ostrożnośc jest absolutną koniecznością. U mnie nawet najbliższa rodzina nie zna nazw rzek w jakich ganiam kropki. Czasem się zastanawiam czy jakby się coś stało, umieliby mnie odnależć Niech sie ością udławi. Mięsiarz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mam tylko nadzieję że, szczęśliwy "łowca" będzie miał ochotę i odwagę pochwalić się zdobyczą na kolejnym "Memoriale Henryka Gębskiego" w Lędyczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Jak zrobił zdjęcie na tle kuchni z taką piękną rybą to pewnie znajdziemy je w kolejnym numerze WW... Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Mr.Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To nam się wątek w stypę po 65cm pstrągu zamienił Może powinien powstać nowy wątek "księga kondolencyjna po fajnych rybach" Nie ukrywam, że wchodzę w dział wieści znad wody, żeby fajne rybki pooglądać, a nie czytać o takim ku...twie Wystarczy mi, to co widziałem przez lata uganiania się za rybami po naszych wodach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Przykra sprawa... piekna ryba... byla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 a idź Pan do... jak można takie rybsko, taki reproduktor zabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ten cały FUNY zaczyna mi działać na nerwy. Kormoran j...y łowi pstrągi i zabiera wszystko co ma wymiar. Niestety łowi dobrze za co jest podziwiany w kręgu wałeckich wędkarzy (nie wszystkich oczywiście). Mam info o tym, że sezon zaczyna już w grudniu. W tym roku się na niego czaiłem ale się nie udało. Najchętniej to bym mu skopał co nieco i tyle. Niestety nie zapowiada się żeby zrezygnował z zabierania wszystkiego co złowi (pstrągi, szczupaki, sandacze itp) ponieważ jak wieść niesie po prostu z tego żyje nierób. Nie pracuje i gania po wodach a co złowi to sprzeda. Osobiście kolesia nie znam ale już sporo na jego temat słyszałem. Najlepsze wyjście to napiętnować kormorana w kręgu wędkarskim, zwymyślać go na zawodach np. w Lędyczku i nie zdradzać miejscówek gdzie się złowiło rybę.Niestety na rzekach pojezierza wałeckiego od stycznia do końca kwietnia sporo ładnych rybek kończy w kuchni. Od maja kormorany przestawiają się na szczupaki chociaż w tym roku RZGW zabrał sporo jezior więc nasze kochane pstrągi będą miały ciężko. Takie życie RAPR rządzi. Brak limitów górnych wymiarów, za wysokie limity zabieranych ryb + prawie całkowity brak kontroli i małe kary = pusta woda. Szkoda kropka. Ładny był. Też bym chciał takiego złowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi