admin Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam,Niniejszym chciałbym zaprosić Was do kontynuacji naszej wspólnej zabawy. Tak jak wspomniałem Naszym celem jest stworzenie wysokiej jakości kalendarza ściennego jerkbait.pl. Dlatego począwszy od 1 stycznia 2009 co miesiąc będziemy rozgrywać konkurs na najlepsze zdjęcie wędkarskie wykonane i opublikowane na jerkbait.pl. Zwycięzca najlepszej fotografii zostanie nagrodzony upominkiem (w tym miesiącu zestawem woblerów szczupakowych) natomiast zdjęcie zostanie opublikowane w kalendarzu ściennym na 2010r (w zwycięzkim miesiącu). Zachęcam wszystkich do wspólnej zabawy i proszę Was o pomoc w stworzeniu NASZEGO kalendarza - najlepszego w historii kalendarzy wędkarskich. Regulamin konkursu: REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie miesiąca sierpień na jerkbait.pl I Postanowienia ogólne ? 1 Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs fotograficzny, którego celem jest wyłonienie najlepszego zdjęcia w miesiącu Sierpień 2009 opublikowanego i zgłoszonego do konkursu na jerkbait.pl. ? 2 1. Organizatorem oraz sponsorem Konkursu Zdjęcie miesiąca sierpień jest jerkbait.pl 2. Wygraną w konkursie będzie stanowiły:- bezpłatny kalendarz ścienny na 2010r- zestaw przynęt szczupakowych 3. Zdjęcia dotyczące tematyki wędkarskiej (promowanej przez jerkbait.pl oraz zgodne z obowiązującym regulaminem) muszą być wykonane oraz opublikowane w niniejszym wątku (jest to jednoznaczne ze zgłoszeniem zdjęcia na konkurs) w miesiącu sierpień 2009. II Uczestnicy konkursu i jego przebieg ? 3 Przesłane zdjęcia na konkurs powinny dotyczyć tematu:Zdjęcie miesiąca sierpień ? 4 Uczestnikami konkursu mogą być wszyscy forumowicze jerkbait.pl. ? 5 Konkurs rozpoczyna się dnia 1 sierpniaa 2009 roku i będzie trwał do dnia 31 sierpnia 2009 roku włącznie. Zdjęcia przesyłane przed oraz po terminie nie będą uwzględniane przez Organizatora. ? 6 W ramach konkursu nagrodzony zostanie Uczestnik na zasadzie głosowania (głosowanie otwarte na forum) w przeciągu 15 dni od zamknięcia konkursu (ankieta będzie dostępna od 5.09.2009-15.09.2009). ? 7 1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej w ? 3.2. Minimalna jakość zdjęć to 2240x1680 (Na forum wstawiamy zgodnie z ograniczeniami forum tj. mniejsze. Autor nagrodzonej pracy zostanie poproszony o przesłanie zdjęcia w dużym formacie.).4. Zdjęcia należy umieszczać w niniejszym wątku. ? 8 1. Przystępując do konkursu autorzy zdjęć umieszczonych w kalendarzu ściennym jerkbait.pl na rok 2010 wyrażają zgodę na ich rozpowszechnianie oraz udzielą jerkbait.pl nieodpłatnie upoważnienie do korzystania z tych zdjęć w celach prezentacyjnych, promocyjnych i reklamowych.2. Wykorzystane w kalendarzu zdjęcia zostaną opatrzone loginem (nickiem z forum) autora. ? 9 Organizator zastrzega sobie prawo nie przyznawania nagród. III Oświadczenie jerkbait.pl1. Jerkbait.pl zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian do regulaminu konkursu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 No to może na dobry początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Waldek, czyżby moja rybka? Fajnie to uchwyciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A nie nie Paweł. Twojej nie śmiałbym zamieszczać, bez zgody łowcy . To mój maluszek tak ładnie pluska, w próbie pozbycia się, kąśliwej cykady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nasza pierwsza propozycja. Sierpniowa noc sumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a to moja propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam.Oto Trociowy Świt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Face to Face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam.Oto Trociowy Świt Witam i z góry przepraszam za OffTop ale mam do Ciebie @gaweł dwa pytania w związku z tym, że wstawiłeś fotkę do konkursu na sierpień. - dlaczego skoro to sierpień nie ma liści na drzewach a wszystkie leżą na ziemi ??- dlaczego klikając na zdjęcie pokazuje się data zrobienia zdjęcia 22.03.2009 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Masz rację kolego,przeoczyłem termin który jasno określa regulamin.Proszę Admina o usunięcie fotek.Sorry za off topa.Następne będą :terminowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zadałem te dwa pytania bo chciałem oddać głos na foto. Pozdrawiam i gratuluje okazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ... to wrzucę coś od siebie. Odrzański boluś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ... i dwa kleniki dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ŚLICZNE!Gratki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Fajny pomysł i piękne fotki:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Patu,Baardzo ładne! Piękne ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nasza druga propozycja Sierpniowa brzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dodam, że bez żadnej obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ... dla podniesienia frekwencji.. kolejna rapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jak dla mnie masz najlepsze zdjęcia pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dla mnie do ideału brakuje odsłonietej twarzy, choc wiem jak Patryka rozpoznac Pozatym jak zwykle piekne kolory i pswietna prezantacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dla mnie do ideału brakuje odsłonietej twarzy, choc wiem jak Patryka rozpoznac Pozatym jak zwykle piekne kolory i pswietna prezantacja. Marcel, teraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 omg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi