tabias Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dhahahahahah właśnie mówiłem o takich formach osiadłych pstrągów )))) długo nie czekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 To może aby uniknąć głupich dyskusji jak powyżej napisz po prostu dlaczego wg Ciebie jest to troć, a nie pstrąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 To może aby uniknąć głupich dyskusji jak powyżej napisz po prostu dlaczego wg Ciebie jest to troć, a nie pstrąg?Przyznam bez bicia ze również jestem bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Napisze cos co bardzo mi się podoba jak ktoś zadaje pytania wałkowane 100 razy " poszukaj odpowiedniego wątku a nie zadawaj pytania na które są juz odpowiedzi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Napisze cos co bardzo mi się podoba jak ktoś zadaje pytania wałkowane 100 razy " poszukaj odpowiedniego wątku a nie zadawaj pytania na które są juz odpowiedzi " wałkowane na tym forum było 100 razy dlaczego uważasz ze ta ryba to troć a nie pstrąg?? Podaj mi proszę link bo nie mogę znaleźć. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wygląda raczej na najbrzydszą rzeke pstragową w kraju na wschodzie Polski Oczywiście moge się mylić bo może to być wolniak jakieś innej rzeki, choć wszystkie elementy pasują Tam nigdy tak chudej nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Napisze cos co bardzo mi się podoba jak ktoś zadaje pytania wałkowane 100 razy " poszukaj odpowiedniego wątku a nie zadawaj pytania na które są juz odpowiedzi " @tabias, chodzi nam o ten konkretny przypadek a nie ogólne "zasady" rozróżniania ryby...po prostu napisz, może w ten sposób kilku z nas skurczy się kropkowe PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 dobra dajcie już spokój to pstrąg wiadomo na porze 2 lata temu padł w takim razie pstrąg 74 cm paczaj jednak okazał sie trocią. Pewnie spadła z deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zawsze uważałem trocie za genialne stworzenia. Ale ta już przeszła samą siebie. Pokonała tame we Włocławku, tame na Wieprzu i tame na Nieliszu Ahhh ten instynkt który uparcie każe wejść trociom do .... Poru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Już kopie robaki i jadę, dzieki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Same spece. Troche informacji i byscie wiedzieli ze troc dochodzi na sam dol polski ale nie to napewno gigantyczne pstragi o przezutach tez n83 slyszeli na pewno )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A nawet nie wiecie gdzie polawiane sa trocie w jak niszowych miejscach w polsce ale nie to pstragi sa kola i ludzie ktorzy przezucaja ryby dalej i nagle z nikad pojawiaja sie mega pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Kurcze @tabias nikt Cie nie atakuje i nikt nie jest mądralą ostatecznym. Uczymy i dowiadujemy się codziennie czegoś nowego. Po to o tym dyskutujemy. Dlatego było pytanie do Ciebie skąd wiesz ze to forma wędrowna a nie osiadła. Dla mnie ta ryba wygląda jak troć chociaż nie kwietniowa. Woda tez nie należy do rzek do których dociera troć a z kolej na tej wodzie duze pstrągi nie były ewenementem. Dlatego jak wiesz to pisz...i tyle.Zero złośliwości Edit. Dla przykładu kelt troci złowiony w połowie kwietnia na Redzie Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Wiktor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Znam por od 25 lat i trocie byly tam lowione dzieki ludzia co je przezycali nie wazne. Pamietacie temat goracy pewnej rzeki zatrutej w tym roku ? Byly tam trocie tez martwe . I co wielki szok z kad te trocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 O trociach i pstragach wiesz wszystko. Teraz wez sie za jezyk polski bo chyba troche zaniedbales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Sami ichtiolodzy i poligloci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Może jeszcze nie ichtiolog ale uczę się, a na j.polski też nigdy nie za późno, polecam Edytowane 28 Grudnia 2015 przez DAWIDspinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ichtiolog z wp.pl hahahahah kolejny samozwanczy specjalista pzdr zakonczmy te glupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie z wp.pl a z UWM, ale literki podobne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A miał być nowy rekord hehehe. Ładny zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Kolego Dawid , usiadłbys na przeciw i mówiłbys mi Pan )) skończmy ten temat . Przeglądając foto na porze padł tez pstrąg 80 cm Edytowane 28 Grudnia 2015 przez tabias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Możliwe, nie znam, nie oceniam. Drugiej części wypowiedzi nie zrozumiałem, ale również uważam że się nie dogadamy, także odpuszczam i pozdrawiam. Dzięki za edytowanie posta już zrozumiałem. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kolego @tobias jak na razie wiemy o tobie tyle, że ego wybujałe masz ponad miarę, arogancją obdzieliłbyś pół klasy ... Znajomość jęz. polskiego na poziomie gimnazjum... Troll z wp.pl ?Przeczytaj może swoje wpisy w tym temacie i zdobądź się na chwilę refleksji ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Przepraszam to sa pstragi mylilem sie ))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Chyba czas kończy ten wątek i zaczynać powoli nowy :-) pozdrowienia dla wszystkich którzy jutro mimo ciężkiego poranka będą nad wodą :-) no i czekamy na pierwsze relację znad wody :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi