japa Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ładna rybka graty ja wiem dlaczego tylko jedną złowiłeś za szybko zwijałeś Michał ??? pozdrawiam Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) To może ja coś konkretnego napiszę, własnie wróciłem z nad wody. Dziś próbowaliśmy szczęścia w okolicach Poczernina, sporo ludzi nad wodą, słyszeliśmy o jednej złowione rybie, woda wysoka w wielu miejscach wylewa się poza koryto odcinając dostęp do wielu miejscówek, wiatr taki, że łeb urywa, ale i tak było fajnie. Jak ktoś się wybiera w tygodniu nad Parsętę to niech zabierze ze sobą wodery. Ogólnie od początku sezonu byliśmy szósty raz na trociach, jak narazie ja na zero, ale 6 stycznia moja Pani złowiła swoją pierwszą troć - 65cm samiec, kelt skusił się na wobler. Rybka po krótkiej sesji fotograficznej wróciła do wody Edytowane 11 Stycznia 2015 przez pastowany kaban 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 To może ja coś konkretnego napiszę, własnie wróciłem z nad wody. Dziś próbowaliśmy szczęścia w okolicach Poczernina, sporo ludzi nad wodą, słyszeliśmy o jednej złowione rybie, woda wysoka w wielu miejscach wylewa się poza koryto odcinając dostęp do wielu miejscówek, wiatr taki, że łeb urywa, ale i tak było fajnie. Jak ktoś się wybiera w tygodniu nad Parsętę to niech zabierze ze sobą wodery. Ogólnie od początku sezonu byliśmy szósty raz na trociach, jak narazie ja na zero, ale 6 stycznia moja Pani złowiła swoją pierwszą troć - 65cm samiec, kelt skusił się na wobler. Rybka po krótkiej sesji fotograficznej wróciła do wody 100_2641.JPG Rewelacja Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 piękne ryby Panowie... i jeszcze jedno zawsze mam wrazenie ze kolaga @ c1eśla ma za małe te okulary 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Oby do zobaczenia! Edytowane 11 Stycznia 2015 przez pastowany kaban 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...pastowany,my byliśmy trochę niżej...3 ryby na dwóch..łeb urywało ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...pastowany,my byliśmy trochę niżej...3 ryby na dwóch..łeb urywało ale było warto A człowieka - "wielkiej stopy" nie liczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wielka Stopa chodził swoimi ścieżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...pastowany,my byliśmy trochę niżej...3 ryby na dwóch..łeb urywało ale było warto A ja się pytam, gdzie są zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ...Kamilq,w swoim czasie ..Z reszta ryby nie byly megs,66centow max 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A ja się pytam, gdzie są zdjęcia? Wielkiej Stopy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Yeti z trocią- to była by rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wielka stopa to gość postury niedźwiedzia grizzly, kręcący kołowrotkiem do góry...przedeptał większość rzek...chciałbym mieć tyle wigoru w wieku 65lat ...srednio kilka razy w tygodniu na rybach zamiast z pilotem i ciepłymi papciami w fotelu Pozdrowienia dla Staszka G. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Patu, w jakie rejony iny jeździcie, Stargard czy niżej ?W tym roku trotka bierze bardzo dobrze a ja czasu na ryby niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ...Tomasxt, różnie...gdzie Nas poniesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ...wietrzno-deszczowo-frontowa trocinka :-)...Branie ze środka rzeki na wobler Górala... 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Piękna rybka i super fotka. Gratulacje Patryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ryba mi się średnio podoba, ale za to fotka bardzo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Brawo Patryk ! Fajna rybka.Zazdroszczę ci fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Daniel, ot nasz krajowy standard..niestety..ale mnie każda, wychodzona ryba w naszych marnych wodach cieszy..szczególnie łososiowata..Janusz,kolega robił za statyw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Daniel, ot nasz krajowy standard..niestety..ale mnie każda, wychodzona ryba w naszych marnych wodach cieszy..szczególnie łososiowata..Janusz,kolega robił za statyw Wiem Patryku, smutne to niestety. Gdyby były prawdziwe łowiska i prawdziwe ryby, to nikt by się keltami nie chwalił. Jednak mamy wody jakie mamy , więc nawet chudy kelt cieszy. Poza tym zimowy klimat ma mega urok i sam bardzo lubię poszlajać się po pstrągowych rzekach. Dobrze że chociaż jeszcze takie trotki zostały, ale tendencja jest bardzo zła. Nawet w Drwęcy łowi się głównie ryby małe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ...i fotka jednej z rybek kolegi....@szycha81 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ładny kelt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Wiem Patryku, smutne to niestety. Gdyby były prawdziwe łowiska i prawdziwe ryby, to nikt by się keltami nie chwalił. Jednak mamy wody jakie mamy , więc nawet chudy kelt cieszy. Poza tym zimowy klimat ma mega urok i sam bardzo lubię poszlajać się po pstrągowych rzekach. Dobrze że chociaż jeszcze takie trotki zostały, ale tendencja jest bardzo zła. Nawet w Drwęcy łowi się głównie ryby małe...mnie w tych posranych czasach cieszy każda chwila nad wodą, jeszcze bardziej jak "coś" uwiesi się na końcu zestawu..Lubie ponabijać kilosów nad rzeką, i jeszcze fajniej robić to w doborowym i zaufanym towarzystwie... P.S. jaki jest jej stan wód wszyscy wiemy...bardziej cieszyłbym się z regularnego połowu srebrniaków, ale...niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ładny kelt ...ładny kelt to jedynie zasiedziały kelt..tym do "ładności" trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi