Filip14 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Lipień ma okres ochronny od 1 marca do końca kwietnia. Edytowane 30 Marca 2015 przez Filip14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 agresywny amator jiga z połowy lutego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ładny irokezik ma ten "Lipton". Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Dzisiejszy kardynal :)bylo ich wiecej ale tylko ten dostapil "zaszczytu" pozowania do foty pozdrawiam Mario Edytowane 31 Maja 2015 przez marius13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dzisiejszy kardynal :)bylo ich wiecej ale tylko ten dostapil "zaszczytu" pozowania do foty pozdrawiam Mario ale maluszek gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dzisiejszy kardynal :)bylo ich wiecej ale tylko ten dostapil "zaszczytu" pozowania do foty pozdrawiam Mario Sucha czy nimfa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Nimfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sezon Lipieniowy rozpoczęty 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 pięknie zebrał suchą Wieprzowy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 dzisiaj 37cm. jako dodatek kleszcz w ręku. o tym w innym wątku. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wydra sie do niego dobierala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Złapałem dziś pierwszy raz w tym roku muchówke w dłoń. Musiałem sobie przypomnieć dlatego tak mnie wkurza ta metoda, już wiem ... zaczepy, wiązanie, plątanie, to nie dla mnie Zaliczyłem kilka typowo muchowych ryb także z czystym sumieniem moge odłożyć muchówke na następny rok ps. sorki za foto nie chciało mi się targać lustra w te krzaczory Edytowane 9 Czerwca 2015 przez DAWIDspinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Niedzielne Lipaski. Nimfa. Zaczynam coraz lepiej ogarniać "Muchę" i na prawdę mnie "wciągnęło". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Lipien z Sanu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 no tam to są maszyny!! dobiorę się do nich już za miesiąc! tymczasem takie oto cwaniaczki z północnej polski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ano są 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Piekny kardynal Widze ze wreszcie mamy przedstawiciela freestyle w muchowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mycka łowności, plus 100 do zajebistości. Z pół metra miał, a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 @Siksa piekny lipas, ale tak to jest jak się czarodziej pojawia nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Amator pijaweczki Bardzo fajna rybka! Milion razy był już ten temat wleczony, ale zwrócę delikatnie uwagę, że taki chwyt może być dla rybki zabójczy, bo ściskasz jej serducho. Dlatego wszyscy, którzy chcą rybę wypuścić proszeni są o chwytanie ryb za nasadę ogona i pod głową np.. Bez trucia, tak tylko przypominam. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ano są Lipień chyba też docenił kapelusz ewidentnie zrobił: łoooo !!! albo choćby ooooo !!!. Pikny. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Bardzo fajna rybka! Milion razy był już ten temat wleczony, ale zwrócę delikatnie uwagę, że taki chwyt może być dla rybki zabójczy, bo ściskasz jej serducho. Dlatego wszyscy, którzy chcą rybę wypuścić proszeni są o chwytanie ryb za nasadę ogona i pod głową np.. Bez trucia, tak tylko przypominam. pozdro Bartek, Piotr ryby raczej nie skrzywdził. Z tego co wiem to kawał chłopa może się wydawać, że gniecie nie tam gdzie trza. Ja też dałem foto, na którym pozornie ryba niekomfortowo trzymana: http://jerkbait.pl/topic/50575-łososie-i-trocie-2015/page-5 a zaręczam, że odpłynęła z animuszem godnym Ferrari. Foto czasem nie oddaje pełni sytuacji. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 No co innego tak duża troć, a co innego niewielki lipas chwycony w pół... Ale zgadzam się, że to nie będzie zawsze skutkowało killim https://www.youtube.com/watch?v=jwrcZY30kiQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi