czocho Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Oj tam nie marudź....dobre foty... jak na kelty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ...ładny kelt to jedynie zasiedziały kelt..tym do "ładności" trochę brakuje Jak pisal @czocho- nie marudz, ryba bardzo ladna, bez porozrywanych pletw, zrypanego brzucha itd. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ...i fotka jednej z rybek kolegi....@szycha81 bardzo ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Patu - piękne trotki. Zakupiłem też kilka wobków i w weekend ruszam na pierwsze trociowanie w życiu tak więc może gdzieś się trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 W week jest Troć Iny..także będę starał się wyskoczyć przed najazdem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Piękne ryby,szkoda ,że ja na warmi i mazurach choćbym chciał to nawet nie mogę się na takie nastawić.Pozdrawiam łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 W week jest Troć Iny..także będę starał się wyskoczyć przed najazdem ...Ahhh to pech a tak chciałem uniknąć tłumów. A nie wiesz może na którym odcinku będą łowić najwięcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 P.S. jaki jest jej stan wód wszyscy wiemy...bardziej cieszyłbym się z regularnego połowu srebrniaków, ale...niestetyzmień rzeke Ahhh to pech a tak chciałem uniknąć tłumów. A nie wiesz może na którym odcinku będą łowić najwięcej? nie bedzie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 zmień rzeke nie bedzie tak zle ...tiaa. na tą przekopaną... Tam to rybacy stoją przy ujsciu z zaproszeniami dla srebrniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Pawgas, na pewno w okolicach goleniowa tłumy będą więc tamte rejony omijaj... Edytowane 12 Stycznia 2015 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Widze stare wiesci w temacie Rega ze dreptałes tam a wiesz,po kilku latach odwiedziłem ja teraz ...od nowielic w dól ,powiem Ci -nie jest zle kolega ostatnio sreberko pod 3 kg.Gdy sztormuje siatek brak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 .. z tymi siatkami to chyba masz nieświeże info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 E tam siatki... przed wojną to takie pstrągi były, że strach..., latem to koniki polne wieczorem na 2 metry do rzeki nie podchodziły, a dziś się dziadki z tymi cherlakami fotografują...o: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 ..Adaś, bo takie cherlaki w większości pozostały ..Wypuszczajmy wszystkie keltony i sreberka, może wrócą późnym, wietrznym latem bardziej odpasione :-) 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Mój po włożeniu głowy do wody poszedł jak z procy... stąd ta trawka na boku... szybko, szybko i do wody... nie ma opierdaaalaaaniaaa sieeee... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 ..wiem coś o Twojej szybkości.. zanim wyciągnąłem aparat jesienna rapa była już po drugiej stronie Odry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Moja Trotka zlowiona na muchę Sunnray w dniu 06. o1. br. rz. Drwęca samiec 70 cm Edytowane 16 Stycznia 2015 przez wobler1 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulacje ! Pierwsza konkretna trotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jest i 7ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulacje ! Pierwsza konkretna trotka ... i na muchię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nie ważne czy kijem czy pałą Liczy sie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Moja Trotka zlowiona na muchę Sunnray w dniu 06. o1. br. rz. Drwęca samiec 70 cm Super, na muche liczy sie podwojnie Gratulacje dla pozostalych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Moja Trotka zlowiona na muchę Sunnray w dniu 06. o1. br. rz. Drwęca samiec 70 cmPiękna rybka! Jakbym ja ją złowił to bym myślał że to łosoś hehe Marzy mi się złapanie samca łososiowatego z wygięta kufa heh może w tym sezonie. PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Moja Trotka zlowiona na muchę Sunnray w dniu 06. o1. br. rz. Drwęca samiec 70 cmNareszcie ryba warta obiektywu i pochwalenia się na forum...Śliczny smoluch w kapitalnej kondycji. Nawiasem mówiąc tubka równie dobra na bolenie Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 ..rybka warta obiektywu to przede wszystkim rybka żywa..czasami mniejsza, czasami większa...ważne,że nie na tle pokojowej meblościanki lub "zaparkowana" w kamienie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi