Gość Tomek O Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) a nie łaska nad wodą saute w galotach z rozłożoną muchówką w czasie jętki noc ciepła i krótkatrochę takich nocek spędziłem nad Łupawą,Brdą czy WdąZ muchówką się nie liczy ! Edytowane 1 Maja 2015 przez Tomek O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Z muchówką się nie liczy ! sen z muchowka liczy sie podwojnie.jak wszystko z muchowkadlatego kupilem jedna i jak mam przed soba krotka noc ...to muchowka w garść i wyspany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Sypiasz z muchówką?? To trochę dziwne, żeby nie powiedzieć ekscentryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Sypiasz z muchówką?? To trochę dziwne, żeby nie powiedzieć ekscentryczne Nie tylko z muchowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Michał Pawłowski Opublikowano 2 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Wczoraj pech, dzisiaj szczęście https://www.youtube.com/watch?v=-wKBlQrqqjQZagryzł black zulu puszczone przy korzonku Edytowane 2 Maja 2015 przez Michał P. 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Super ryba i sceneria - Gratuluję Michał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No to dzisiaj miałeś pełnię szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No to się zrewanzowales. Gratulacje.Piekna rybka.Ja niestety opuściłem ranny wypad.Padajacy deszcz mnie zupełnie zniechęcil. No i kobieta mnie przekonała że lepiej zostać w łóżku jak oboje mamy wolne. Hehe. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Ciekawe co mają z tymi ogonami też złowiłem takiego w tym roku. Edytowane 2 Maja 2015 przez DAWIDspinn 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A miało być tak pięknie. Wypad nawet udany.Parę 30- stek zatanczylo na kiju. Niestety mój patyk podczas holu jednej sztuki niestety się złamał, tuż za drugą przelotka od kolowrotka. No myślałem że mnie szlak trafi. Nie jest to jakiś super hiper kij bo tylko konger trokker cw do 12 g, ale machalo mi się nim fajnie. I teraz pytanie:idzie to naprawić czy szukać jakiegoś nowego badyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Bieszczadzkich pstrągów c.d. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No pięknie -tam klenie,tu pstrągi.Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nie taki byk jak chłopaków powyżej - GratkiAle też ucieszył 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wczoraj pech, dzisiaj szczęście Zagryzł black zulu puszczone przy korzonku jak go zobaczyłem to:Oooooo mistrzu mój ..muchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 MichałP ty w PL łowisz? Niesamowite, na muche, w taką pogodę, takie kabany??!! Sensei!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Myślę że Wasze słowa są nieco na wyrost czasem po prostu coś się trafi fajniejszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 no chyba, że siedzisz non stop na rybach... to byłaby jedyna okoliczność łagodząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 MichalP kolejna piekna rybka i fota i klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Michał P. jak to mówią moi znajomi NIELICHA TRUFLA Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 a te ogony to po intensywnym tarle takie porąbane :/ tak a propo - odrasta taki ogon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ogon pod tarle byłby od dołu postrzępiony.Obstawiam wydrę.To nie dżdżownica,nie odrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pstrongmen75 Opublikowano 5 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ze specjalnymi podziękowaniami dla Sarniaka 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ze specjalnymi podziękowaniami dla Sarniakazzzz klok.jpg Piekna torpeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 No no no ales wjechał . piekny Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ze specjalnymi podziękowaniami dla Sarniakazzzz klok.jpgMocne wejście Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi