fryzjer Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam. Zakupiłem ostatnio po bardzo atrakcyjnej cenie kijek spiningowy na blanku batsona ist 1024f. Teraz chcialbym sprawić sobie do niego odpowiedni kreciolek do uzytku z przeznaczeniem na szczuplego na lekko. Najbardziej mi znanym przyzwoitym kołowrotkiem jest Ryobi zauber ale może byla by mozliwosc abyscie polecili jakis sprawdzony kolowrotek ktory by sie przy tej robocie dobrze spisal??co do ryobi to juz zmeczenie materialu bo katuje go juz kilka sezonow i by wypadalo go zmienic. cena tak powiedzmy do 300 zł?? co do wywazenia itp to sobie pojade przykrece i sprawdze ale chodzi mi tu bardziej o firme i model niz o rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Cześć, Myślę, że Zauber to bardzo dobre rozwiązanie. Ostatnio mój kolega zakupił Zaubera CF w rozmiarze 2000, chodzi bardzo płynnie i leciutko. I zapewne długo posłuży. Pozdrawiam lukanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 zastanawialem sie i nadal zastanawaim nad spro red arc moze ktos kto go uzywa zabierze glos w tej sprawie i podpowie czy ten red arc jest wart uwagi i ewentualnego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 zastanawialem sie i nadal zastanawaim nad spro red arc moze ktos kto go uzywa zabierze glos w tej sprawie i podpowie czy ten red arc jest wart uwagi i ewentualnego zakupu Połowa odpowiedzi o kolowrotek na tym forum kończy się odpowiedzią red arc / zauber. Wystarczy poczytać / poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 czy lepszym rozwiazaniem bylby wspomniany spro red arc czy moze np penn slammer? bardzo duzo pochlebnych opinii juz widzialem ale nigdy nie trzymalem penn-a ani tym bardzie nie lowilem moglby ktos podpowiedziec czy peen jest porownywalny a moze nawet lepszy czy raczej nie koniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi