prze-m Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mały ale pierwszy w 2015. oby to był dobry znak na nadchodzący rok. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 a ja dzis takiego zlowilem ,cieszy bo coraz mniej lipienia w moich rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mój drugi lipień w życiu- piękna super waleczna rybka:) Podczas łowienia kropków strzelił w obrotówkę nr 2 Jestem mega szczęśliwy że złowiłem takiego ładnego lipienia 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ale skrzydlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ładna rybka-coś się dzieje w wodzie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 ..... Nie mogę sobie przypomnieć skąd znam ten płot .... Zwierzyniec? Chyba najwyższa pora opłacić górskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Nie mogę sobie przypomnieć skąd znam ten płot .... Zwierzyniec? Chyba najwyższa pora opłacić górskie ... Szczeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Amator pijaweczki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Fajny lipasek i to na spinning Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Fajny lipasek i to na spinningGratuluje,,i phenixa w tytanach.. Świetny lipas!!!P.S.Fajnie zobaczyć Twoją uśmiechnietą morduchnę..do boleniowego spotkania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 ,,i phenixa w tytanach.. Świetny lipas!!!P.S.Fajnie zobaczyć Twoją uśmiechnietą morduchnę..do boleniowego spotkania!!!Ledwo na te ,, badziewie'' udało mi się wyholować tego lipasa mało tego, sttelka też rzęzi :D ...byle dożyć do boleni ...do spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Za spinning liczy się dwa razy bardziej! super liptony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Za spinning liczy się dwa razy bardziej! super liptony Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) ...na pobudzenie wyobraźni....rewelacyjnie nakręcone Edytowane 21 Stycznia 2015 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Eleganckie zdjęcia, piękne łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Żaden ze mnie muszkarz ale z przyjemnością ogladam takie filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dobra reklama Visiona.Ciekawe ile kosztuje licencja na tym odcinku ? 2-3 tys Euro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dobra reklama Visiona.Ciekawe ile kosztuje licencja na tym odcinku ? 2-3 tys Euro ?normalna szwedzka rzeka .ok 100 zł za tydz łowienia lub ok 150 zł za zały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) normalna szwedzka rzeka .ok 100 zł za tydz łowienia lub ok 150 zł za zały rok i tak można łoooowić A co to za rzeka ? Można prosić o nazwę ... Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evien Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Amator pijaweczki No świetnie - gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jest i drugi w tym sezonie. Skubańce waleczne są. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Skubańce waleczne są. Waleczne bo o zycie im idzie..i tuż tuż potomstwo w drodze... Edytowane 1 Marca 2015 przez PowellR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Znowu...Naprawdę nikogo nie razi to zdjęcie?Może jednak trzymajmy się chociaż jakichś minimalnych standardów...Moim zdaniem do jak najszybszego wystrzelenia i zapomnienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jest i drugi w tym sezonie. Skubańce waleczne są. Fajna woda to i fajna ryba ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Muszkarz zemnie żaden,ale fajnego lipka mam na kącie.To może ktoś mi w końcu wyjaśni jest ten okres ochronny czy nie bo goście zasłaniają się jakimś rozporządzeniem ministra rolnictwa i ustawą o rybołówstwie śródlądowym i w najlepsze łowią sobie lipki na tarlisku.Bardzo proszę o wyjaśnienie mi tej kwestii.Chodzi oto,że kto co i dlaczego.W RAPR jest okres ochronny a w tej popapranej ustawie rzeczywiście nie ma chyba,że była jakaś nowelizacja ustawy ale tego nie mogę znaleźć. Edytowane 30 Marca 2015 przez Skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi