bartsiedlce Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kolego Tomku, w jednym wątku wystarczy, nie rozmnażaj się przez podział. Może foteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wszystkie wyholowane nie przekroczyły 40 cm więc nie będę łamał regulaminu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Smakosz żabek Stella na ziemi o o Boszszsz..! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Oj tam,oj tam nic jej nie będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A mi się udało wczoraj "złapać" takiego dzikusa Wiem że nie spełnia wymogów forum, ale może admini przymkną oko 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Guzu Opublikowano 31 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam, Bardzo dawno nie bylem na rybach. Jakos sie nie udawalo od konca stycznia W koncu ostatni weekend spedzilem szwendajac sie za pstrazkami. Kilka rybek udalo sie przechytrzyc. Ponizej agresywny hakowniczek z niedzielnego poludnia. Wedka im700 Lamiglas od Yglo, Stella 14 2500, plecionka PE 1.2 i przypon z zylki. Przyneta to gumowa rybka marki Dragon. 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Czyżby to byl uśmiech ;-) ..... fajna rybka... fotka jeszcze lepsza ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Cudne masz tam te ryby! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gratulacje. Fajny lorbas... fotka też całkiem, całkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Guzu gratulacje Ładna ta rzeczka.Odcinek specjalny czy normalna woda otwarta dla pożeraczy kropkowańców ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Guzu gratulacje Ładna ta rzeczka.Odcinek specjalny czy normalna woda otwarta dla pożeraczy kropkowańców ? Niestety otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Stella na ziemi o o Boszszsz..! mało że na ziemi to jeszcze z pudełka wyjęta . profanacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Daniel,- czy zdjęcie zrobiłeś już nowym nabytkiem?Ja dziś swój odebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Piękne zdjęcie z klimatem!!O rybie nie wspominam...,Gratulacje Daniel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Daniel,- czy zdjęcie zrobiłeś już nowym nabytkiem?Ja dziś swój odebrałem Niestety nie. Lustro nikon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ..z 35mm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) I jak po takiej rybie mam wstawić fotkę,, moich ''kropkowanych bidaków Gratulacje Daniel... Edytowane 31 Marca 2015 przez Piotr 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam, Bardzo dawno nie bylem na rybach. Jakos sie nie udawalo od konca stycznia W koncu ostatni weekend spedzilem szwendajac sie za pstrazkami. Kilka rybek udalo sie przechytrzyc. Ponizej agresywny hakowniczek z niedzielnego poludnia. Wedka im700 Lamiglas od Yglo, Stella 14 2500, plecionka PE 1.2 i przypon z zylki. Przyneta to gumowa rybka marki Dragon. Zaczyna się..........Danielu gratuluje i mocno kibicuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam, Bardzo dawno nie bylem na rybach. Jakos sie nie udawalo od konca stycznia W koncu ostatni weekend spedzilem szwendajac sie za pstrazkami. Kilka rybek udalo sie przechytrzyc. Ponizej agresywny hakowniczek z niedzielnego poludnia. Wedka im700 Lamiglas od Yglo, Stella 14 2500, plecionka PE 1.2 i przypon z zylki. Przyneta to gumowa rybka marki Dragon. Bajka...O_O Zazdraszczam....;-) Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Guzu jak zwykle miazga , piekna ryba i klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gratki Daniel, w piatek tez startuje ale pogodowo nie wyglada to zaciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja chcę w niedzielę spróbować na Gwdzie, choć z prognoz wynika, że pogoda nie będzie rozpieszczała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No niestety pogoda jest ostatnio zwariowana.. Osobiście czekam na poprawę warunków... i na ocieplenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Gratki Daniel, w piatek tez startuje ale pogodowo nie wyglada to zaciekawie. Ja chcę w niedzielę spróbować na Gwdzie, choć z prognoz wynika, że pogoda nie będzie rozpieszczała:( Z moich doświadczeń z rybami w kropki wynika, że im gorsza pogoda tym lepiej, zwłaszcza przy niskiej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Z moich doświadczeń z rybami w kropki wynika, że im gorsza pogoda tym lepiej, zwłaszcza przy niskiej wodzie.Jestem początkującym kropkowańcem ale jest chyba prawda w tym co piszesz - jak byłem w niedzielę piździło, lało ale rybki dopisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi