Skocz do zawartości

Pstrągi 2015

Kuballa44

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DAWIDspinn

Wszyscy strasznie etyczni, tylko przy pracach nad wodą nikogo nie widać. Na mojej rzece jest około 12 dużych tarlisk. Wszystkie zbudowali ludzie, którzy dzisiaj również łowili pstragi, Ci strasznie nieetyczni, pstrągarze gorszego sortu :)

• Like 11

• 2 tygodnie później...

Tego słabszego używasz na kropki? ....nie za bogato ?czy po prostu same kabany siadają :-) pzdr

Lowilem kropki na oba, dziwne blanki, niby sztywne, ale po braniu takie gumowe. Rzadko cos z tego spada.

Tym mocniejszym bez problemu zatniesz kropki 20cm, jest tylko jeden problem, malego woblerka czy obrotowke 3 lub mniejsza to ciezko tym rzucic ;)

• Like 2

Myślałem o tym 15 lb ale stwierdziłem ze na początek dam szanse pstragom i wziąłem 10lb i to slima;) zyczylbym sobie i Tobie, zeby nasze wędki okazały się odrobinę za słabe.

Pozdrawiam

Bartek

Swoich docelowo nie kupowalem na pstragi, co nie zmienia faktu ze dobrze sobie z nimi radza.

Jakbym sie czysto decydowal na pstragowke to kupilbym tak jak Ty 10lb i to jeszcze ze starszej serii, ze zwykla zywica a nie nano.

Swoich docelowo nie kupowalem na pstragi, co nie zmienia faktu ze dobrze sobie z nimi radza.

Jakbym sie czysto decydowal na pstragowke to kupilbym tak jak Ty 10lb i to jeszcze ze starszej serii, ze zwykla zywica a nie nano.

Myślałem właśnie, że to taka Twoja etatowa pstrągówka :)  dlatego zdziwiłem się, że tak mocno ;) ja zdecydowałem się na ten sezon na blaasa F 10lb Nano...zobaczymy co z tego wykręci mój rodbuilder ;) na razie czekam....ogarnia jakieś grubsze zlecenie dla kartelu Sinaloa B)

• Like 1

Myślałem właśnie, że to taka Twoja etatowa pstrągówka :)  dlatego zdziwiłem się, że tak mocno ;) ja zdecydowałem się na ten sezon na blaasa F 10lb Nano...zobaczymy co z tego wykręci mój rodbuilder ;) na razie czekam....ogarnia jakieś grubsze zlecenie dla kartelu Sinaloa B)

Etatowa to Seeker SP703  :)

Akurat wtedy lowilismy grubo, bo mozna bylo trafic trotke. Dlatego taki mocarny sprzet ;)

Oboma boronami tez lowilem za to na Islandii i radzily sobie bardzo dobrze. Jeden spad, oczywiscie z winy uzytkownika  :lol:  :lol:  :lol: Bo po co uzywac podbieraka  :ph34r: