Kuballa44 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Panowie, jakie ku*wa leśne Staszki... Od tego roku na ryby chodzę z plecakiem tak wyglądającym, jak widze delikwenta, siadam, odpalam kiepa, i czekam aż podejdzie.Rozmowa jest krótka, ew jest jej brak bo mimo gumowców na nogach gościu potrafi spieprzać przez rzekę jak bazyliszek, na pozór nie dotykając wody. Jak narazie 2 przypadki natknięcia się na kolegów z czerwonym twisterem, jeden grzecznie odstawił robaki i chyba zrozumiał aluzję, z drugim nie zdażyłem porozmawiać bo niczym łania zaczął przesadzać rzekę, przy okazji robiąc z wędki travelka. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Gdyby "Oni ze Staskiem" i z glizdami u mnie biegali byłbym szczęśliwym człowiekiem. Tutaj "maszynka" rządzi! U Ciebie Kuba też. Edytowane 2 Marca 2015 przez markir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mój znajomy mówi ze dawniej pstrągi były w każdej rzeczce tylko jedne szybciej oddychały drugie wolniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartex Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dokarmiali dokarmiali ale nie w styczniu a w październiku już za nimi biegali gdzie tu etykaZastanów się kolego zanim coś napiszesz bo trawa w październiku to jest raczej zielona.Przy okazji chciałbym wszystkim podziękować za miłe słowa a w szczególności koledze Tomus za przynęty i wiedzę dzięki której miałem okazje spotkać się już z kilkoma ładnymi kropkami w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie ma się co dziwić... Mnie parę dni temu "bardziej miejscowy niż ja" oswiecił, że "odtąd-dotąd", to nie mam co latać bo "Oni ze Staśkiem" i z glizdami, to od trzech miesięcy wszystkie dołki obskakiwali... Nie latali tylko "tam i tam" bo za daleko od chałupy. I faktycznie, nie kłamał, wczoraj wyjąłem w końcu takiego ze 22-23 centy...A rzeczka wygląda z grubsza tak i to wcale nie są jakieś super miejscówki, bo są i mocno lepsze:22022015126.jpg22022015127.jpg23022015130.jpg..zorro, mnie nie dziwią robaczkarze, bo działają niemal na każdej rzece pstrągowej..bardziej te zarzuty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ..zorro, mnie nie dziwią robaczkarze, bo działają niemal na każdej rzece pstrągowej..bardziej te zarzuty??Zara tam zarzuty... To taka paddzierzdka razgawora raczej była...A co do gliździarzy, to niestety mogą sobie po "mojej" Kamiennej latać do woli bo to, niestety, k.....a, woda nizinna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) No powiem że mając tak wyposażony plecak podróżny to bez skrupułów bym co niektórych z autochtonów pytał czy czują się bez-cznie.... Edytowane 3 Marca 2015 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 W końcu i u mnie zaczynają nabierać ciała 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ..jeden zrzuca, drugi nabiera...nic w przyrodzie nie ginie.. Szykuj formę na "ososie dla łubogich" ...P.S.gratuluję kropiszcza... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Na ,, ososie '' forma u mnie jest zawsze... Ty też się szykuj... żeby później nie było ...szukania po slipie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 4 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Tuż przed wyjściem z domu śnieżyca rozpętała się na tyle, że kiedy już wyszedłem, po chwili zdecydowałem wrócić się z powrotem.. Jednak intuicja w końcu przekonała mnie, że warto dziś powalczyć i o to efekt: 52 centy wychudzonej, aczkolwiek niezwykle walecznej rybki. Gwałtowna śnieżyca z deszczem która akurat się rozpętała uniemożliwiła cyknięcie lepszej fotki Edytowane 4 Marca 2015 przez Michał P. 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Rybka za wytrwałość Sympatyczny, ale rzeczywiście chudzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz gamoński Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Gratulacje Kolego...Kiełbiowe miejsce darzy w tym roku:). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 52 cm piękny gratuluje otwarcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 piękna ryba! Cieszy podwójnie w takich warunkach! Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Piękności. Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Super rybka i to na muchę. Gratulacje. Rzeka wynagrodziła Ci wytrwałość. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sultan Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jednak intuicja w końcu przekonała mnie, że warto dziś powalczyć i o to efekt: 52 centy wychudzonej, aczkolwiek niezwykle walecznej rybki. Gratulacje, życzę kolejnego spotkania z tym pstrągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Takie rybki Panowie łowicie, aż miło popatrzeć! ja z ostatniej wyprawy na kropki wróciłem prawie o kiju, no prawie bo złapał się Kiełbio Edytowane 6 Marca 2015 przez k.gluchy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jak się łowi na różową wędke, to się nie ma co spodziewać, że jakiś szanujacy się szlachetny pstrąg będzie chciał zostać na nią złowiony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jak się łowi na różową wędke, to się nie ma co spodziewać, że jakiś szanujacy się szlachetny pstrąg będzie chciał zostać na nią złowiony Masz 100% racji, czyli ten i wiele wiele innych Pstrągów które złowiłem i wypuściłem, to są te mniej szanujące się?? Jeśli nie wiesz co to za kij to lepiej się nie wypowiadaj. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Michal P gratuluje wytrwałosci i pieknej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Masz 100% racji, czyli ten i wiele wiele innych Pstrągów które złowiłem i wypuściłem, to są te mniej szanujące się?? Jeśli nie wiesz co to za kij to lepiej się nie wypowiadaj. Widzę, że kolega z poczuciem humoru na wysokim poziomie... Po co wstawiać rybki z zeszłych lat? To nie ten wątek... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 k.gluchy - myślę, że Archanioł żartował. Świadczyć o tym może choć by buźka na końcu wpisu. Też łowię na taką "różową" wędkę ale kiełbia jeszcze nie złowiłem Pozdrawiam i spokoju życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Życzliwość na każdym kroku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi