c1esla Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) kilka Lipionków za razem pierwszych w życiu z ostatniego wypadu Edytowane 12 Grudnia 2015 przez c1eśla 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wczoraj, mimo że pogoda była "pod psem", lipienie do południa brały znakomicie: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wigilijne: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Sezon jeszcze trwa: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziś zrobiłem sobie zakończenie sezonu lipaski słabo reagowały, jeden tachał ze sobą duży bagaż doświadczeń życiowych. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wygarbiony jak dorodny okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzisiaj pewnie ostatni wypad w tym sezonie. Już tak przyjemnie nie było, przelotki marzły, ale coś tam dało się wydłubać: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie miłe mam doświadczenia z łowienia na minusie, szkoda zdrowia i sprzętu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Poswiateczne lipienie braly pol na pol na sucha i nimfy. Okres zerowania bardzo krotki, cos kolo 1,5h. Byly wybredne i dobranie muszek troche zajelo. Wszystkie lipki na upatrzonego. Drugi dzien lowinia IMX-em G Loomisa w #3 klasie. Wedka idealna na lipienie, swietnie amortyzowala, chyba ma spory zapas mocy jak na #3, mozna nawet oceniac ja bardziej jak #4 choc ze sznurem #3 SA GPX radzila sobie znakomicie. Lowilem zylka Trabuco 0,10 na sucha i FC Soldarini 0,12 oraz 0,14 na nimfy. Mily koniec sezonu. Wyjatkowo nad woda nie bylem sam i mam fotki Edytowane 30 Grudnia 2015 przez ictus 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 ech....masz o polowe bliżej nad ta wodę niż ja....zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroaro Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Super ryby, super foty - pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi