Kamil Z. Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Aż chyba jutro skoczę sprawdzić, czy jeszcze zbierają mini sucharki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Aż chyba jutro skoczę sprawdzić, czy jeszcze zbierają mini sucharki.... Zbierają ,zbierają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Super uchwyciłeś ich kolorystyczne piękno @Oktawian Ps. Dobrze widzę małą glajszkę na prowadzącej ? Zagryzają Ci na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki . Ta mała glajszka ostatnio straciła skuteczność. Jesiennym sanowym lipieniom nie za bardzo smakuje, ale przywalił w nią ostatnio ładny tęczak, niestety wypiął się . Edytowane 14 Listopada 2015 przez Oktawian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Też łowiłem dziś, ale tylko do jedenastej. O 10:00 zaczęło tak wiać, że łeb chciało urwać, ale coś się działo: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dziś, mimo, że pogoda fatalna, też łowiłem z kolegą parę godzin. Szału nie było, ale coś się działo: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Zbierają ,zbierają Racja Tylko dmuchało tak, że ciężko było podać muszkę pod prąd. W chwilach ciszy kilka zebrało sucharka, a później przeszedłem (niestety) na metody podwodne. Coś tam zagryzło nimfkę, ale więcej na skoczka... Licznik zamknął się coś na 10 sztukach P.S.Miło się także zaskoczyłem, gdyż miałem kontrolę PSR 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Chwila zawahania z rana czy jechać co by głowy nie urwało, ale pojechałem i nie urwało przyjemnie nie było, ale tylko do pierwszej ryby 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Do suchej ego #5 WF fightera a pod nimfki #6 DT scientific anglers Edytowane 16 Listopada 2015 przez KwaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mój lipień łamie regulamin bo martwy :-( Ale co tam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Mój lipień łamie regulamin bo martwy :-( Ale co tam Piękny Sam strugałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Piękny Sam strugałeś?Nieee,to rzeźbiarz z Bieszczad robił. Ja to tylko woblerki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dziś rzeka nie była taka łaskawa, tylko na otarcie łez 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 KwaQ - pytanie z innej beczki jak robisz fotki te na których Ciebie widać? Statyw tachasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie ma lekko, statyw od kilku lat mi towarzyszy czasami plecy bolą, ale statyw to jeszcze nie warzy tyle co lustrzanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Dziś bywały momenty że mucha zawracała 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Kolego Kwaq, nie przesadzasz przypadkiem z tymi rybami ? Od kilku dni nie mogę się nigdzie ruszyć, a Ty takie zdjęcia wstawiasz? Biją w tą fioletową z mojego flasha? Fajne mają kolorki te Twoje lipasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Kolego Kwaq, nie przesadzasz przypadkiem z tymi rybami ? Od kilku dni nie mogę się nigdzie ruszyć, a Ty takie zdjęcia wstawiasz? Biją w tą fioletową z mojego flasha? Fajne mają kolorki te Twoje lipasy Kacper, te zdjęcia to jest jeszcze nic. On do mnie dzwoni ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Cześć wszystkim! Chciałbym pochwalić się życiówką Złowiony na sucharka, napiętego sznura! 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wypaśny nasz krajowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wypaśny nasz krajowy ?Wygląda na Sanowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgadza się Sanowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ostatnie podrygi przed przymrozkami to trzeba korzystać żeby palce do linki nie przymarzały i skończy się jeżdżenie.Ale spoko Kacper, mogę nie wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ostatnie podrygi przed przymrozkami to trzeba korzystać żeby palce do linki nie przymarzały i skończy się jeżdżenie.Ale spoko Kacper, mogę nie wstawiać Wstawiaj, wstawiaj . Tylko Cię podpuszczam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi