popper Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Gratuluję wszystkim ładnych rybek, ja dziś rozpocząłem sezon w nietypowy dla mnie sposób W nietypowy, bo.......... Złowiłeś? Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Waldku,ziom7 z Wrocławia jest i zapewne gdzieś z Oderki toto wyjął Gratuluję Paweł fantastycznie nietypowego rozpoczęcia sezonu !!! Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Waldku,ziom7 z Wrocławia jest i zapewne gdzieś z Oderki toto wyjął Gratuluję Paweł fantastycznie nietypowego rozpoczęcia sezonu !!! SlavoNo, to nic, tylko częstych takich nietypowych wypadów życzyć. Piękne otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Też bym chciał się tak nietypowo zdziwić Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 dziękuję,nietypowy bo w lutym nigdy nie byłem nad wodą , nigdy tak wcześnie nie zaczynałem sezonu, to Wasza wina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 to i ja sie pochwale wypad od 7do 8rano na test swojego wahadła. i uwiesiło sie cos takiego ;D sprzet Daiwa infinity,kręcioł ryobi,pletka stren sonic braid.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 to i ja sie pochwale wypad od 7do 8rano na test swojego wahadła. i uwiesiło sie cos takiego ;D sprzet Daiwa infinity,kręcioł ryobi,pletka stren sonic braid.. Spini chyba też jeszcze w testach - dobrze widzę folię ? Graty za rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 nooo w sumie jestem takim pedantem -jezeli chodzi o sprzęt,zeby nie brudzic korka czesto nie sciągam folii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 nooo w sumie jestem takim pedantem -jezeli chodzi o sprzęt,zeby nie brudzic korka czesto nie sciągam folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ziom7 jeźeli Odrowa podwøjne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Krótka zima tego roku, ale okoliczności piękne;) Edytowane 24 Lutego 2015 przez pawlik832 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haydo Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Pierwsza w tym roku . Piękny słoneczny dzień, lekka bryza od zachodu, archipelag Hvaler, skaliste wybrzeże 9-5m głębokości, pilker srebrno-niebieski 28g, złapana tuż nad dnem z opadu. Woda jeszcze zimna ale jeszcze ze 2 tygodnie i 2-3 stopnie wiecej a wtedy... Edytowane 4 Marca 2015 przez haydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ale tam mecie pięknie panowie GRATULUJE udanego rozpoczęcia i połamania wędki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam! Taka oto srebrna trocinka mi się dzisiaj trafiła w norweskim fiordzie. Nowa życiówka 84 cm. Skusiłem ją swoją blaszką (można ją zobaczyć w moim wątku z wobkami).P.S. Nesta dzięki za wskazówki 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) No przyszła wiosna to i trocie przyszły. 10 stopni w nocy zapowiadało dobry dzień ale, tego się nie spodziewałem.Po tygodniu z muchą ze względu na wiatr dziś musiałem sie przeprosić ze spinem. Opłaciło się.Piotrek jeszcze raz gratuluję, kawał ryby! Moje największe z rana z tej samej mety . Dobrze że, mam do niej 7 km... Pozdrawiam. Edytowane 8 Marca 2015 przez Nesta 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kowalek87 piekna sceneria i rybka zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 nooo w sumie jestem takim pedantem -jezeli chodzi o sprzęt,zeby nie brudzic korka czesto nie sciągam folii Gratuluję ryby! Tak na marginesie - taki pedantyzm kończy się spleśniałym korkiem na rękojeści pod folią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Tak na marginesie - taki pedantyzm kończy się spleśniałym korkiem na rękojeści pod folią I nieprzyjemnym zapachem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja teź nie lubie w kondonie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Łowiliśmy nie tylko pstrągi, ale też trotki.Ta poniżej to chyba właśnie troć 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Danielu nie mam pytań, coś pieknego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Piękne te trocie .Nasze wyglądają tak 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Brak słów.Cudo.Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Może nie jakaś największa,ale pierwsza przyzwoita trotka w mojej wędkarskiej karierze 61 cm. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Gratuluję! Pierwszą pamięta się zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi