Skocz do zawartości

Łososie i Trocie 2015

Nesta

Rekomendowane odpowiedzi

dziś byłem w Janterze i na odcinku około 5km nie ma jak wejść do wody bo same SIATY a połowa nie oznakowana jak podszedłem w okolice nie oznakowanej to z wydmy wyskoczył tubylec i ostrzegał że tu siata stoi :angry:

we wtorek będę w bosmanacie to trochę się dowiem co robić czy dzwonic czy siaty ciąć :ph34r:

Moje dzisiejsze spotkanie... branie zza krzaczka pod przeciwległym brzegiem... krótka przepychanka w środku rzeki... na pożegnanie kilka srebrnych łusek od niej... jak na damę przystało dziarsko pomachała też ogonem... 

post-55274-0-90574200-1422045637_thumb.jpg

Edytowane przez AdasCzeski
  • Like 23

Adas to nie było zgryzliwe..inaczej jak robi sie zdjecie nad rzeka inaczej jak sie oglada ten materiał z NZ..daje do myślenia  :) piekne sreberko ..mam nadz.ze Rega tyż da .Nawiasem fajne jest to oblawianie wiklin po przeciwnym-zawsze mam nadzieje ze tam czai sie rybka a i tak branie nastepuje na srodku he hee 

• Like 1

...jak powiedział,tak zrobił..cały Adaś :). Gratulacje raz jeszcze,piękna ryba na świetnej fotce!

Styczniowy,około wędkarski plan podczas spotkania nad Iną też wykonany w 101 procentach :D :)..

Salmon,gdybyś wnosił więcej do wątku niż tylko swoje uszczypliwe uwagi , świat byłby piękniejszy...paszport Polsatu Ci się skończył?:D ;)

post-57928-0-53598700-1422725736_thumb.jpg

zdjęcie na ziemi ponieważ nie noszę ze sobą statywu ale przynajmniej można dokładnie ocenić wielkość tej chudziny  :)  

Rybka podwójnie cieszy, ponieważ dziś testowałem nowy nabytek St. Croix Avid 96MLF2, który w sezonie miał służyć do połowu kleni.  Kompletnie nie spodziewałem się takiego przyłowu, wziął na woblera Rapala Orginal 7 alb prowadzonego na żyłeczce 0,18

• Like 8

Panowie piękne trotki :)  Szkoda że, nie mogę spróbować swoich sił z tak walecznymi rybkami...

Swoją drogą trochę jestem zirytowany pewnym faktem... Kto chce niech oglądnie  => 22min. filmu...

Niestety są ludzie i parapety  ;/

http://tv-trwam.pl/film/z-wedka-nad-wode-w-polske-i-swiat-odc-38

Edytowane przez kornetes