Pride Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Z tym pstrągiem to było akurat kilka burz na różnych forach, że nie pochodzi z rzeki Tanew tylko z rzeki Por Nie mniej jednak ryba przepiękna Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Burz było sporo ale nie zmienia to faktu, że zarówno Tanew jak i Por to rzeki Roztocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Znajomy złowił pstrąga 67 na OS San mam zdjęcie Wiele lat temu, jeszcze jak nie było Os-u, też złowiłem na 67cm, ale zdjęcia nie mam. Teraz takie pod 70cm, to na Os-ie nic aż tak bardzo nadzwyczajnego. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez marekn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wiktor chyba bede musial zrobic zdjecie tego mojego smoka co plywa, szacuje go na dobre 75-80cm. Chyba trzeba go/je oddac na jakis OS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Czocho odejmij z 20 centòw i nie fantazjuj Ta rybka jest dość znana na "ścianie wschodniej" i na pewno było 70+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ta rybka jest dość znana na "ścianie wschodniej" i na pewno było 70+ .Piotruś napewno to Kopernik nie żyje. Nie będę Ci tu tłumaczył o gabarytach letniego pstràga na 70+ . Masz fotkę na poprzedniej stronie to Sam wyciàgnij wnioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evien Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 I tu najmniejszych wątpliwości nie ma Pozwolisz Kolego że zdejmę czapkę,naleję 100 ml prieparatu i wypiję zdrowie Twoje i tej pięknej Ryby Wasze zdrowie!! I dziękuję No piękna - cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) "Piotruś napewno to Kopernik nie żyje. Nie będę Ci tu tłumaczył o gabarytach letniego pstràga na 70+ . Masz fotkę na poprzedniej stronie to Sam wyciàgnij wnioski..." A ja nie będę Ci tłumaczył o wielkości "naszych" pstrągów, gdyż sam widziałem takie kabany na "stanowiskach". Edytowane 24 Stycznia 2015 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Piotruś napewno to Kopernik nie żyje. Nie będę Ci tu tłumaczył o gabarytach letniego pstràga na 70+ . Masz fotkę na poprzedniej stronie to Sam wyciàgnij wnioski...Adam ta ryba miała z tego co pamiętam 70,5 czy 71cm i to napewno nie jest ściema i to był największy zgłoszony kropek 2013 w Polsce...pamiętaj , że fotka czasami nie oddaje gabarytów ryby...z drugiej strony jestem pewien, że mozna byłoby jej ustrzelić fotkę na której wygladałaby na 80 i wtedy nie miałbys pytań .....ale fakt jak na letniego(ryba z czerwca) słabo wypasiony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Na ścianie wschodniej silniej oddziaływał Czarnobyl więc i "potworów" w rzekach więcej. Na dopingu się nie liczy Piękne ryby. Gratuluję. W moich rzekach już chyba takich nie ma .Ja osobiście marzę o 50. Może w tym sezonie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kolego Zino zapraszam nasze podlaskie kropki zostały "wprowadzone do obiegu" dokładnie 10 lat przed Czarnobylem ....także te świecące mają 100+ i często siadają na kiju... nazywamy je trociami potokowymi ...a takie 70-tki to trafiaja sie conajmniej raz w tygodniu kolega Tofix ma namierzonych kilka sztuk ...ale za nic nie chce zdradzic mety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kolejne kilometry rzeki X. Brak żywego ducha. Zmarzlina ułatwia dojazd. Wydry, czaple, dziki, jelenie ... i tylko czasem harmonie zaburza jakaś nieogolona gęba w czapce ze zwierza. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 hmmm... mogłeś od razu pisać, że na Alasce łowisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Hmmm, cyt."nie dam się sprowokować".Ale powiem tak: fajna 40-stka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Wiktor, jesteś z Gdańska, kwieceń maj możesz wpaść w moje rejony, o ile robaczkarze nie zrobią remamentu to gwarantuje Ci że będziesz miał kontakt z 50+, ale czy wyjmiesz to już druga sprawa. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 ... Kuba !!! ,a ja tyle się starałem, żeby zamazać twarz łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Refleksa mnie trafiła sekundę po wciśnięciu przycisku wyślij, kolejną sekundę zajeło wciśnięcie edytuj i zapisz. Zabij mnie, ale z tą fotą to jak z tymi fotkami gdzie na pierwszym planie masz cycki, a gdzieś z tyłu np niedźwiedź prowadzi samochód... Uwierz, nie zauważyłem braku głowy. xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 @forecast - 20 dni sezonu a ty masz już chyba z 30 kropek na koncie... Może dasz im (I NAM) odpocząć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 @forecast - 20 dni sezonu a ty masz już chyba z 30 kropek na koncie... Może dasz im (I NAM) odpocząć?! Kurcze no to mój pierwszy sezon stricte pstrągowy dajcie się nacieszyć Na swoja obronę mam że jaziom odpuściłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Kurcze no to mój pierwszy sezon stricte pstrągowy dajcie się nacieszyć Na swoja obronę mam że jaziom odpuściłem Jazie na pewno są wdzięczne . Podobno u nich jeszcze sylwester się nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ładna zdrowa ryba Forecast, gratulacje. Ja za tydzień o tej porze będę szykował sprzęt ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wiktor, jesteś z Gdańska, kwieceń maj możesz wpaść w moje rejony, o ile robaczkarze nie zrobią remamentu to gwarantuje Ci że będziesz miał kontakt z 50+, ale czy wyjmiesz to już druga sprawa. Dziękuję za zaproszenie i napewno skorzystam a czy wyjmę.....pożyjom uwidim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wiktor chyba bede musial zrobic zdjecie tego mojego smoka co plywa, szacuje go na dobre 75-80cm. Chyba trzeba go/je oddac na jakis OS.Dawaj go na Twój OS pod domem wprowadzi odrobinę życia na odcinku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie mam pytanie z jakimi kijami chodzicie na te pstrągi ze mówicie że 50 plus to problem wyjąć ja juz od dawna na Dunajec biorę uncjowke w tym roku 64,kolega 66 oraz lipen 49 i wyjechały z wody nie wiedząc co się dzieje a i żyłki to 0.25 co najmniej bo na dużej wodzie miałem w tym roku 2 zrywki przy zacieciu Edytowane 24 Stycznia 2015 przez pontonss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Xzoga taka g 12 kg i pp 50 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi