Franc Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Chyba nie ma piękniejszych rybek Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 są. gupiki... ale złów Panie jakiegoś na muchę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Dzisiejsze lipienie. Trochę na daleką nimfkę, trochę na suchą.. największe spadły.. Edytowane 25 Października 2015 przez Michał P. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 U mnie słabo, ale wypad w dobrym towarzystwie bezcenny pozdro 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Załatwiwszy pewne sprawy na powrocie wstąpiłem dosłownie na chwilę przed zmierzchem.. zebrał malutkiego rudego chrusta 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Pozwolę sobie dorzucić skromny kamyczek. Lipas z pomorskiej rzeczki na suchara magiczne 40cm. .Uparł się niestety i " grzebienia" za chiny pokazać nie chciał.. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dziś miałem wyjątkowo udany dzień Najpierw na sucharka z jednego miejsca złowiłem dwa piękne lipienie:A na koniec dnia nimfkę zagryzł jeszcze jeden: Porównałem z rybą złowioną niecały miesiąc temu i okazało się, że tego lipienia złowiłem już drugi raz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Dziś faktycznie udany dzień, dobrze zbierały sucharki, dawno nie łowilem na kolanach I pod koniec dostalem wisienkę na torciku Edytowane 28 Października 2015 przez KwaQ 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobosss Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Z jesiennej niedzieli nad Sanem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dzisiejsze lipaski 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Ten piegowaty najfajniejszy...Graty Edytowane 30 Października 2015 przez Piotr 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Z ostatniego wypadu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Michał P, KwaQ - te wędki EGO na które łowicie - co to i jak się łowi? Szukam właśnie jakiejś delikatnej na lipasa choć EGO nie wzbudza mojego zaufania... :-/ Tu mój nimfowy z małej rzeki. i jeszcze jeden pod 35cm. Sory za jakość fotki. Edytowane 3 Listopada 2015 przez teethar 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 To i ja coś wstawię z ostatniego wypadu, jeden z kilku pięknych, fioletowych "murzynów": teethar - ta wędka to szklak, moja #3 ma 6'6 długości. Jak za te pieniądze wydaje mi się że kij jest ok. Mięciutki, o pełnym wygięciu, hol to czysta poezja. Jak na razie wyciągnąłem nim kilka fajniejszych rybek i jest ok. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mój patyk to 7'3'' #4 posiadam go od trzech miesięcy byłem kilka naście razy na rybach i póki co moje odczucia mówią mi że to jest to czego szukałem... Oczywiście można mieć szklaka innej firmy jednak za niemal dwukrotną cenę, również uważam że bardzo dobry stosunek jakość-cena. Pod moje małe rzeczy świetnie się spisuje. Jeśli masz możliwość proponuje wcześniej sobie pomachać, patyki "trochę" inaczej się zachowują pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Piękne lipasy łowicie:) zapytam z ciekawości czy odwiedzał ktoś ostatnio bóbr poniżej zbiornika w Pilchowicach? zastanawia mnie czy ta piękna ryba przetrwała na tej rzece zrzuty osadu dennego z lipca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wczoraj brały: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wczoraj faktycznie brały, też kilka fajnych lipków złowiłem. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Ładne. W niedzielę było już znacznie gorzej: Edytowane 9 Listopada 2015 przez marekn 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Płetwa mistrzowska ale kolczyki jeszcze bardziej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Piękne lipasy łowicie:) zapytam z ciekawości czy odwiedzał ktoś ostatnio bóbr poniżej zbiornika w Pilchowicach? zastanawia mnie czy ta piękna ryba przetrwała na tej rzece zrzuty osadu dennego z lipca:(http://jerkbait.pl/blog/14/entry-355-plan-marszala/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Lipieniowe począti, 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Dzięki za info:) bardzo mnie cieszą takie informacje:))) bo było już bardzo kryzysowo na bobrze,ale jak widać ryby jakimś cudem przetrwały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 sprzed 2 tygodni lipionki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi