Piotr Boruch Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 jeśli chodzi o krypto reklame to fajne wzorki mozna kupić u starszej pani w Krościenku w małym sklepiku na ryneczku jedyną ich wadą jest ...cena 4,5/sztale jak się samemu nic ciekawego nie umie ukręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 jeśli chodzi o krypto reklame to fajne wzorki mozna kupić u starszej pani w Krościenku w małym sklepiku na ryneczku jedyną ich wadą jest ...cena 4,5/sztale jak się samemu nic ciekawego nie umie ukręcić... To złap Wojtka Kudłacza (Kustigiza) - i kupisz muchy i podpowie co teraz "chodzi" i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 dzięki wielkie za podpowiedż, nie omieszkam troszkę podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Po niezłych wybrykach pokonał mnie czwartego lipca,dzisiaj rzut w to samo miejsce jeden obrót korbką woblerek nurkuje i nic.Przez głowę przemknęła myśl zmienił miejsce postoju,jeszcze jeden obrót korbką i widzę jak mknie torpeda przez całą szerokość mojej rzeczki.Piękny strzał i powtórka z poprzedniego spotkania,piękne salta i ta muzyczka hamulca.Dzisiaj to jednak ja okazałem się lepszy.Szybka fota i do wody. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Po niezłych wybrykach pokonał mnie czwartego lipca,dzisiaj rzut w to samo miejsce jeden obrót korbką woblerek nurkuje i nic.Przez głowę przemknęła myśl zmienił miejsce postoju,jeszcze jeden obrót korbką i widzę jak mknie torpeda przez całą szerokość mojej rzeczki.Piękny strzał i powtórka z poprzedniego spotkania,piękne salta i ta muzyczka hamulca.Dzisiaj to jednak ja okazałem się lepszy.Szybka fota i do wody.Śliczny kropek , gratuluje Skalniak . W mojej okolicy większość pstrągowych rzeczek praktycznie przestała płynąć, albo niosą tak ciepłą wodę że można herbatę parzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino1978 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Piękne rybki i super fotki . U mnie w rzece prawie nie ma wody. Z braku możliwości pstrągowania zacząłem nawet spiningować na jeziorach ale trochę popadało więc jutro po pracy ruszam. Może też coś uda się wydłubać. Gratuluję rybek i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 U mnie podobnie , woda ukrop , a pstrążki pochowane nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Na Podbeskidziu tragedia z wodą... Ryby pewnie gdzieś się tam pochowały i próbują przetrwać te utęsknione przez wszystkich upały ... Na niektórych kawałkach rzeki znajduje po kilkanaście śniętych głowaczy i brzanek. Póki co nie łowie , może w sierpniu jakiś wypad za Kropkiem żeby zakończyć sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ten wtorkowy wieczór był dla mnie wyjątkowy.. Wybrałem się na górski odcinek rzeki X, cisza jak zwykle. Rzucam, kombinuje, zmieniam muchy lecz ryby mnie ignorują, gdy już miałem wracać do domu pomyślałem sobie "stanę na chwilę na moście i poobserwuję wodę". Obok stawiam kij i wpatruje się w rzekę, gładka powierzchnia, powoli się ściemnia i naglę widzę piękną zbiórkę pstrąga takiego 40-staka, na końcu przyponu wiąże suchą muchę i powoli podkradam się w miejsce zbiórki, pierwszy rzut i siedzi, piękny hol i w podbieraku ląduje fajny kropek. Ucieszony jak nie wiem co, ryba szybko wraca do wody. Idę powoli dalej w górę i widzę że w oddali zbiera naprawdę niezła ryba, to samo podejście, kilka rzutów i PIĘKNE BRANIE! Zacinam i jest! Ryba tak silna że idę za nią w górę rzeki, nie da się podciągnąć pod powierzchnie tnąc zielsko w wodzie, to był chyba najpiękniejszy hol w życiu jakiego doświadczyłem. Po chwili ukazuje się Piękny kropkowany twardziel, tak pięknie ubarwiony i zdrowy że aż miło było popatrzeć Nigdy nie zapomnę tego holu Tak duża ryba na muchę (jak dla mnie) to niesamowite przeżycie. Po kilku fotkach pięknie machnął mi ogonem i odpłynął do swojego domu Miał równe 50 cm. Zdjęcia mogą tego nie odzwierciedlać lecz jest naprawdę piękny 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Gratulacje , bardzo ładny kaban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 ja musze zmienic godziny polowan, u mnie pstragi tylko widac...brac nie chca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ładny kropas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dunajcowe grubaski. Rybki w super kondycji. Kilka większych tym razem było górą - ale ja tam jeszcze wrócę ! 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2109 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoruus Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Śliczniusie, ostatnio bywam tylko na BP, na górny bieg Dunajca z Kraka trochę za daleko dla mnie. Edytowane 23 Lipca 2015 przez Yoruus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Amator pijaweczki Wypuszczajmy kropeczki ! Edytowane 23 Lipca 2015 przez DAWIDspinn 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Taka rybka z rzeczki dużo węższej od mojego kija dał nieźle popalić, na szczęście hamulec był idealnie ustawiony.. Edytowane 25 Lipca 2015 przez Michał P. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam letni weekend z pstrazkami za mna. Niestety. Urywka z biura w piatek + sobota i niedziela daly 30 godzin ruchu na woda.Mozna bylo popuszczac muszki Upal, jak to w Hiszpanii (do 37 stopni). Woda niska, ale nie zupowata. Warunki ciezkawe. Na szczescie udalo sie troche polapac. Ponizej zdjecie najwiekszej zdobyczy tego weekendu. Kategoria 60+. Zjadla muche jakies 2 metry od szczytowki wykonujac efektowny luk w wodzie Informacyjnie o sprzecie : wedka zbudowana przez @Yglo, okolo 230 cm dlugosci o mocy 14 lb (blank batson), kolowrotek Daiwa 2508, zylka 0.25. Mucha zbudowana przez Piotra (@Piotr 75) Pozdrawiam Guzu p.s. po tym weekendzie wyraz Matuka pisany bedzie przeze mnie zawsze z wielkiej litery 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Tak patrze i patrze i biore Tworce tych much i w nastepny weekend jestesmy u Ciebie.....przeciez to sa jakies zarty. Ja mialem jutro na pstragi jechac...i co? Ide do roboty moze tam cos zdzialam po tym zdjeciu to ja sobie moge u siebie zywcow nalowic a nie pstragow.....Gdzie my mieszkamy.... Edytowane 26 Lipca 2015 przez Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Tak patrze i patrze i biore Tworce tych much i w nastepny weekend jestesmy u Ciebie.....przeciez to sa jakies zarty. Ja mialem jutro na pstragi jechac...i co? Ide do roboty moze tam cos zdzialam po tym zdjeciu to ja sobie moge u siebie zywcow nalowic a nie pstragow.....Gdzie my mieszkamy.... W następny weekend jestem w Krakowie. Wpadajcie.ale lepiej bez wedeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 a co jest w Krakowie takiego szczegolnego w przyszlym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 a co jest w Krakowie takiego szczegolnego w przyszlym tygodniu?Lato w miescie edycja 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Standard...planował,pojechał,złowił. . Tak serio,kolejna piękna ryba!P.s.a za 2 tygodnie międzynarodowy dzień B.e.i..a:)...ponoć jak w tamtym roku maja być fajerwerki na slipie:)...Złów jeszcze łososia w odrze to nic mnie już nie zaskoczy:D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Standard...planował,pojechał,złowił. . Tak serio,kolejna piękna ryba!P.s.a za 2 tygodnie międzynarodowy dzień B.e.i..a:)...ponoć jak w tamtym roku maja być fajerwerki na slipie:)...Złów jeszcze łososia w odrze to nic mnie już nie zaskoczy:D Bedzie "Pakula" ? Dzieki za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi