Skocz do zawartości

Pstrągi 2015

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro żaby wielkości dłoni zażerają to i myszę nie pogardzą post-46338-0-92731800-1424157817_thumb.jpg

Ale dziś niestety trudniej takiego złowić. Po pierwsze cham z robakiem i ośmielił się mnie spytać czy biorą (mało nie wyszedłem z siebie). Po czasie jakoś się uspokoiłem i nawet nadzieja na rybę wróciła. Parę dołów dalej obiecująca miejscówka parę rzutów zza drzewa i nic (myślę musi tu być). Po podejściu ciut bliżej dostrzegłem zło tej rzeki czyli zapewno miejscowego, który wyszedł z założenia to jego ziemia więc i ryby w rzece też :(

post-46338-0-93876100-1424158195_thumb.jpg

post-46338-0-26606600-1424158213_thumb.jpg

post-46338-0-15937800-1424158234_thumb.jpg

Z czasów kiedy zdarzało mi się zabierać pstrągi. attachicon.gifObraz 001.jpgattachicon.gifObraz 002.jpg

powinni te zdjęcia pooglądać ci co ryby zabierają na patelnie  " a czy wiecie co ona jada ?"  a fe .... :ph34r:

jednak najlepsze są pstrągi z TESCO przynajmniej  pelet tylko jedzą- czyściutki   ;)

Skoro żaby wielkości dłoni zażerają to i myszę nie pogardzą attachicon.gifDSC00395.jpg

Ale dziś niestety trudniej takiego złowić. Po pierwsze cham z robakiem i ośmielił się mnie spytać czy biorą (mało nie wyszedłem z siebie). Po czasie jakoś się uspokoiłem i nawet nadzieja na rybę wróciła. Parę dołów dalej obiecująca miejscówka parę rzutów zza drzewa i nic (myślę musi tu być). Po podejściu ciut bliżej dostrzegłem zło tej rzeki czyli zapewno miejscowego, który wyszedł z założenia to jego ziemia więc i ryby w rzece też :(

attachicon.gifDSC04791.JPG

attachicon.gifDSC04793.JPG

attachicon.gifDSC04792.JPG

U mnie tez coraz wiecej takich siateczek, wczesniej byly rzutki, teraz cos takiego  :bighair: