k.gluchy Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jeśli kogoś uraziłem swoim brakiem poczucia humoru to sorka, zrozumiałem już że zartował. Pozdrawiam i sorry za offa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dzisiejszy kropek +/- 40 cm , zagryzł brązke podaną na dalekiej lince 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pstrągów dziś z 7 było z czego 2 wyjęte ale same smrody. A jegomość ze zdjęcia przyprawił mnie o zawał jak z pod drzewa wybiegł i po 2 m przycupnął i udawał że go tam nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspin Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 marcowy potok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jenot ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspin Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) A to dziśiejszy z południa Soła Edytowane 7 Marca 2015 przez marcinspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A to dziśiejszy z południa SołaAni Soły ani ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jenot wujek google potwierdził Skubaniec śmierdział i udawał posąg hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tomek to szop pracz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Raz tylko sam się natknąłem ale mój był bardziej strachliwy i nie dał się sfotografować niestety. Fajnie wygląda futrzak ale śmierdzi zazwyczaj faktycznie mocno :-P Ps: Jenot oczywiście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Sporo szczęścia trzeba mieć aby zaobserwować tego skunksa za dnia, bardzo płochliwe zwierze. Widzę, że jesteś z Torunia czyli inwazja jenota ze wschodu trwa. Czy jest ktoś z zachodniej Polski kto ma potwierdzone info o występowaniu tam tego futrzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A to dziśiejszy z południa SołaGdzie ta rybka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jenot ze wschodu zadziałał i rybki nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Gdzie ta rybka?No w Sole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem z Torunia ale byłem daleko daleko poza Toruniem więc i jenot był zaskoczony obecnością człowieka i mało tego wilko podobnego stwora merdającego ogonem . Zresztą przycupnął pod drzewam i chyba myślał, że go nie widzimy bo nawet nie drgnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A mi w tym roku udało się złowić coś takiego: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzisiejszy kropek +/- 40 cm , zagryzł brązke podaną na dalekiej lince A to ze stojącej wody chyba, co? Przyznaj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Mnie dwa razy na początku weekendu udało się wyskoczyć na dziką, bieszczadzką rzekę , trafiły się takie ponad 40cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ładna rybka Kriss Napisz co to za cudak.Trochę przypomina starego, zaśiedziałego na zaporówce tęczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Wydaje mi się, że to źródlak (marmurkowe wzorki na ciele i białe brzegi płetw), ale ekspertem to nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Taka rybka z dzisiejszego wyjazdu. Ujęcie w wodzie bo staram się nie brać pstrągów do ręki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A mi w tym roku udało się złowić coś takiego:Ryba ładna... Tylko ta fototapeta na ścianie jakaś dziwna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zorro, kiedyś zamieściłem zdjęcia, na których było widać naprawdę mało miejscówki, a jeden kolega wypunktował mi miejscówki co do jednej, więc teraz wolę zrobić fototapetę niż pokazać za dużo miejscówki (a akurat ta ryba była złowiona w bardzo charakterystycznym miejscu). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A to ze stojącej wody chyba, co? Przyznaj się Tak stojąca ale nie komercyjny zbiornik.Można powiedzieć że licencyjny na którym panuję C&R oraz tylko mucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspin Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) wczorajszy z soły Edytowane 8 Marca 2015 przez marcinspin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi