Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nesta Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkim w nadchodzącym sezonie życzę przedewszystkim spokoju i odpoczynku na rybach.Sezon uważam za otwarty, razem z ojcem zaliczyliśmy 3 trocie. Słyszałem o około 10 złowionych lecz nie widziałem nikogo z reklamówką co mnie pozytywnie zaskoczyło. Pozdrawiam. 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Osz kurde! Piękna trotka!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Piękna gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Świetny początek sezonu. Gratuluje i życzę udanego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Rybka marzenie Na razie ten gatunek jest poza moim zasięgiem ale patrząc na te zdjęcia...Niestety wpisy z tematu Drwęca ochładzają mój zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Piękna ryba, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 pięknie gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo07 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 No ladne rybki,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfilo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo ładny początek sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dzięki.@K-Pon najlepiej to kaptur na głowę i wmawiać sobie że, ludzi nie ma i spokojnie robić swoje . Albo poczekać parę dni aż się uspokoi trochę. Ja niestety czekać nie mogę, mój sezon na polskie trocie kończy się jutro.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 ...trociowe C@R... 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Świetne foto.Gratki trotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Super rybki. Pozro.Tylko pozazdrościć wypadu nad wodę. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez krzysiek 1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Patryk. Ryba jak dobry pstrąg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Waldek,takie realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wszystkim w nadchodzącym sezonie życzę przedewszystkim spokoju i odpoczynku na rybach.Sezon uważam za otwarty, razem z ojcem zaliczyliśmy 3 trocie. Słyszałem o około 10 złowionych lecz nie widziałem nikogo z reklamówką co mnie pozytywnie zaskoczyło.troc1.jpg troc2.jpg Pozdrawiam.Bardzo ładna 60 siątka Może się zdarzy jakieś sreberko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) <<edit>> Troć 77 cm złowiona 6 stycznia na mojego woblerka , można je zobaczyć w wątku Woblery c1esla , oczywiście wypuszczona z powrotem do rzeki Edytowane 9 Stycznia 2015 przez mario 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 9 Stycznia 2015 przez mario 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Przypominam o temacie wątku. To nie jest miejsce na prywatne dochodzenia i wycieczki osobiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ...słaba degradacja jak pagony całe ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Trzy dni łowienia. Pierwszy dzień okazał się szczęśliwy. Chodź trzeciego dnia z rana na zakręcie dojrzałem spław pięknej ryby. Po 30 min puknięcie w wobler, zacięcie iii nic. Po kolejny 2h męczenia tego miejsca, atomowe branie na wahadłówkę prowadzoną z nurtem ( prawie wędkę z ręki wyrwało) szybka kontra iiii nic. A o to ta z 01.01 free upload pictures 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfilo Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Piękna gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratuluję! Piękna ryba w pięknej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Fajna ryba i fajna fotka. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi