sol321 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Z pozdrowieniami dla Marka.Spóźnione rozpoczęcie sezonu. Ryba odpasiona, ale jak to bywa o tej porze roku ospała i słaba. Mam nadzieję, że spotkam się z nim w kwietniu albo w maju.Branie na gumę w jednym z pierwszych rzutów. Ryba stała na wejściu w zakręt. Piękna ryba. Czerwone kropy ma tylko na płetewce czy mi się zdaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No i ja się pochwalę trochę kropków już padło i sporo mamusiek głównie na olx, salmo i keitech 3, kijki tym razem elitka do 7g, major craft arival do 1/2, i steez megatop , żyłka stroft 20 , pleciona fismeker 0,6 aldebaran plus avail .Rybki złowione w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ależ oczywiście jest sporo jeszcze takich rybek tylko są cwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 sol321 - Szczere Gratulacje !!! Naprawdę świetna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dziękuje, ale nie wiem czy mi się należą gratulację bo rybę złowił kolega Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ależ oczywiście jest sporo jeszcze takich rybek tylko są cwane No to wiec gratuluje pięknych rybek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Bartek piekny potok , gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) No i ja się pochwalę trochę kropków już padło i sporo mamusiek głównie na olx, olx - Oleix Michała ? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tak sporo padło na woblery Michała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Kwestię dni wolnych od pracy reguluje ustawa o dniach wolnych od pracy.Sobota nie jest dniem ustawowo wolnym od pracy.W w/w przypadku, gdy ostatni dzień okresu ochronnego przypada w sobotę, okres ochronny nie ulega skróceniu o ten dzień.I wszystko jasne. Niniejszym dzień dlużej czekania... Czyli bez zmian. Dzięki Żeby nie było, że offtop... zacne ryby Panowie!! :-) Edytowane 9 Stycznia 2015 przez kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Bartek, endriu24 piękne ryby no i sprzęcik ciekawy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Piękne rybki gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) zdobycz z ostatniej wyprawy cala zdrowa plywa dalej oczywiscie na wobka wlasnej produkcji czyli bandziora Edytowane 10 Stycznia 2015 przez bielik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 byłem dziś chwilę nad rzeką. czterdziestak 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 To i ja sie czterdziestaczkiem pochwalę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 @v3ctor świetne barwy ma ten pstrąg, u mnie raczej niespotykane! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bo to nie psrag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bo to nie psrag Jesteś pewny? Czy zgadujesz?Ja widziałem już niejednokrotnie tak ubarwione potoki, nawet u kumpla w hodowli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) @v3ctor świetne barwy ma ten pstrąg, u mnie raczej niespotykane! A może aparat źle balans bieli ustawił? Rybka całkiem ładna. Gratulacje dla łowcy Edytowane 11 Stycznia 2015 przez rav_id 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ubarwieniem bardzo przypopmina małego srebrniaka troci,również z powodu bardzo jasnych płetw. Ale bez wątpienia jest to salmo trutta a jaka jego forma to mniej ważne.Fajna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Ubarwienie ubarwieniem :)pletwy jakies inne a zwlaszcza, pletwa ogonowa Edytowane 11 Stycznia 2015 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 WitamDzisiejsze 45 cm.Sprzętowo St.Croix LTWS80MF2,TP C3000SDH i wobek 5 cm. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ładne pstrągi panowie łowicie Ja jakoś nie mam jak się zorganizować. A tu taka mała wstawka https://www.youtube.com/watch?v=tHXjG_lmzR8 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio0711 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja piernicze a u nas jeszcze pół miesiąca z okładem .Nowe wobki już wyschły stery po wklejane kotwy założone tylko to czekanie. Chyba nie wytrzymam i pójdę na Wisłę coś porzucać,bo Dłubnia Szreniawa i Raba muszą poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizio Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pol miesiaca? U mnie jeszcze ponad 2 miesiace do rozpoczecia sezonu.. ale poczekamy bo warto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi