rafix Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Taki dzisiejszy kropek002.JPG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ładna rybka.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Chlopaki, mam do was prosbe.Jak jestescie nad woda to porobcie troche fajnych fotek i powrzucajcie, nawet bez ryb, wody pstragowe maja swoj urok.Fajnie byloby poczytac jakas mini relacje z wyprawy na rybki okraszona ciekawymi zdjeciami.Polamania zycze http://jerkbait.pl/topic/16237-ciurki-siurki-i-strumyki/page-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja właśnie wróciłem.Byłem 4 godziny nad wodąŚwietne warunki,niewielki mróz i słońce,woda lekko trącona .Efekty to jeden maluch i spięty trzydziestak.Fotki dodam popołudniu Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworskijacek05 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Kwisa 2014 - marzecOdcinek Ławszowa - Świętoszów 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Fajnie, czysto; śmieci nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Kwisa 2014 - marzecOdcinek Ławszowa - Świętoszów Piekny kawalek rzeki.... Lawszowa, Swietoszow, Lozy, Rudawica i az do samego ujscia przedreptane z wedka. Szkoda tylko, ze z rybami marnie a taki potencjal ma ta rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzisiejszy Kwiski 40stak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Ja właśnie wróciłem.Byłem 4 godziny nad wodąŚwietne warunki,niewielki mróz i słońce,woda lekko trącona .Efekty to jeden maluch i spięty trzydziestak.Fotki dodam popołudniu Pozdrawiam .Obiecane fotka .Następnym razem będzie foto z rybą Edytowane 1 Lutego 2015 przez Filip14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Fajna fotka , rzeczułka też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Byliśmy z Tomkiem eS na Sanie. Pogoda ok., tyle, że w ciągu niecałych 48 godzin, po intensywnych opadach deszczu, a potem śniegu woda w rzece przybrała 20, a potem te 20 cm opadła. Połowa rzeki brudna. Wędkarzy dziesiątki. Ryby reagowały na przynęty bardzo chimerycznie. Ale udało się kilka małych pstrągów i główkę przechytrzyć. Więcej fotek u mnie na blogu ( z niespełniającymi wymogi forum rybkami): http://basshunting.blogspot.com/2015/02/first-fishing-in-2015-san-river-1022015.html 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Tomek.To białe z kotwiczkami, to co to, toto jest? Jakiś pstrągowy zabójca Edytowane 1 Lutego 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bezsterowy "robal" Rebela 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bezsterowy "robal" Rebela uratował mi skórę. Ale na cudzesy zawsze lepiej bierze.... Dzięki Tomek za miło spędzony czas nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ..poznasz Tomasza..po czerwonych trampkach .Mylę się?? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ..poznasz Tomasza..po czerwonych trampkach .Mylę się?? Styl i szyk to ja.... Nie mylisz się.... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 ..no i G3... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzisiejsze otwarcie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Pięęęękne otwarcie PS. Dałem się zwieść chociaż jakiś krótki czas zastanawiałem się: co jest nie tak z tym "okazem" Edytowane 1 Lutego 2015 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Zajeb**** kaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzisiejsze otwarciekto takiego pstrąga wyrzeźbił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Super widoczki nad Samem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 kto takiego pstrąga wyrzeźbił ?Grzesiek Sidor by podobał napewno w takim struganiu. Ale niestety nie ożywił by go.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 No właśnie - pozwoliłem sobie na mały żarcik. Byłem ciekaw jaki będzie odzew.Rybka trzy posty wyżej jest lipna - czytaj z lipy.A twórcą tego cuda jest jegomość Jimi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworskijacek05 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzisiejsze otwarcieKrupin z jakiej wody to rybsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi