Skocz do zawartości

Pstrągi 2015

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

W koncu sandacze 50taki i 60taki i pstragi 50taki to przeciwnik do wyciagania tym samym kijem ;)

No to mnie rozszyfrowałeś  :D

Bo nie łowiłeś Dragonfly-em  :P  :P  :P

Pzdr.

Tarłoś

Dragonfly jest do dupy bo mi do służbowego samochodu nie wchodzi....czyli dla mnie pełna dyskwalifikacja  :P

• Like 1

U mnie sandacze łowi się TX-764M-C :)

to nie zazdroszczę takiej orki....u mnie wystarczą 682L-C i 713-C i to nie ze względu na wielkość ryb tylko na niewielkie obciążenia,najczęściej 10-15 gr 20 gr to już ostre bombardowanie. 764M-C w nocy przy 15 gramach nadawał by się jako sztyca do podbieraka ;)

• Like 1

to nie zazdroszczę takiej orki....u mnie wystarczą 682L-C i 713-C i to nie ze względu na wielkość ryb tylko na niewielkie obciążenia,najczęściej 10-15 gr 20 gr to już ostre bombardowanie. 764M-C w nocy przy 15 gramach nadawał by się jako sztyca do podbieraka ;)

Nie znam wedek o ktorych mowicie.

Nie wiem czy gramy, ktore tu padaja to obciazenia przynet glowkami jigowymi.

Jesli tak, to nie moja liga.

Ja gram w lidze 3 -5 gramow.

Nie znam wedek o ktorych mowicie.

Nie wiem czy gramy, ktore tu padaja to obciazenia przynet glowkami jigowymi.

Jesli tak, to nie moja liga.

Ja gram w lidze 3 -5 gramow.

No to Legend Extreme o którym rozmawiamy byłby dla Ciebie za cięzki ;)

Mój FX obsługuje obciążenia do 8 gramów chociaż jeszcze 5 gr. nie przekroczyłem

A symbole wędek o których rozmawiamy to Phenix z serii K2 oznaczane symbolem TX.......

Edytowane przez Wiktor

A oto wczorajszy największe złociszcze. Nowa woda obdarowała, ciężka do wędkowania ale kropki są.

Brak 0,8cm więc sorki za złamanie regulaminu, ale za wygląd i walkę musi być tutaj przedstawiony.

Jutro ta sama rzeczka i zgłaszam się po kolegów kropka.

post-53504-0-11599100-1428526452_thumb.jpg

• Like 3

Złowiłem już dużo pstrągów małych , dużych , średnich , łowię jak mi się uwidzi od 0,5 g jigów prowadzonych z nurtem do jigów 4 g prowadzonych pod nurt , woblery od 4 do 8 cm. Obsługuje mi to idealnie jeden patyk : ROBINSON CORTEZ LIGHT SPIN , wędkę wygrałem na zawodach i nie chce innej , bardzo dobrze trzyma rybę , świetnie ładuje przynęty od 0,5 g do 25 g bo takimi też rzucałem łowiąc Sandacze na zaporówkach . Bez problemu poradzi sobie z dużą rybą :D

Jeśli chcecie wędkę uniwersalną na pstrągi ta pozycja na pewno nikogo nie zawiedzie.