perez123 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Najważniejsze,że pływa dalej.Tak trzymać ,niech ucieszy jeszcze nie jednego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Super ryba, super relacja, super fotki i super zachowanie - gratuluję i szybkiego pobicia PB życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Piękny rybczak i piękne zachowanie.Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ale grube rybsko. Brawo kolego Cieśla. Rzeka darzy.Ja dzisiaj w deszczu wyskoczyłem nad rzekę i trafiłem takiego oto 50.Można powiedzieć skubacz bo w tym roku już mi kilka razy woby podskubywał. Szczwana ryba. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Dzisiaj miałem dzień pstrąga. Może nie ze względu na wielkość, ale ilość ryb. W ciągu 7 godzin spędzonych nad wodą widziałem z 50-60 pstrążków w większości maluchy po 20-25 cm, ale na kiju zameldowały mi się dwa ponad 30 cm. Największy 39 cm na fotce poniżej. Trafiło mi się też takie oto znalezisko... Nie wiem jak to się mogło stać, głowa i kawałek szyi na 99% należała do perkoza, była całkowicie wyschnięta. Błystka jednym grotem zahaczona na nozdrze. Całość wisiała na gałązkach zwisających nad rzeczką. Może macie jakieś sugestie? Namierzyłem również przepiękne tarlisko w dopływie rzeki na której łowiłem W mojej okolicy bobry nie próżnują... Piątek 13-stego okazał się dniem pełnym wrażeń. Edytowane 13 Marca 2015 przez pastowany kaban 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=16099 ha ha to slynny pstrag ktory urosl 4 centymetry w 3 dni. Pstragi szybko rosna na mazowszu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 ha ha to slynny pstrag ktory urosl 4 centymetry w 3 dni. Pstragi szybko rosna na mazowszu Pro wedkarz, pro mierzenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Jeden z wielu złowionych w tym sezonie , ten z ostatniej wyprawy.Stan wody niski , pogoda słoneczna , bez wiatru , przynęta wobler własnej produkcji 5cm pływający.Branie we wlewie za przeszkodą. Edytowane 13 Marca 2015 przez Kajtelek2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Łukasz vel.c1ieśla Jeszcze raz GRATULACJE!!!MEGA KABAN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 ha ha to slynny pstrag ktory urosl 4 centymetry w 3 dni. Pstragi szybko rosna na mazowszuCoś więcej na ten temat? @ciesla- kawał ketona! Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Coś więcej na ten temat? Nie trzeba nic wiecej mowic jednak odpowiem ta ryba byla zlowiona przez innego wedkarza kilka dni wczesniej i wymiar sie bardzo roznil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie trzeba nic wiecej mowic jednak odpowiem ta ryba byla zlowiona przez innego wedkarza kilka dni wczesniej i wymiar sie bardzo roznil Pytałem, bo oskarżenie dość poważne, a podparcia dla tej tezy żadnej nie było. Poza tym, swego czasu łowca, jak i jego brat byli częścią j.pl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 nie jest przestepstwem korzystanie z profesjonalnej marketingowej miarki I oskarzenie to nie jest tylko fakt Na tym forum jest troche luzi ktorzy znaja tego pstraga I byli obecni gdy fotki obu lowcow ujrzaly jednoczesnie swiatlo dzienne.To nie jedyny raz takie cos sie zdarzylo bo sa wedkarze na tym forum ktorzy lowili te same pstragi po kilku tygodniach i byly znacznie miejsze.Te rzeczki sa male waskie grono osob i wola sie nie odzywac ale kilka wiadomosci odebralem dzisiaj z podobnymi historiami i z podziekowaniem ze sie odezwalem.Czytalem na jerkbaice juz dyskusje o innych profesjonalnych weedkarzach ktorzy postepuja tak samo widac ze jest to standard. Na Slasku tez mamy celebrytow z wedkami hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie trzeba nic wiecej mowic jednak odpowiem ta ryba byla zlowiona przez innego wedkarza kilka dni wczesniej i wymiar sie bardzo roznil to jest dość smutna informacja...pod warunkiem oczywiście że jest prawdziwa.Nie chcę nikogo oceniać ani jednej ani drugiej strony.Polskie realia nie raz pokazywały że z jednej strony parcie na garnki wymuszało deformacje wyników a z drugiej zazdrość uruchamiała dezinformację w celu dyskredytacji wyniku.....i teraz bądź tu mądry. Przepraszam za trudne słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henluk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Duzo zostalo powiedziane nikt komisji sledczej nie bedzie otwierac. Wedkarz ktory zlowil tego pstraga kilka razy jest tutaj I jak bedzie chcial to sie odezwie a jak ktos chcebyc detektywem to zdjecie tej ryby znajdzie tu na forum w innym sezonie Ta historia nie jest tajemnica I na mazowszu wszyscy pstrgarze juz ja znaja. Oficjalnie panowie przewodnicy stwierdzili ze maja doswiadczenie w mierzeniu ryb I inni sie pomylili podczas mierzenia. Zawsze inni wedkarze myla sie na swoja niekorzysc hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No fakt bo 68 to "tylko" sześćdziesiatak a 71 to "już" siedemdziesiątak Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ..a 90% pstrągarzy marzy choć o takim 68cm... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja to bym się i z czterdziestki ucieszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Łukasz .... nareszcie zdjąłeś kominiarkę !!!A pstrągal pierwsza klasa !!! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Korzystając z tego, że do pracy dopiero na nockę rozwiozłem towarzystwo do szkoły, przedszkola i pracy a sam na kilka chwil nad wodę poustawiać i przetestować nowe woblery. Testy wyszły bardzo dobrze edit:Kurde, tak patrząc na to zdjęcie zastanawiam się czy to aby nie trotka ??? Edytowane 14 Marca 2015 przez Artech 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No wygląda na kelta troci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Łukasz .... nareszcie zdjąłeś kominiarkę !!!A pstrągal pierwsza klasa !!! dzięki Piotrek :) no zdjąłem kominiarkę bo do fotki z takim Bykiem pasowało tym bardziej że to na mojej wodzie rzadkość Edytowane 14 Marca 2015 przez c1eśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No wygląda na kelta troci.Też trotkę obstawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Też trotkę obstawiam dajcie spokój...... z tego zdjęcia można wywnioskować jedynie że to ryba łososiowata...nic więcej Za to wspomniany wyżej od 68 do 71 cm wygląda jak rasowy kelt troci jeziorowej.To jakaś mazowiecka odmiana pstrąga?? Co to wogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 dajcie spokój...... Co to wogóle jest? ryba łososiowata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi