pawlikowski Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wejście Smoka !!! Piękny kaban ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Fiu fiu fiu takie konkretne rybki ostatnio się pojawiły że motywacja na połowy w dwójnasób się zwiększyła. Gratuluję wszystkim a szczególnie muchowym - bliskim mojemu sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Ależ piękny-gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wow ,konkret pstrągal @Pstronkmen75 ,na co go przechytrzyłeś :)jeśli nie tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstrongmen75 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam,widzę, że wystawiacie Panowie piękne ryby, więc i ja postanowiłem się pochwalić. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Postaram się wrzucić od czasu do czasu jakiegoś zwierzaczka, bo odpukać w tym sezonie woda dała mi już kilka misiaczków. Rybę skusiłem czarnym streamerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Marek powinni Cię zbanować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstrongmen75 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kristoffer, musisz mi podesłać namiary na producenta znanych ci markowych spławików, bo te na które łowię, fala mi przytapia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Chociaż wstawiłem jedno zdjęcie u siebie w wątku lurebuilding, komplet zdjęć wstawię tutaj bo chyba bardziej pasuje. Dwa tęczowe złowione dzień po dniu. Jeden na złotego listka 4g drugi na rudą wirówkę anglia 1s. Pozdrawiam. www.facebook.com/primanki Edytowane 6 Maja 2015 przez pawlik832 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Tak się napatrzyłem na Wasze okazy że nie wytrzymałem i zaliczyłem dzisiaj rzeczkę. Na sam koniec obdarzyła nimfowym 40 - takiem. Sucharowy zawodnik wypiął się po 20 s holu 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ladna ciemna ryba, fajny uklad krop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Marek, dawaj następne nie dozuj emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) chruścikowe łowienie Edytowane 7 Maja 2015 przez wojti80 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Dla podgrzania atmosfery powiem, że @Licus dzisiaj wrzuci zdjęcie fajnego zwierzaczka.Tymczasem, na tym samym wypadzie i ja sobie złowiłem tęczaczka.Brzydkiego jak ork z Władcy Pierścieni.Ja nie mierzyłem, ale koledzy rok temu go złowili i miarka wskazywała ok 67-68cm. Edytowane 7 Maja 2015 przez michcio 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Znowu nie az taki brzydki Zdecydowanie kawal rybska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Panowie powoli zaczynam rozumiec fascynacje kropaczami. Mi sie ona rowniez zaczyna udzielac. Nie przypuszczalem, ze zacznie mnie to az tak wciagac. We wtorek zlapalem swojego, jak do tej pory najwiekszego pstraga. Oczywiscie do Waszych kabanow mu daleko, ale na poczatkujacego moze byc. Filmik rowniez zamiescilem w dziale Catch & Release. Ostatnia rybka na filmie to basik malogebowy (tak dolozylem dla urozmaicenia). Milego ogladania. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Licus Opublikowano 7 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Tutaj w PL62 cm miazga, teraz długo ciężko będzie pobić własny PB edit: dodam, że zaraz po braniu wystrzelił w trasę około 30 metrów w dół rzeki bez zatrzymania, podebrany przez kolegę @michcio, bo do mojego podbieraka pstrągowego nie zmieścił by się Edytowane 7 Maja 2015 przez Licus 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Licus piękny kaban.@Kwinto fajny filmik, ale jeszcze sporo spadów masz, chyba trochę za nerwowo przebiegają Twoje hole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @Licus piękny kaban.@Kwinto fajny filmik, ale jeszcze sporo spadów masz, chyba trochę za nerwowo przebiegają Twoje hole.Chyba tak, choc ten w pierwszym ujeciu tak delikatnie zlapal wobka, ze nie mialem mozliwosci za wiele zrobic. No ale amartoszczyzna wychodzi i musze po prostu wiecej "cwiczyc". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Chyba tak, choc ten w pierwszym ujeciu tak delikatnie zlapal wobka, ze nie mialem mozliwosci za wiele zrobic. No ale amartoszczyzna wychodzi i musze po prostu wiecej "cwiczyc".Masz gdzie ćwiczyć. Odnoszę jednak wrażenie (być może mylne), że zbytnio przedłużasz hol. Te rybki, to nie kabany po 50 w plusie a hol takiego 30-staka trwa i..... trwa. No chyba, że używasz jakichś nici pajęczych. Edytowane 7 Maja 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Masz gdzie ćwiczyć. Odnoszę jednak wrażenie (być może mylne), że zbytnio przedłużasz hol. Te rybki, to nie kabany po 50 w plusie a hol takiego 30-staka trwa i..... trwa. No chyba, że używasz jakichś nici pajęczych.Byc moze.... Przy poprzednim filmiku dostalem rade aby troszeczke wydluzyc hol i tak staralem sie robic. Teraz dostaje rade, ze jest za dlugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Cóż...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Trzeba znaleźć złoty środek Ale jakoś tak mi się wydaje że wędka do góry, nie w bok, i nie machaj niż z prawa na lewo. Spokojniej i bardziej zdecydowanie... Cholera, aż mi się na pstrągi zachciało ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Bede modefikowal. Kazda rada jest przydatna. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Tutaj w PL62 cm 62_1.jpg 62_2.jpg miazga, teraz długo ciężko będzie pobić własny PB edit: dodam, że zaraz po braniu wystrzelił w trasę około 30 metrów w dół rzeki bez zatrzymania, podebrany przez kolegę @michcio, bo do mojego podbieraka pstrągowego nie zmieścił by sięHi, hi to przez następnych parę dni na tym odcinku amatorzy kolejnej fotki do galerii z tą rybcią będą chcieli się zadeptać. Ciekawe ile ma on już fotek na liczniku. Edytowane 7 Maja 2015 przez theslut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Panowie powoli zaczynam rozumiec fascynacje kropaczami. Mi sie ona rowniez zaczyna udzielac. Nie przypuszczalem, ze zacznie mnie to az tak wciagac. We wtorek zlapalem swojego, jak do tej pory najwiekszego pstraga. Oczywiscie do Waszych kabanow mu daleko, ale na poczatkujacego moze byc. Filmik rowniez zamiescilem w dziale Catch & Release. Ostatnia rybka na filmie to basik malogebowy (tak dolozylem dla urozmaicenia). Milego ogladania. Pozdrawiam. Przepiękne masz tam rewiry Zazdroszczę, ale i jednocześnie życzę powodzenia Edytowane 7 Maja 2015 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi