DelTor0 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Piekny pstrag Kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Gratulacje kabana to już kawał kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Zmień gatunek na jaki polujesz. W pstrągowaniu zaliczyłeś kwintesencję i sedno tematu i to w jeden sezon. Masakra. Niektórzy całe życie ganiają za tymi rybami i nie mają takich efektów. Gratuluję ogromnie ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Zmień gatunek na jaki polujesz. W pstrągowaniu zaliczyłeś kwintesencję i sedno tematu i to w jeden sezon. Masakra. Niektórzy całe życie ganiają za tymi rybami i nie mają takich efektów. Gratuluję ogromnie ! Pstragowanie to rozkosz z kazdego dnia nad woda. A nie zaliczanie efektow Przynajmniej dla mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 to dopiero mój pierwszy sezon w którym uczę się pstrągować i przepadłem całkowicie. Łowienie w rzekach tak silnych i sprytnych ryb wciąga niesamowicie. w tym sezonie częściej byłem na pstrągach gdzie muszę przejechać co najmniej 60 km niż nad Odrą którą mam po domem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Daniel racja, ale jak to gonić króliczka, jak prawdopodobnie już się go dopadło i to na samym początku pościgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Daniel racja, ale jak to gonić króliczka, jak prawdopodobnie już się go dopadło i to na samym początku pościgu ? Zanim sie wzialem za pstragowanie, przylowilem potokowca 63 cm (podczas lowienia brzan i kleni). A to byl dopiero poczatek przygody w kropki Lowienie pstragow roznymi przynetami w roznych warunkach kapitalnie rozwija wedkarza.Czytanie wody, zajecie pozycji, podanie przynety, prezentacja w nurcie, kontrola nad zestawem...potem na duzej rzece wiele rzeczy robi sie "inaczej". Jakby troche moze... lepiej ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @Kamil z tym dogonieniem nie do końca się z tobą zgodzę. Choć graniczy to z cudem jest szansa na 70+ bo na pewno takie pływają w naszych rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Czo tak nisko temat upadł. Podbijamy! Wojownik tęczy na swojego jiga, uderzył w miejscu gdzie 2 lata temu w sierpniu miałem pięknego 42 cm samczura. Hyhy. Wspomnień czar.Nałowiłem się w ten weekend, ładny jaź, ładny tęczak, teraz z radością mogę usiąść i napić się miodu. przygotuj jakas strategie dzialania. w srode - jestem u ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 @Kamil z tym dogonieniem nie do końca się z tobą zgodzę. Choć graniczy to z cudem jest szansa na 70+ bo na pewno takie pływają w naszych rzekachPatrząc na Twoje postępy, to 70+ drapniesz jeszcze do końca sierpnia tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Obyś Kamilu nie zapeszył trzeba kombinować jeździć i grubszą żyłkę nawinąć bo dziś już na styk się udało zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Kostek no super rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pstragowanie to rozkosz z kazdego dnia nad woda. A nie zaliczanie efektow Przynajmniej dla mnie uwierz mi,po kilku wypadach bez wymiarowej ryby nawet widoki przestają cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 uwierz mi,po kilku wypadach bez wymiarowej ryby nawet widoki przestają cieszyć Wierze.Pytanie ile to "wymiar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Coś czuję, że macie zupełnie inne pojęcie "wymiaru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam , widzę że w czasie majowej jętki kropki niechcą współpracować. Dzisiaj złowiłem kilka pstrągów ale największy miał 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Dziś podczas wędkowania co chwilę siadały na mnie owady wielkości dużej ćmy. To chyba te jętki prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jętka raczej średnio do ćmy podobna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzisiaj wieczorkiem wybiorę się na kropki z muchówką , mam nadzieje że lepsze będę mieć efekty jak będzie + 40 to wstawię na jerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jętka raczej średnio do ćmy podobna Już wiem, to najprawdopodobniej były chruściki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Na mojej rzeczce pomimo rójki i tak udało się coś wyłuskać na jiga.. Pierwszy zameldował się 39cm, drugi 38, myślę sobie a gdzie te większe ?? Po czym rzut pod zwalone drzewo i siedzi!!!! Strasznie młynkuje i na moim sprzęcie nie daje się wyciągnąć z trudnego miejsca po czym następuje spinka, było to coś koło 45-50cm Jednak się nie poddaję i idę dalej, metr po metrze badam ciekawy odcinek i nagle siedzi !!!! Wiem że to coś ładnego i gdy ryba znajduje się pode mną wygląda jak klenior pięć dych patrząc z góry to naprawdę pstrągowy grubas .... Ryba ląduje w podbieraku i 52 cm !!! (zdjęcia to samowyzwalacz więc sory jak coś) 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Piękny kropas i ogólnie bardzo udany wypad nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 GRaty Tomus @ zamiatasz KROPECZKAMI w tym roku !!!!! ale blancik chyba też był z rańca hehe pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) GRaty Tomus @ zamiatasz KROPECZKAMI w tym roku !!!!! ale blancik chyba też był z rańca hehe pozdroDzięki !!! Te dziwne oczy to z racji tego (przypatrz się dobrze) jaki duuuży komar mi siedzi na nosie, bałem się że mnie użre - patrzyłem mu w oczy z myślą że wydyga i odleci Edytowane 21 Maja 2015 przez Tomus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Tomek ładne te twoje kropasy, takie żółciutkie, jakby kukurydzą dokarmiane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi