Skocz do zawartości

Pstrągi 2015

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

"Piotruś napewno to Kopernik nie żyje. Nie będę Ci tu tłumaczył o gabarytach letniego pstràga na 70+ . Masz fotkę na poprzedniej stronie to Sam wyciàgnij wnioski..."

A ja nie będę Ci tłumaczył o wielkości "naszych" pstrągów, gdyż sam widziałem takie kabany na "stanowiskach".

Edytowane przez TOFIX99

Piotruś napewno to Kopernik nie żyje. Nie będę Ci tu tłumaczył o gabarytach letniego pstràga na 70+ . Masz fotkę na poprzedniej stronie to Sam wyciàgnij wnioski...

Adam ta ryba miała z tego co pamiętam 70,5 czy 71cm i to napewno nie jest ściema ;) i to był największy zgłoszony kropek 2013 w Polsce...pamiętaj , że fotka czasami nie oddaje gabarytów ryby...z drugiej strony jestem pewien, że mozna byłoby jej ustrzelić fotkę na której wygladałaby na 80 ;) i wtedy nie miałbys pytań :) .....ale fakt jak na letniego(ryba z czerwca)  słabo wypasiony :)  

• Like 2

Kolego Zino zapraszam  :) nasze podlaskie kropki zostały "wprowadzone do obiegu" dokładnie 10 lat przed Czarnobylem ....także te świecące mają 100+ i często siadają na kiju... nazywamy je trociami potokowymi :D ...a takie 70-tki to trafiaja sie conajmniej raz w tygodniu B) kolega Tofix ma namierzonych kilka sztuk ...ale za nic nie chce zdradzic mety :P

• Like 1

Refleksa mnie trafiła sekundę po wciśnięciu przycisku wyślij, kolejną sekundę zajeło wciśnięcie edytuj i zapisz. :ph34r:
Zabij mnie, ale z tą fotą to jak z tymi fotkami gdzie na pierwszym planie masz cycki, a gdzieś z tyłu np niedźwiedź prowadzi samochód... Uwierz, nie zauważyłem braku głowy. xD

• Like 1

Wiktor, jesteś z Gdańska, kwieceń maj możesz wpaść w moje rejony, o ile robaczkarze nie zrobią remamentu to gwarantuje Ci że będziesz miał kontakt z 50+, ale czy wyjmiesz to już druga sprawa. :P

Dziękuję za zaproszenie i napewno skorzystam  :D a czy wyjmę.....pożyjom uwidim  :ph34r:

• Like 1

Panowie mam pytanie z jakimi kijami chodzicie na te pstrągi ze mówicie że 50 plus to problem wyjąć ja juz od dawna na Dunajec biorę uncjowke w tym roku 64,kolega 66 oraz lipen 49 i wyjechały z wody nie wiedząc co się dzieje a i żyłki to 0.25 co najmniej bo na dużej wodzie miałem w tym roku 2 zrywki przy zacieciu

Edytowane przez pontonss
  • Like 1