Skocz do zawartości

Pstrągi 2015

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Złowiłem już dużo pstrągów małych , dużych , średnich , łowię jak mi się uwidzi od 0,5 g jigów prowadzonych z nurtem do jigów 4 g prowadzonych pod nurt , woblery od 4 do 8 cm. Obsługuje mi to idealnie jeden patyk : ROBINSON CORTEZ LIGHT SPIN , wędkę wygrałem na zawodach i nie chce innej , bardzo dobrze trzyma rybę , świetnie ładuje przynęty od 0,5 g do 25 g bo takimi też rzucałem łowiąc Sandacze na zaporówkach . Bez problemu poradzi sobie z dużą rybą :D

Jeśli chcecie wędkę uniwersalną na pstrągi ta pozycja na pewno nikogo nie zawiedzie.

Toż to normalnie Śp.Graal :P ,a chłopaki składają jeden kij do jigów 0,-3g,drugi 3-7g,a i do wirów,wobków to samo....

Złowiłem już dużo pstrągów małych , dużych , średnich , łowię jak mi się uwidzi od 0,5 g jigów prowadzonych z nurtem do jigów 4 g prowadzonych pod nurt , woblery od 4 do 8 cm. Obsługuje mi to idealnie jeden patyk : ROBINSON CORTEZ LIGHT SPIN , wędkę wygrałem na zawodach i nie chce innej , bardzo dobrze trzyma rybę , świetnie ładuje przynęty od 0,5 g do 25 g bo takimi też rzucałem łowiąc Sandacze na zaporówkach . Bez problemu poradzi sobie z dużą rybą :D

Jeśli chcecie wędkę uniwersalną na pstrągi ta pozycja na pewno nikogo nie zawiedzie.

Ja też tak łowie' uniwersalną' kijkiem do 21g. 

Na początku lat dziewięćdziesiątych właśnie takim zaczynałem...,ze 2 lata później kupiłem mikado winchester 270(obydwa oblatywały mi wszystko,od jazi do 300g swimbajtów ;) ).No

No ja pierwszej młodości też nie jestem .Też coś takiego miałem z pomarańczową plastikową rączką to był cud techniki na meppsa złowiłem sandacza  ;) ale i dziadek mi zrobił z bambusa spinning ale kosa okonie można było łowić :)

Pierwszy na casting  :D  :D  :D  32cm maluch ale gruby i cieszy jak nigdy  :lol:

Fotka niezbyt ładna bo telefonem robiona zapomniałem aparatu...  ;)

Zapoznaj się z zasadami publikacji zdjęć na JB.PL:

http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Edytowane przez mario