Invictus. Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 @Roland79 graty! Pewnie ładnie walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) 48 cm (byłem sam więc fotka taka, a nie inna i dodatkowo zrobiona komórką).Sprzętowo:- wędka: SG Parabellum Spin 3-16g- kołowrotek: Tica Libra 3000SA- plecionka: Rapala Titanium 0.12 mm- wahadełko pstrągowe Edytowane 12 Lutego 2015 przez Fazi81 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pstrągi biorą ... Tomus dajesz do pieca - rewelacyjne kropki i fajne fotki - Gratulacje. Ciekawe ilu zazdrosnych zwolenników spiskowych teorii porównywało układ kropek na ciele tych dwóch pięknych ryb......hehe Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Tomus dajesz do pieca - rewelacyjne kropki i fajne fotki - Gratulacje. Ciekawe ilu zazdrosnych zwolenników spiskowych teorii porównywało układ kropek na ciele tych dwóch pięknych ryb......hehe Pozdrawiam,malczDziękuję Malcz !!!!... Rybki podobne ale druga parę cm większa A co do kropek... Zastanawiam się czy dwa osobniki o podobnym ubarwieniu, kropkach mają ze sobą jakieś nie zbyt dalekie powiązanie genetyczne?? Czy mamusia potoka która ma kilka kropeczek może dać mega nakropkowane małe potoczki?? Edytowane 12 Lutego 2015 przez Tomus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 dwa wypady w tym roku. Pierwszy troche pechowy, drugi natomiast na lepiej 46cm kropkowego szczęscia Na mojego nowego wobka 4 cm P.S. Dzięki Paweł na podebranie 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 po kilku latach przerwy w łowieniu potoczków ...już prawie zapomniałem jaką radość daje upieprzenie się w błocie po pachy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jeden kolega mnie zabrał Pitt woblera przysłał i też coś złowiłem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 ...ładnie odpasione macie kropki... dziś podczas pierwszego wypadu 44cm pokroju skarpety z piachem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 ...ładnie odpasione macie kropki... dziś podczas pierwszego wypadu 44cm pokroju skarpety z piachem... Start rokujacy dobrze na przyszlosc ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dziś kolejny udany wypad za kropkami. Dwie sztuki udało się złowić, jedna się spięła. Ale tylko jedna rybka nadaje się do pokazania. Przy okazji udało się pobić rekord pstrąga o 3 cm Rybka miała 43 cm. Niestety zdjęcie takie sobie, coś się kumplowi przestawiło w telefonie i wyszło jakieś dziwadło, ale rybka jest dobrze widoczna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To i ja się pochwale, Pech!!!! tak wygląda wobek po walce z 60+ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To i ja się pochwale, Pech!!!! tak wygląda wobek po walce z 60+Masakra. I żali ładnej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar0708 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Original Floater kiepska reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To i ja się pochwale, Pech!!!! tak wygląda wobek po walce z 60+Te Rapale są słabo robione chyba. Original 7 był do wyrzucenia bo braniu leszcza +-60cm, pekł brzuch i wyszedł stelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar0708 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Original Floater kiepska reklama...gdyby rapala nie oszczędzała na drucie,mógłby być inny humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Kurde mam tych rapala chyba z 10 i nie używam. Ale widzę po zdjęciu ze chyba dobrze robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Kurde mam tych rapala chyba z 10 i nie używam. Ale widzę po zdjęciu ze chyba dobrze robie...Ale na -45cm się nada? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 To są cholernie skuteczne jednorazowe woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale na -45cm się nada? Nie wiem jakoś nie lubię rapal. .. nakupiłem i walczę z sobą ... ale skutek taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar0708 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ale na -45cm się nada? Chyba tak,bo mam 54 też na to chyba,że przed laty robili solidniejsze zbrojenie??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na 1000% był solidniejsze na partie 10 sztuk z nowej dostawy z 3 wypadł ster przy holu a czwarta rozpruta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 to original czy countdown? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na 1000% był solidniejsze na partie 10 sztuk z nowej dostawy z 3 wypadł ster przy holu a czwarta rozpruta.Dlatego dzisiaj finlandczyki są w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) naszczesie wyzbylem sie swoich rapalek Edytowane 14 Lutego 2015 przez mirko filipovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Oczywiście countdown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi