Piotr 75 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki za poradę ...Zapewniam że ten jaki i wszystkie inne moje lipasy, wrócił bardzo żwawo do domu nie wykazując kłopotów sercowych... Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Piotr 75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mycka łowności, plus 100 do zajebistości. Z pół metra miał, a? 51cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) ps. gdyby ktoś zechciał wspomóc i podarować początkującemu muszkarzowi jakieś nimfy, suche muszki to prosił bym o kontakt. Nie ukrywam że wciągnęła mnie mucha na maksa, lecz krucho w pudełkach. A sezon trwa, biorą fajne rybki. pozdro Edytowane 29 Czerwca 2015 przez dawidzcm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Piekne lipienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Parę lipasków. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Pierwszy w tym sezonie i od razu 40 tka, z malutkiej rzeczki bardzo cieszy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Pierwszy w tym sezonie i od razu 40 tka, z malutkiej rzeczki bardzo cieszy Na suchara? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Na suchara jeszcze u mnie nie reagują. Towarzyszyłem im przez pół dnia i nawet jednej zbiórki nie widziałem. Za to lekką nimfkę zagryzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Graty. Ja czekam właśnie na ten moment.... suchara... byle do październikowych porannych mgieł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 No i dziś się udało na sucharka dwa nieco powyżej 40, kilka mniejszych i jeden, który poszedł z muchą.. do "sanowych" mają się nijak, ale zbiórka muchy po rzutowej gimnastyce w krzakach przez taką rybę bardzo cieszy. Po południu rzeczka się otworzyła. Tak jak piszesz Sandacz23, już nie mogę się doczekać jesieni... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sanowy "Kaban" 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Piękny ,szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Piękny kardynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam, No i mi się trafił landrynek dał popalic pozdro 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Lipaski dziś gryzły, i na nimfkę i na sucharka.. szkoda tylko że bez byków: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Super rybki, uwielbiam je. Szkoda, że nie mam teraz gdzie ich połowić. Póki co muszą mi wystarczyć jaśki i klenie Na długą nimfę czy dłubiesz spod kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Spacerek w gorę rzeki i czesanie długą nimfą. A wieczorem była chwila że ładnie zasysały malutkie chrusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 mega lipki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Bieszczadzkie klimaty 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Bieszczadzkie klimaty Patrząc na pysk - to pewno z OS-u lub poniżej. Przepiękny lipas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Masz rację, rybka złowiona na OS San. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Takie lipasy z powodzeniem można było łowić na suchego chrusta na Sanie. Ku mojemu zdziwieniu na Dunajcu też trafiały się przyzwoite Lipasy, cieszy że jest ich coraz więcej. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 U mnie na weekendzie lipieniowo troche słabiej 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Śliczności na suchą: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A to największy z wczoraj pozdrawiam 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi