marius13 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Material z , ktorego mozna zrobic nimfe kilera niestety juz nieosiagalny wycofano w 2000 r z wszystkich szpitali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 popłakałem się ze śmiechu cytując klasyka "nie byłem w stanach ale znam kogoś kto był i opowiedział mi co nieco " I dla rozprężenia sytuacji i powrotu do tematu......5-dyszek Voila 20150415_130341.jpgpiekny kabanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Material z , ktorego mozna zrobic nimfe kilera niestety juz nieosiagalny wycofano w 2000 r z wszystkich szpitali W weterynarii nadal w użyciu, tylko konfekcjonowanie podnosi cenę straszliwie http://sklep.sigmed.pl/product_info.php?cPath=26_533_360_363&products_id=2309&osCsid=07db88c1292cc07caa51650bc0729c8f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A to dzisiejszy zapozowal tylko pokazujac lepek 2 foty juz nie zrobilem dwa mlynki i sam sie uwolnil, Pavko faktycznie cena powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Są miejsca na świecie gdzie w słowniku nie ma słowa zarybienia a ryb jest więcej na km2 niż na całym Dunajcu co to jest według ciebie ? mega burdel ?Miałem okazje łowić w takich miejscach i wszystkie nasze oesy przy tym wymiękają .Przyzwyczaiłeś się do beznadziei i bezrybia biorąc to za normę i na oesie zaczynasz świrować .NIe ma ryb niezadowoleni są ryby jeszcze gorzej made in polandia. Powiem więcej !! Są miejsca na świecie, gdzie ludzie używają poprawnej polszczyzny !! (Słownika też ) Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez piotrrd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpc Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dziś szybki wypad na "górską" część Jeziorki ale zupełnie bez kontaktu z rybą. Czy ktoś z Was łowi w tej rzece? Jakiekolwiek wyniki ? Z innej beczki - Ustawa Prawo WodneArt. 27. 1. Zabrania się grodzenia nieruchomości przyległych do powierzchniowych wód publicznych w odległości mniejszej niż 1,5 m od linii brzegu, a także zakazywania lub uniemożliwiania przechodzenia przez ten obszar. a co my tu mamy w miejscowości Jeziora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie czepiaj się .Furtka przecież zamontowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Material z , ktorego mozna zrobic nimfe kilera niestety juz nieosiagalny wycofano w 2000 r z wszystkich szpitali Kupic mozna w wielu miejscach, w kilku kolorach, ceny jak ceny- na wszystkim przebitka kilkukrotna. Ja mam stray zapas na jakies 100 nimf wiec chwile wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dziś szybki wypad na "górską" część Jeziorki ale zupełnie bez kontaktu z rybą. Czy ktoś z Was łowi w tej rzece? Jakiekolwiek wyniki ? Z innej beczki - Ustawa Prawo WodneArt. 27. 1. Zabrania się grodzenia nieruchomości przyległych do powierzchniowych wód publicznych w odległości mniejszej niż 1,5 m od linii brzegu, a także zakazywania lub uniemożliwiania przechodzenia przez ten obszar. a co my tu mamy w miejscowości Jeziora jeziorka_zagroda.jpgNa Wieprzu też jest taka siateczka i to bez furtki i chyba nawet siatka do wody wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Na Wieprzu też jest taka siateczka i to bez furtki i chyba nawet siatka do wody wchodzi.Jeśli piszesz o tej poniżej hodowli w Bondyżu to nie jest do samej wody tak z metr przed się kończy, ale posadzony jest bardzo gęsto, mocno kolczasty krzew, co by nikt się nie czepiał,że jest zagrodzone niezgodnie z prawem. Chociaż kiedyś była też wyżej taka do samej wody, ale dawno tam nie zaglądałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie ma to jak mocne strzały kwietniowych pstrągali ... 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomus... humor kolegom psujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomus... humor kolegom psujesz Poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Koledzy... ja Was zachęcam do wypraw na których można przeżyć spotkanie z tymi pięknymi rybami (choć co niektórym humor pewnie psuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tego stawowego już prezentowałeś :D To ten sam tylko bledszy bo karmiony w wannie Tomek gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Oj śliczna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) W moich okolicach takie rybki się złowiły na wiosnę (marzec/kwiecień) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Trouter 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tomus na Ciebie mozna zawsze liczyc ,nie siedzisz w ciepelku tylko , lowisz kropki w taka pogode ????? u mnie spadl snieg i jakos nie chcialo sie mi dzisiaj wyjsc nad wode tak powaga fajny rybek gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tomus na Ciebie mozna zawsze liczyc ,nie siedzisz w ciepelku tylko , lowisz kropki w taka pogode ????? u mnie spadl snieg i jakos nie chcialo sie mi dzisiaj wyjsc nad wode tak powaga fajny rybek gratki Noo podczas połowów przez chwile leciał grad, co jakiś czas mega wiało i padał deszcz. Ale pomimo to wole kropki niż ciepełko Jak wspominam kilka dni z lutego.... Otwarta przestrzeń śnieg mróz i wiatr To ta pogoga którą teraz mamy to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Piękne sztuki.Gratulacje.U mnie takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Piotr 75 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Chłopak w przeszłości swoje przeszedł a mimo to na kondycje nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam , co to za patyczek masz pod pstrągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 SLF 706-2 NANO ,właśnie go testuje ,do gumek na kropki ...rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi