Janusz Wideł Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Widać że i komary u Ciebie dokarmiane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Specjalnie poszedlem dzisiaj na pstragi bo watek zlecial na "ryj" ciezkie warunki, woda mocno tracona najwieksza dzisiejsza rybka. dobrze po 40" pozdrawiam Mario 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Przedewszytskim Gratuluje wszystkim pieknych Pstragow. Lajkowalem na bierzaco ale dzisiaj sam cos moge wrzucic. Aktualny sezon jak narazie byl dosc srednie bo przerzucamy z kumplem sporo ryb ale sam drobiazg. w Tym roku duzo spadow ladnych ryb miam mo ze konfiguracja sprzetu ta sama jak lata ubiegle. Dzisiaj wkoncu wybralismy sie na nowa wode ktora nalerzy do zaprzyjaznionego kola. Co najlepsze mamy 2 karty roczne i kazdy moze z nich korzystac. Bylismy tam w zeszlym roku na 3h na towarzyskich zawodach i nawet polowilismy mimo to jakos nie potrafilismy zrezygnowac z naszego ciurka na ktorym lowimy od lat. W tym sezonie nasz ciurek nie darzyl jak do tej pory tak samo jak nasza "Dream River" wiec postanowilsmy uderzyc nad owa rzeczke.Juz w pierwszych rzutach zaliczylismy pierwsze kontakty az wkoncu udalo mi sie wciac Mojego zyciowa potoka. Miarka pokazala 53cm wiec wkoncu i ja przekroczylem magiczne 50cm. Niestety dalej meldowal sie glownie sam drobiazg a jak juz siadlo cos +40 to sie spinalo z niewiadomych przyczyn. Rybki silne i zdrowe i pieknie odbarwione. Na domiar zlego wylecial mi sworzen laczacy korbe w mojej ceratce i mimo prowizorycznej naprawy nie dalo sie juz lowic komfortowo. 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 No! I to jest keton! Piękny pstrągal. I masz szczęście, że nie 54...to już by było niekoleżenskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Man nadzieje ze worek wkoncu sie rozwiarze bo to nie pierwszy 50tak na kiju ale pierwszy ktory wyjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Kami graty dzisiaj 2 h nad woda w gorach zimno 10-12 st. w dzien woda metna , ryby dzisiaj braly .................byl to dzien kardynala , dzisiejsze kropki niewielkie nie bylo co pokazac,wiec czekamy do przyszlego weekendu pozdrawiam wszystkich Mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Koledzy , piękne pstrągi łowicie, takie to łowiłem dawno temu....teraz to w moim regionie tragedia...Na mojej rzeczce złowiłem dzisiaj , nie ma czym w zasadzie się chwalić ,czterdziestaka.Ale potem spiął mi się ładny 50-tak i się ucieszyłem , że w mojej rzeczce pomimo zanieczyszczeń jeszcze pstrągi miejscami pływają.Tak poza tym PZW nic nie zareagowało na moje zgłoszenia o zanieczyszczenia rzeki przez gospodarstwa nad rzeką , podawałem nawet zdjęcia..Mają chyba nas gdzieś... Edytowane 24 Maja 2015 przez jerzy6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Przy weekendzie i mi się trafił 46 pozdrawiam 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ladna rybka i foto bardzo przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @Kwaq musi co jętkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ło żesz ty , KwaQ , jaki cudny klimacik .... I rybcia też pikna oczywiście . Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Piękna rybka na świetnej Fotce GRatki @KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 A dzięki dzięki chłopaki, raz do roku to i mi się trafi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Przedewszytskim Gratuluje wszystkim pieknych Pstragow. Lajkowalem na bierzaco ale dzisiaj sam cos moge wrzucic. Aktualny sezon jak narazie byl dosc srednie bo przerzucamy z kumplem sporo ryb ale sam drobiazg. w Tym roku duzo spadow ladnych ryb miam mo ze konfiguracja sprzetu ta sama jak lata ubiegle. Dzisiaj wkoncu wybralismy sie na nowa wode ktora nalerzy do zaprzyjaznionego kola. Co najlepsze mamy 2 karty roczne i kazdy moze z nich korzystac. Bylismy tam w zeszlym roku na 3h na towarzyskich zawodach i nawet polowilismy mimo to jakos nie potrafilismy zrezygnowac z naszego ciurka na ktorym lowimy od lat. W tym sezonie nasz ciurek nie darzyl jak do tej pory tak samo jak nasza "Dream River" wiec postanowilsmy uderzyc nad owa rzeczke.Juz w pierwszych rzutach zaliczylismy pierwsze kontakty az wkoncu udalo mi sie wciac Mojego zyciowa potoka. Miarka pokazala 53cm wiec wkoncu i ja przekroczylem magiczne 50cm. Niestety dalej meldowal sie glownie sam drobiazg a jak juz siadlo cos +40 to sie spinalo z niewiadomych przyczyn. Rybki silne i zdrowe i pieknie odbarwione. Na domiar zlego wylecial mi sworzen laczacy korbe w mojej ceratce i mimo prowizorycznej naprawy nie dalo sie juz lowic komfortowo.Oczywiście gratulacje Kamil,- kolejna bariera pokonana co do spadów i tego co widzę w tle zdjęcia,- może pora pomyśleć o jakimś szklaku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Arek myslalem o szklaku wlasnie ale nie zglebialem tematu. Wydaje mi sie ze moj kijek jednak troche za bardzo ciety jest. Choc zachowanie pstragow bylo tez inne, kasaly jakby chcialy przegonic intruza (widac bylo w czystej wodzie). Woda dosc dziewicza pod wzgledem przynet sztucznych wiec trzeba kilka wypadow aby zweryfikowac to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Po prostu czasem tak jest. I wówczas........... No nie wiem. Mam przemyślenia i obawy ale chyba.......... Muszka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Czyli dobrze kombinuje bo Micha na byc grana öd nastepnego sezonu Mimo to mysle nad nowym kijem pstragowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) a u mnie wspomnienie wiosny Jednak wypady z kolega pomagają w wyciąganiu sporych rybek. Edytowane 25 Maja 2015 przez michcio 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No ładny kabanek. Gratulacje wczesno-wiosennych wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Waleczne 46 cm. Edytowane 27 Maja 2015 przez Houdini 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Moje wczorajsze 52cm szczęścia . 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale ryby...;-) Kwaq ładny czepek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dzisiaj nad rzeką zastały mnie pokrzywy i inne chałabazie praktycznie pod pachy. Masakra. Ale warto było się pomęczyć bo trafiła się ładna rybka. Nie za bardzo miałem ją jak podebrać w miejscu gdzie wzięła, więc zszedłem z nią ze 20m w dół rzeki i zaplanowałem że zejdę ze stromej na oko 2m skarpy do wody. Jak pomyślałem tak zrobiłem, z małą różnicą że nie zszedłem a spadłem z tej skarpy wprost do wody. Dobrze że miałem wodery. Przygody muszą być.Rybka 50cm. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Krupin ten pstrąg taki chudy? Czy tak wyszło zdjęcie ? O tej porze roku bynajmniej u mnie to już są grubsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Nie był jakoś szczególnie chudy, ani też za gruby. Powiedziałbym statystyczny jak na tę wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi