Bartex Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam Kolegów po kiju !!!Na początku mojej aktywności na jerkbaicie chciałbym się pochwalić dzisiejszym Kropkiem 46cm... Który dał mi ładnie popalić w szybkiej rynnie z wieloma przeszkodami, na szczęście rybkę udało się wyholować. (Rybka przywaliła w jiga od kolegi Tomus) I w dobrej kondycji wróciła do swojego domu.. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 WitajŁadne wejście!I piękny pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witamy i podziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam Kolegów po kiju !!! Na początku mojej aktywności na jerkbaicie chciałbym się pochwalić dzisiejszym Kropkiem 46cm... Który dał mi ładnie popalić w szybkiej rynnie z wieloma przeszkodami, na szczęście rybkę udało się wyholować. (Rybka przywaliła w jiga od kolegi Tomus) I w dobrej kondycji wróciła do swojego domu.. Przepiękny pstrągal. Widać że się zdrowo ostatnio odżywiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Piękna rybka , gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 To samo drzewo jak nad stawem Tomusa :D Gratulacje ,ślicznotka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter3535 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ładny Lorbas gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Teraz to tylko życzę +50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Sanowy Tęczak na muchę. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jakiś czas temu tylko mniejszego udało mi się na suchara przechytrzyć Gratki Oktawian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Oktopus , rybka i foto miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zacne foto! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ten sezon obdarował mnie już kilkoma ładnymi rybami ale jedną z nich warto przedstawić:Weteran:) Mam tylko nadzieję że się ponownie spotkamy i nie skończy rozpaprany gdzieś na talerzu. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Rybka ładna. Ale ta rzeczka jeszcze bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Piękny ten " Weteran". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Gratulacje! Łezka się w oku zakręciła ta rzeczka jakby Dobrzyca żywcem wzięta z moich młodych lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Panowie myślicie że jak się utrzyma taka pogoda to warto się jutro wybrać na kropkka w zach-pomorskiem? Sorry za offtop. Pozdrawiam łowców pięknych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Warto zawsze... ino wody pono ni mo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ten sezon obdarował mnie już kilkoma ładnymi rybami ale jedną z nich warto przedstawić:Weteran:)FOT9CB1.JPGFOT34A6.JPGFOTAEE6.JPG Mam tylko nadzieję że się ponownie spotkamy i nie skończy rozpaprany gdzieś na talerzu.Zacna ryba już Konrad gratuluje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ten sezon obdarował mnie już kilkoma ładnymi rybami ale jedną z nich warto przedstawić:Weteran:)FOT9CB1.JPGFOT34A6.JPGFOTAEE6.JPG Mam tylko nadzieję że się ponownie spotkamy i nie skończy rozpaprany gdzieś na talerzu.Piękny, w podbieraku wygląda na dużo większego niż w ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Piątkowy 45cm z małej rzeczki na rozpoczęcie sezonu:) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Fajna ta mała rzeczka z takimi pstrągami. Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Kolegów po kiju !!! Na początku mojej aktywności na jerkbaicie chciałbym się pochwalić dzisiejszym Kropkiem 46cm... Który dał mi ładnie popalić w szybkiej rynnie z wieloma przeszkodami, na szczęście rybkę udało się wyholować. (Rybka przywaliła w jiga od kolegi Tomus) I w dobrej kondycji wróciła do swojego domu.. ale czemu taki smutny jestes ? taki kaban i zero emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekzwj Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Fajna rybka na rozpoczecie sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witamz ostatniej wyprawy, pierwszy tego roku 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi