Sarniok Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Patu -- święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 witam a ktoś z kolegów po kiju chodzi za trocią w okolicach Krynica -Piaski?jutro może się wreszcie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 ..rybka warta obiektywu to przede wszystkim rybka żywa..czasami mniejsza, czasami większa...ważne,że nie na tle pokojowej meblościanki lub "zaparkowana" w kamienieAlbo fotka z WW z serii "ja i moje kafelki w łazience" lub "ja szczupak i syn obok" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 "Takie tam z keltem na kanapie" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kamil, nie... bo kanapa to u takich często już zajęta przez kaszalota... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 dziś byłem w Janterze i na odcinku około 5km nie ma jak wejść do wody bo same SIATY a połowa nie oznakowana jak podszedłem w okolice nie oznakowanej to z wydmy wyskoczył tubylec i ostrzegał że tu siata stoi we wtorek będę w bosmanacie to trochę się dowiem co robić czy dzwonic czy siaty ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 I jak w tym kraju ma być dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dramat kolego @polak9 współczuję !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ciekawe kiedy rzekę pod prąd podłączą cwaniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Moje dzisiejsze spotkanie... branie zza krzaczka pod przeciwległym brzegiem... krótka przepychanka w środku rzeki... na pożegnanie kilka srebrnych łusek od niej... jak na damę przystało dziarsko pomachała też ogonem... Edytowane 23 Stycznia 2015 przez AdasCzeski 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ładna ryba Adas zasadnicza sprawa w skutecznym c$r jest skuteczny masaż serca .Strzelam-Parsęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Tak Parsęta. Zaręczam Ci, że nie była "gnieciona" nie tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Gratulacje kolego "po paragrafie". Ładny srebrnieczek. Pozdr. z Lublina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Adas to nie było zgryzliwe..inaczej jak robi sie zdjecie nad rzeka inaczej jak sie oglada ten materiał z NZ..daje do myślenia piekne sreberko ..mam nadz.ze Rega tyż da .Nawiasem fajne jest to oblawianie wiklin po przeciwnym-zawsze mam nadzieje ze tam czai sie rybka a i tak branie nastepuje na srodku he hee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ...jak powiedział,tak zrobił..cały Adaś . Gratulacje raz jeszcze,piękna ryba na świetnej fotce!Styczniowy,około wędkarski plan podczas spotkania nad Iną też wykonany w 101 procentach ..Salmon,gdybyś wnosił więcej do wątku niż tylko swoje uszczypliwe uwagi , świat byłby piękniejszy...paszport Polsatu Ci się skończył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastowany kaban Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Gratuluje sreberka i postawy AdasCzeski! Złowić srebrniaka w styczniu to podwójne szczęście! Ja się właśnie szykuję i ruszam nad "Królową" pogonić króliczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ..trocINA dla podtrzymania wątku ..niestety sreberka nie uraczyłem...Zapewne spłynęła już kilka km niżej..C&R... 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Brawo Patryk !Gratuluję kolejnej ładnej ryby.oby caly sezon 15 byl pod znakiem ładnych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ..obyś się nie mylił ...na ładne poczekajmy do odersizzon ..chyba, że w marcu trafi się tłuste reskie sreberko tudzież kropasek z któregoś cieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ładne to jest zdjęcie i ładnie że kelcina ma szanse urosnąć do naprawde tłustego srebra.....Patu berecik z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ładna troć z Iny Patu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 zdjęcie na ziemi ponieważ nie noszę ze sobą statywu ale przynajmniej można dokładnie ocenić wielkość tej chudziny Rybka podwójnie cieszy, ponieważ dziś testowałem nowy nabytek St. Croix Avid 96MLF2, który w sezonie miał służyć do połowu kleni. Kompletnie nie spodziewałem się takiego przyłowu, wziął na woblera Rapala Orginal 7 alb prowadzonego na żyłeczce 0,18 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Temperatura w ostatnich dniach waha sie w okolicach zera, do tego silny wiatr, śnieg i deszcz co sprzyja aktywności troci. Im gorzej tym lepiej . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ładne sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Panowie piękne trotki Szkoda że, nie mogę spróbować swoich sił z tak walecznymi rybkami...Swoją drogą trochę jestem zirytowany pewnym faktem... Kto chce niech oglądnie => 22min. filmu...Niestety są ludzie i parapety ;/ http://tv-trwam.pl/film/z-wedka-nad-wode-w-polske-i-swiat-odc-38 Edytowane 1 Lutego 2015 przez kornetes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi