Trouter Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wojtoryba .. od kiedy ty pstrągi łowisz? Pozdro z Cze-wy i gratki.Mnie się wczoraj taki czterdziestak uwiesił: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 super kropki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Szkoda ze u mnie takie nie pływają. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja wybieram się w sobotę - zobaczymy jak będzie.Gratulacje pięknych potoków panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radunianin Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Gratulacje pięknych pstrążków. Lada moment odwiedzi mnie kolega i bedę miał troszkę urlopu - czyli szykuje sie kiludniowy "maraton pstrągowy". Może się poszczęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Szkoda ze u mnie takie nie pływają.GratulacjeNie przesadzaj daleko nie masz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie przesadzaj daleko nie masz....Oj spory kawalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Oj spory kawalekJa z Gdańska na San czy Dunajec jeżdżę Ty masz półtorej godzinki samochodem i łowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Wojtoryba .. od kiedy ty pstrągi łowisz? Pozdro z Cze-wy i gratki.Mnie się wczoraj taki czterdziestak uwiesił:Fajniutki ten Twój kropek, gratki :-) a ja sobie dużo różnych rybek "chwytam" ale się nie ujawniam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Brak "kupnych" wobkow zmusza do łowienia na swojaczki ;-). 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fany Kropek Gratuluje a co do braku kupnych to chyba nie masz czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Byłem dziś nad rzeczką i widać masę ryb. Tylko wszystkie zainteresowane wyłącznie owadami. Chyba jest jakaś rójka ?? - nie znam się na tym Gratuluję rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Z dzikiej, bieszczadzkiej rzeczki na woblera własnej produkcji: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Odkrylem nowe lowisko kiedys potok,nie przekraczajacy 1 m szerokosci, woda po kostki, dzieki "gryzoniom" stal sie zajefajnym lowiskiem ciek przegrodzony w 30-40 miejscach zeremiami pelnymi ryb, stada sztrzebli troche drobnych potokow i od czasu do czasy myknie duzy "cien" pod zwalisko, Dojazd tylko rowerkiem w lesie ;)ciagnie sie to przez ok,4-5 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Fajna miesjcówka Na pewno dostaniesz coś "konkretnego". Mam bardzo starą książkę kucharską ,a w niej przepisy jak przyżądzić bobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Byłem dziś nad rzeczką i widać masę ryb. Tylko wszystkie zainteresowane wyłącznie owadami. Chyba jest jakaś rójka ?? - nie znam się na tym Gratuluję rybekCzas Chrusta,ciężki okres dla spiningistòw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Podzielę Się z Wami moją niesamowitą przygodą ....Podczas wypadu na kropki, obławiając metr po metrze doszedłem do miejsca gdzie główna rynna szła pod drugim brzegiem a mnie dzielił z rzeczką dwu-metrowy pas błota i roślinności wodnej. No ale przecież i to trzeba jakoś obłowić. Łowiąc krótkim kijkiem przynętę rzucałem pod drugi brzeg i gdy zbliżała się do błotnistego brzegu wyrywałem ją energicznym szarpnięciem by nie zaczepić o roślinność. Myślę sobie " Jak coś mi tu weźmie to będą niezłe jaja"... Przechodzę kilka metrów, rzut - SIEDZI !!!!! Od samego początku wiem że jest to kaban o którym marzyłem. Kolega który akurat doszedł do mnie mówi " wchodzić po niego ??!! " Bez wahania odpowiadam mu że tak i gdy ściągnąłem podbierak z kamizelki kolega był już bez butów i spodni, daję mu podbierak, zrobił dwa duuuże kroki i był w błocie po Jaj* Po trudnym holu wreszcie ryba ląduje w podbieraku i obydwoje wiemy że jest to wyjątkowy okaz. Biorę podbierak z rybą do ręki, drugą wyciągam kumpla z błota bo nieźle go zassało te torfowisko ..... Odczepiam rybę, mierzę i oczom nie wierze, jest to potok 60 cm o którym marzyłem!!!! Po krótkiej sesji ryba wraca do wody ... Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez Tomus 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zazdroszczę i gratuluję zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wielkie gratulacje,piękna 60-taka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Gratulacje, piekny kaban! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Kawal rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To napewno zadziałała nowa fryzurka Czym ty je Tomek karmisz. Gratulacje że udało się wyciągnąć kolegę z błotka a i przy okazji pstrążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Podzielę Się z Wami moją niesamowitą przygodą ....Podczas wypadu na kropki, obławiając metr po metrze doszedłem do miejsca gdzie główna rynna szła pod drugim brzegiem a mnie dzielił z rzeczką dwu-metrowy pas błota i roślinności wodnej. No ale przecież i to trzeba jakoś obłowić. Łowiąc krótkim kijkiem przynętę rzucałem pod drugi brzeg i gdy zbliżała się do błotnistego brzegu wyrywałem ją energicznym szarpnięciem by nie zaczepić o roślinność. Myślę sobie " Jak coś mi tu weźmie to będą niezłe jaja"... Przechodzę kilka metrów, rzut - SIEDZI !!!!! Od samego początku wiem że jest to kaban o którym marzyłem. Kolega który akurat doszedł do mnie mówi " wchodzić po niego ??!! " Bez wahania odpowiadam mu że tak i gdy ściągnąłem podbierak z kamizelki kolega był już bez butów i spodni, daję mu podbierak, zrobił dwa duuuże kroki i był w błocie po Jaj* Po trudnym holu wreszcie ryba ląduje w podbieraku i obydwoje wiemy że jest to wyjątkowy okaz. Biorę podbierak z rybą do ręki, drugą wyciągam kumpla z błota bo nieźle go zassało te torfowisko ..... Odczepiam rybę, mierzę i oczom nie wierze, jest to potok 60 cm o którym marzyłem!!!! Po krótkiej sesji ryba wraca do wody ... no bez wąsa inny człowiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No... to runda wiosenna dla Ciebie Tomku, 0,5 dla kolegi za poświęcenie i 0.5 dla Ciebie. Gatunek alkoholu możecie wybrać wedle uznania, acz nie więcej jak 100 zł za flaszkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Czapki z głów!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi