Skocz do zawartości

Pstrągi 2015

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Napisze cos co bardzo mi się podoba jak ktoś zadaje pytania wałkowane 100 razy " poszukaj odpowiedniego wątku a nie zadawaj pytania na które są juz odpowiedzi " :)

wałkowane na tym forum było 100 razy dlaczego uważasz ze ta ryba to troć a nie pstrąg?? 

Podaj mi proszę link bo nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję. 

Napisze cos co bardzo mi się podoba jak ktoś zadaje pytania wałkowane 100 razy " poszukaj odpowiedniego wątku a nie zadawaj pytania na które są juz odpowiedzi " :)

@tabias, chodzi nam o ten konkretny przypadek a nie ogólne "zasady" rozróżniania ryby...po prostu napisz, może w ten sposób kilku z nas skurczy się kropkowe PB :)

Gość DAWIDspinn

Zawsze uważałem trocie za genialne stworzenia. Ale ta już przeszła samą siebie. Pokonała tame we Włocławku, tame na Wieprzu i tame na Nieliszu :) Ahhh ten instynkt który uparcie każe wejść trociom do .... Poru :D

Kurcze @tabias nikt Cie nie atakuje i nikt nie jest mądralą ostatecznym. Uczymy i dowiadujemy się codziennie czegoś nowego. Po to o tym dyskutujemy. Dlatego było pytanie do Ciebie skąd wiesz ze to forma wędrowna a nie osiadła. Dla mnie ta ryba wygląda jak troć chociaż nie kwietniowa. Woda tez nie należy do rzek do których dociera troć a z kolej na tej wodzie duze pstrągi nie były ewenementem. 

Dlatego jak wiesz to pisz...i tyle.Zero złośliwości 

Edit. Dla przykładu kelt troci złowiony w połowie kwietnia na Redzie

post-47674-0-36571000-1451317481_thumb.jpg

Edytowane przez Wiktor
  • Like 2

Gość DAWIDspinn

Możliwe, nie znam, nie oceniam. Drugiej części wypowiedzi nie zrozumiałem, ale również uważam że się nie dogadamy, także odpuszczam i pozdrawiam.

Dzięki za edytowanie posta już zrozumiałem.

Edytowane przez DAWIDspinn

Kolego @tobias jak na razie wiemy o tobie tyle, że ego wybujałe masz ponad miarę, arogancją obdzieliłbyś pół klasy ... Znajomość jęz. polskiego na poziomie gimnazjum... 

Troll z wp.pl ?

Przeczytaj może swoje wpisy w tym temacie i zdobądź się na chwilę refleksji ...

• Like 3