Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wreszcie trochę fajniejszy.....chociaż do 5 z przodu trochę zabrakło 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wiktor fajniuki graty. Proszę napisz co to za kijek bo fajnie wygląda a szukam takiego do jiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wiktor fajniuki graty. Proszę napisz co to za kijek bo fajnie wygląda a szukam takiego do jigaTo Phenix FX 761-2Do jigów petarda...narazie najlepszy jaki znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wiktor,to dlatego ,że przespałeś to co Łukasz wyjął zza szafy, dla mnie petarda to stary SHX Shikari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nieduży ale cieszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 którym modelem extrem łowisz pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Piękne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 smakoszka zonkera 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 O boższe............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Konkretny. Gratki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sliczne te wasze rybki.Ja chodze po mojej ukochanej wisloce i wiekszego niz 30 cm nie moge trafic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wygląda jak K-141 Kursk , Wiktor lxs610mlxf - na moje warunki bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To Phenix FX 761-2Do jigów petarda...narazie najlepszy jaki znalazłem właśnie lowię HMG Invaderem ale to jest kij do woblerów a szukam czegoś do jiga po Tango już chcialbym odwiesić na zasłużoną póleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wiktor lxs610mlxf - na moje warunki bomba Przepraszam a co to sa warunki !? U mnie się tym kijem sandacze łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Przepraszam a co to sa warunki !? U mnie się tym kijem sandacze łowi W koncu sandacze 50taki i 60taki i pstragi 50taki to przeciwnik do wyciagania tym samym kijem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) To Phenix FX 761-2Do jigów petarda...narazie najlepszy jaki znalazłem Bo nie łowiłeś Dragonfly-em Pzdr.Tarłoś Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Tarłoś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W koncu sandacze 50taki i 60taki i pstragi 50taki to przeciwnik do wyciagania tym samym kijem No to mnie rozszyfrowałeś Bo nie łowiłeś Dragonfly-em Pzdr.TarłośDragonfly jest do dupy bo mi do służbowego samochodu nie wchodzi....czyli dla mnie pełna dyskwalifikacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 U mnie sandacze łowi się TX-764M-C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 U mnie sandacze łowi się TX-764M-C to nie zazdroszczę takiej orki....u mnie wystarczą 682L-C i 713-C i to nie ze względu na wielkość ryb tylko na niewielkie obciążenia,najczęściej 10-15 gr 20 gr to już ostre bombardowanie. 764M-C w nocy przy 15 gramach nadawał by się jako sztyca do podbieraka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 to nie zazdroszczę takiej orki....u mnie wystarczą 682L-C i 713-C i to nie ze względu na wielkość ryb tylko na niewielkie obciążenia,najczęściej 10-15 gr 20 gr to już ostre bombardowanie. 764M-C w nocy przy 15 gramach nadawał by się jako sztyca do podbieraka Nie znam wedek o ktorych mowicie. Nie wiem czy gramy, ktore tu padaja to obciazenia przynet glowkami jigowymi.Jesli tak, to nie moja liga.Ja gram w lidze 3 -5 gramow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie znam wedek o ktorych mowicie. Nie wiem czy gramy, ktore tu padaja to obciazenia przynet glowkami jigowymi.Jesli tak, to nie moja liga.Ja gram w lidze 3 -5 gramow.No to Legend Extreme o którym rozmawiamy byłby dla Ciebie za cięzki Mój FX obsługuje obciążenia do 8 gramów chociaż jeszcze 5 gr. nie przekroczyłem A symbole wędek o których rozmawiamy to Phenix z serii K2 oznaczane symbolem TX....... Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to Legend Extreme o którym rozmawiamy byłby dla Ciebie za cięzki Mój FX obsługuje obciążenia do 8 gramów chociaż jeszcze 5 gr. nie przekroczyłem Tylko, ze ja uzywam gumek od 8 cm w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tylko, ze ja uzywam gumek od 8 cm w gore Ale to nie moja wina.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A oto wczorajszy największe złociszcze. Nowa woda obdarowała, ciężka do wędkowania ale kropki są.Brak 0,8cm więc sorki za złamanie regulaminu, ale za wygląd i walkę musi być tutaj przedstawiony.Jutro ta sama rzeczka i zgłaszam się po kolegów kropka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Złowiłem już dużo pstrągów małych , dużych , średnich , łowię jak mi się uwidzi od 0,5 g jigów prowadzonych z nurtem do jigów 4 g prowadzonych pod nurt , woblery od 4 do 8 cm. Obsługuje mi to idealnie jeden patyk : ROBINSON CORTEZ LIGHT SPIN , wędkę wygrałem na zawodach i nie chce innej , bardzo dobrze trzyma rybę , świetnie ładuje przynęty od 0,5 g do 25 g bo takimi też rzucałem łowiąc Sandacze na zaporówkach . Bez problemu poradzi sobie z dużą rybą Jeśli chcecie wędkę uniwersalną na pstrągi ta pozycja na pewno nikogo nie zawiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi