Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wedka na pstrągi, temat rzeka ... Ilu pstragarzy tyle upodobań, myślę że w tym wątku nie warto zaczynać debaty, bo stron zabraknie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Złowiłem już dużo pstrągów małych , dużych , średnich , łowię jak mi się uwidzi od 0,5 g jigów prowadzonych z nurtem do jigów 4 g prowadzonych pod nurt , woblery od 4 do 8 cm. Obsługuje mi to idealnie jeden patyk : ROBINSON CORTEZ LIGHT SPIN , wędkę wygrałem na zawodach i nie chce innej , bardzo dobrze trzyma rybę , świetnie ładuje przynęty od 0,5 g do 25 g bo takimi też rzucałem łowiąc Sandacze na zaporówkach . Bez problemu poradzi sobie z dużą rybą Jeśli chcecie wędkę uniwersalną na pstrągi ta pozycja na pewno nikogo nie zawiedzie.Toż to normalnie Śp.Graal ,a chłopaki składają jeden kij do jigów 0,-3g,drugi 3-7g,a i do wirów,wobków to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie wyobrażam sobie latanie za pstrągiem z dwoma wędkami masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Złowiłem już dużo pstrągów małych , dużych , średnich , łowię jak mi się uwidzi od 0,5 g jigów prowadzonych z nurtem do jigów 4 g prowadzonych pod nurt , woblery od 4 do 8 cm. Obsługuje mi to idealnie jeden patyk : ROBINSON CORTEZ LIGHT SPIN , wędkę wygrałem na zawodach i nie chce innej , bardzo dobrze trzyma rybę , świetnie ładuje przynęty od 0,5 g do 25 g bo takimi też rzucałem łowiąc Sandacze na zaporówkach . Bez problemu poradzi sobie z dużą rybą Jeśli chcecie wędkę uniwersalną na pstrągi ta pozycja na pewno nikogo nie zawiedzie.Ja też tak łowie' uniwersalną' kijkiem do 21g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Toż to normalnie Śp.Graal ,a chłopaki składają jeden kij do jigów 0,-3g,drugi 3-7g,a i do wirów,wobków to samo....Znamy takiego jednego co ma ich dobrze ponad kilka ....i kolejny projekt w toku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Z dwoma wedkami na pstragi niezly trick zawsze mam dwie ze soba. Jedna zostaje w aucie. Tak jak zapasowy kolowrotek. Licho nie spi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Biorę jeden aluminiowy radziecki spining wystarczy nie zniszczalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Biorę jeden aluminiowy radziecki spining wystarczy nie zniszczalny Na początku lat dziewięćdziesiątych właśnie takim zaczynałem...,ze 2 lata później kupiłem mikado winchester 270(obydwa oblatywały mi wszystko,od jazi do 300g swimbajtów ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Miałem 2szt. mikado winchester to były kije jak wspomnę , dziś się w dupce poprzewracało i tylko amerykany w głowie Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ....Winchester ....jak dobrze poszukam to jeszczę się znajdzie za szafą mój pierwszy blank z wyższej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Znamy takiego jednego co ma ich dobrze ponad kilka ....i kolejny projekt w toku "Kielich" - kielichem [ ale szukamy dalej ], ale każdym po trochu coś tam się łapie.Taki niedawny,tylko 45+: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No Piotrze, rybka w sam raz na 2 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 "Kielich" - kielichem [ ale szukamy dalej ], ale każdym po trochu coś tam się łapie.Taki niedawny,tylko 45+: DSC02344.JPGTaki pod kolor włosów ....zobaczymy czy na borona 60-tki będą siadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Na początku lat dziewięćdziesiątych właśnie takim zaczynałem...,ze 2 lata później kupiłem mikado winchester 270(obydwa oblatywały mi wszystko,od jazi do 300g swimbajtów ).NoNo ja pierwszej młodości też nie jestem .Też coś takiego miałem z pomarańczową plastikową rączką to był cud techniki na meppsa złowiłem sandacza ale i dziadek mi zrobił z bambusa spinning ale kosa okonie można było łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Miałem 2szt. mikado winchester to były kije jak wspomnę , dziś się w dupce poprzewracało i tylko amerykany w głowieAA co nie wolno nam . My już przeżyliśmy ten etap aluminiowych blanków pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzisiaj miałem dosłownie chwilę.. ale się poszczęściło i taki rybon zatańczył na sznurku Zasmakował w march brownie. Piękna, silna i już odpasiona rybka. https://www.youtube.com/watch?v=DRlPRDCJtb8 Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Michał P. 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Piekna rybka i fotony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Właściwie nie wstawiam zdjęć pstrągów ale ta fotka jest dowodem jak duże pstrągi potrafi atakować wydra Dla naszych rzeczek wydry stały się istną zmorą. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Pierwszy na casting 32cm maluch ale gruby i cieszy jak nigdy Fotka niezbyt ładna bo telefonem robiona zapomniałem aparatu... Zapoznaj się z zasadami publikacji zdjęć na JB.PL:http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wydry yychh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpc Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 pierwszy w życiu - rzeka Rządza marzec 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamileM Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Gratuluje rybek Panowie , Michał P. ładne zdjęcia jaki aparacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Skąpana w słońcu palia....Coraz częściej się u nas trafiają te niesamowicie waleczne rybki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mój pierwszy kropek z najdzikszej najpiekniejszej wody 48cm w kondycji która powalila mnie na kolana 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Gratuluje rybek Panowie , Michał P. ładne zdjęcia jaki aparacik? KamileM aparat to poczciwy Sony DSC-H7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi