patu Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ktoś musi podzielić ekipy na kategorie wagowe ...i rozpalić ogień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Wypad mega udany Łatwe technicznie łowisko to podstawa 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zabierz mnie do siebie na ryby. Płace złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Ta sama mała rzeczka co poprzednio, tylko rybka większa. Dał popalić, aż przyjemnie się wspomina Edytowane 31 Lipca 2015 przez Michał P. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Takie oto 47cm letniego kropasa (sory za foto że nie w całej okazałości ale baterii w aparacie starczyło tylko na takie coś) 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Gratuluję Łowcom. Dawno mnie nie było .. zakopałem się w robocie, ale od czasu do czasu pykam tu i ówdzie z wędeczką,Największy z moich ostatnich zdobyczy (końcówka lipca):Pozdr. Wojtek. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ten, to ma "plamkę" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KwaQ Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Po długiej dlugiej przerwie w końcu zamoczyłem podbierak na pstrągach pozdro 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ale torpeda! 5 z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstrongmen75 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Z fotki bije radość przytłumiona skromnością łowcy. Piękny zwierz! Gratulacje!P.S.Czyżby Nida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Super ryba i super fota.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Łowiłem sobie lipaski na suchą i się przypałętał taki osobnik 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 super kondycja , fajny przypałętacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 kiedyś i mi się taki przypałęta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Piękne kropasy , a u mnie wody jakby brak w rzece . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Piękne kropasy , a u mnie wody jakby brak w rzece .Nie tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) teether - tak własnie a dokładnie 52,5 Kropek z wczoraj pozdro Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez KwaQ 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Mimo krytycznego stanu wody, udało mi się wydłubać owego jego mościa pozdrawiam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Po długiej dlugiej przerwie w końcu zamoczyłem podbierak na pstrągach pozdro Super!Pieknie uwieczniony. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Awaria wcięła mojego rekordowego pstrągala, więc jakby ktoś chciał jeszcze nacieszyć nim oczy to wrzucam zdjęcia ponownie To było tyle dni temu, ale wciąż czuję się jakbym złowił go wczoraj.. I to dziwne uczucie całkowitego spełnienia z jednej strony nie mam już takiej motywacji żeby jeździć dalej, z drugiej chciałoby się być nad rzeką codziennie, spędzać przy niej chociaż krótką chwilę, a tu pozostają mi już chyba tylko weekendy.. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Super , że RYBA pojawiła się ponownie , bo rzeczywiście cieszy oczy bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ja mysle ze serwer padl po tym wlasnie pstragu......przeciazenie poszlo Musial pasc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 z jednej strony nie mam już takiej motywacji żeby jeździć dalej, z drugiej chciałoby się być nad rzeką codziennieZawsze, po złowieniu kabana ma się tę świadomość, że długo trzeba czekać na następnego takiego, więc motywacja spada ale jeżeli go wypuściłeś, to istnieje szansa, że go złowisz ponownie. Teraz już wiesz, w której miejscówce siedzi i możesz się na niego konkretnie nastawiać.Piękna rybaGratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Piekny ,wypasiony pstrag Michale! Pogratulować!! A ja dla odmiany bo juz zaczęło mnie mulić ba Wisełce postanowiłem odwiedzic kropeczki ;-) wział z samego rana przy wschodzie słońca. Pozniej ciszaaaa ;-) ale taki 50+ dał radości na cały pozostały dzien ;-) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi