wykrzyknik Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jedna rzecz w dwóch ostatnich fotach mnie razi. Odcięcie między łowcą ryba a otoczeniem. Rozmywane tło i ostry pierwszy plan. Wszystko było by super gdyby zrobione było dokładniej. Tak przy bliższym przyjżeniu się widac dużo niedociągnięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nasza trzecia propozycja na ten miesiąc.Tym razem Pan z wąsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jedna rzecz w dwóch ostatnich fotach mnie razi. Odcięcie między łowcą ryba a otoczeniem. Rozmywane tło i ostry pierwszy plan. Wszystko było by super gdyby zrobione było dokładniej. Tak przy bliższym przyjżeniu się widac dużo niedociągnięć. @wykrzyknik, to fakt, to tylko szybka wersja robocza z zabawą z sztuczną GO . Oryginał w pełnym rozmiarze jest lepszy , z dużą głębią...Masz oko... Wyedytowane, teraz bardziej Ci się widzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Miesiac szybko zlecial, zaraz bedziemy mieli wrzesien. Co prawda ryba z obcych zasobow ale mysle, ze zwazywszy na mozliwosci gatunku (i wedkarzy) warta uwiecznienia. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Gdyby nie to że sam robiłem tą fotkę pomyślałbym że fotomontaż jeszcze raz gratulacje za 'krokodyla' Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Gdyby nie to że sam robiłem tą fotkę pomyślałbym że fotomontaż jeszcze raz gratulacje za 'krokodyla' Gumo Eeetam, zaraz. Ja byłbym skłonny do stwierdzenia, że to Paweł nam się skurczył Tak czy siak, piękny ryb Ci się trafił Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Dzieki. Po to macham, zeby sie trafialo. Nic nie mam przeciwko, zeby czesciej... <_< Co do kurczenia...to rzeczywiscie moglem byc nieco skurczony, bo mi szczupak troche krwi upuscil (ale udalo sie C&R obustronnie ), widac po czerwonawym odcisku kciuka na rybie.Klapnal jak pies po prostu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 A ile to maleństwo miało? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zeby bylo bardziej tajemniczo podam po rozstrzygnieciu konkursu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Pietrzak Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dzieki. Po to macham, zeby sie trafialo. Nic nie mam przeciwko, zeby czesciej... <_< Co do kurczenia...to rzeczywiscie moglem byc nieco skurczony, bo mi szczupak troche krwi upuscil (ale udalo sie C&R obustronnie ), widac po czerwonawym odcisku kciuka na rybie.Klapnal jak pies po prostu... Gumo Paweł,no i wymachałeś. Proporcje łowcy i zwierza są niesamowite.Pozdrawiam.Roman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gumo, super rybsko! Świetne zdjęcie ... w każdym razie inne niż do tej pory pokazywane zdjęcia szczupaków na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dziekuje i ciesze sie, ze sie podoba. Dzieki i dla fotografa bo tego juz samemu ladnie cyknac byloby ciezko raczej.Dzieki i dla innych uczestnikow wyprawy za roznego rodzaju wsparcie. Ryby co prawda glosu nie maja ale jakby co polecam sie im na przyszlosc... PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Patu teraz klasa Gumo gratulacje piękny szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kurcze, przy takich fotkach, to ciezko bedzie zaistniec, ale sprobuje. Jak do tej pory, najwiekszy w tym roku, a jeszcze troche czasu zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Super ma minę Jeszcze się porachujemy koleżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wrzucę i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 świetna fotka - tak się tylko zastanawiam kto jest bardziej zdziwiony - sandał czy łowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jest duży sandacz to do pary wrzucę rapkę [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 w takim razie na prośbę wujka wstawia jego propozycje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 @Wujek, boże jaka twoja córa jest już duża... Wow jak ten czas leci... @Gumo, piękny szczupły. Mam nadzieję, że przekroczył tę magiczną cyfrę 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie obejrzysz się a Twoja też taka będzie . Po dzieciach widać jak szybko czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wujek dzików nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Hehe, jak to na wyspach pewnie gdzieś tam były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wujek dzików nie było ? Mateo, coś mi się wydaje że Wy też bobrowaliście w tych okolicach tylko za czymś większym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wujek dzików nie było ?Mateo, masz oko, niech Cię - toż to faktycznie ten sam dziki brzeg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi