Nesta Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Cały tydzień łowienia na muchę podsumowany piękną rybą dziś. Super łowienie, 50 metrów na wodę między wyspą a brzegiem stojąc w pas w wodzie przy pierwszej skarpie. Mucha tubis by @kamilos. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Neste gratulacje fajna rybka Normalnie ryby cię znają dlatego biorą bo wiedza ze wraca do wody hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wczoraj trafił mi sie pierwszy w tym roku laks. Hol z odjazdami, saltami, dramaturgią (zaplątana linka klinuje sie w przelotkach a na drugim koncu ryba szaleje...). To moja najwieksza ryba na muchę dotychczas, szkoda że, nie srebrna.Sprzętowo: Shakespeare Agility Fly w 8 klasie, linka Vision Kust, przypon tonący Airflo, kołowrotek Scierra Orbit. Mucha Tubis. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Zazdroszczę i gratuluję panowie. Ja w tym sezonie bez trotki... jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Neste poraz kolejny gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dziś było trochę zimno ale daliśmy radę. Namierzone miejsce drugi tydzień darzy pięknymi rybami. Mucha Jiggy oliwka z białym. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No daliśmy radę, a właściwie Ty dałeś, bo ja spaprałem piękną rybę. Ale myślę, że w sobotę zrobimy powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Gratuluje znów piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Cały tydzień łowienia na muchę podsumowany piękną rybą dziś. Super łowienie, 50 metrów na wodę między wyspą a brzegiem stojąc w pas w wodzie przy pierwszej skarpie. Mucha tubis by @kamilos. P1610836.jpg Dziś było trochę zimno ale daliśmy radę. Namierzone miejsce drugi tydzień darzy pięknymi rybami. Mucha Jiggy oliwka z białym. rsz_p1610848.jpg Tak patrzę na kropki i płetwy... czy to przypadkiem nie jest ta sama ryba? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Twierdzę ,że to ta sama ryba znaczy się ,że C&R popłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dzisiejsza poranna trotka z fjordu, nie za duża (60+), ale cieszy, bo na swojaka . Najpierw obrzucałem miejscówkę wahadłówką, lecz bez efektu, po czym postanowiłem podejść nieco inaczej do tematu i założyłem swojego łamańca. Pierwszy rzut w to samo, może 4 obroty korbką i siedzi. Widać wobek podpasował. Później wyszło mocne słońce i doczekałem się tylko 2 wyjść nieco większych ryb, ale na tym się skończyło. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wiadomo już coś o wynikach z pierwszego dnia TrollingBoatMaster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Zatoka Pucka, metoda połowu trolling, pogoda słonecznie, lekki wiatr. Przynęta: blaszka "PG" Paweł Grzecznik. Sprzęt: wędka szklak od batsona, pen slamer 360, plecionka 0,14. Całe 72cm morskiego szczęścia, niezapomniana walka, udana wyprawa. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez @Wojti 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klasa, Wojtek Pogodę, widać całkiem całkiem miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witaj Wojtku widze ze nie dasz sobie odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ale mieliście fajne warunki Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maliniak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Fajna rybka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Gratulacje. Tu (link) ta sama ryba. Udało się Panu złapać ją drugi raz? Tym razem na inną przynętę https://www.facebook.com/SavageGearPolska/photos/a.249657238433679.61192.141177142615023/884620638270666/?type=1&theaterahhh ten marketing SG ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 marketing dźwignią handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam.Ostatnio pierwszy raz w życiu miałem okazję przekonać się jak "gra" podkład na przelotkach. Branie po rzucie w miejsce gdzie na wodzie pokazało się oczko nie większe niż robi mucha wpadająca do wody. Ryba poganiała mnie po płyciźnie, zanim ją wyholowałem zrobiło się prawie ciemno. Mucha Jiggy oliwkowo biała. Spinning dawno juz przestałem wozić w samochodzie, stoi i się kurzy. Na muchę to zupełnie inny świat, jak bym się narodził na nowo Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Nesta 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Gratulacje. Tu (link) ta sama ryba. Udało się Panu złapać ją drugi raz? Tym razem na inną przynętę https://www.facebook.com/SavageGearPolska/photos/a.249657238433679.61192.141177142615023/884620638270666/?type=1&theater ahhh ten marketing SG ... Witam, tylko że taki marketing do niczego dobrego nie doprowadzi. Przynęty świetne ( same się bronią ) ale trochę zdrowego rozsądku wskazane, bo niedługo okaże się że najlepszą przynętą na jazie okaże się ALIEN EEL V2.Pzdr.Tarłoś 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jestem tego samego zdania. Jeśli coś jest dobre to sobie poradzi. SG ma z pewnością wiele fajnych produktów, ale takie "Chwyty marketingowe" mnie osobiście zniechęcają. Swoją drogą ciekawe do czego zdolni są ludzie promujący markę, ale to już rozważania nie w tym temacie.i żeby nie było całkowitego off'a@Nesta - niezła petarda! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nesta kolejna przepiekna ryba szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam, tylko że taki marketing do niczego dobrego nie doprowadzi. Przynęty świetne ( same się bronią ) ale trochę zdrowego rozsądku wskazane, bo niedługo okaże się że najlepszą przynętą na jazie okaże się ALIEN EEL V2.Pzdr.Tarłoś Zazdrość ludzka nie zna granic tak niestety jest kiedy siedzi się przy kompie a nie jeździ się na ryby i nie ma się wyników. Tego dnia złowiłem kilka ryb (ta największa była na PG), pozostałe były na woblery (nie mamy w modzie czegokolwiek podpinać, a jesli ktoś ma wątpliwości zawsze może zapytać u źródła na co ryby brały lub dokładnie czytac opis pod zdjeciami, nie bede wstawiał tez wszystkich ryb bo nie wszystkie sie do tego nadawały). PSALIEN EEL V2 - to moja ulubiona i bardzo skuteczna przyneta ale na szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Zazdrość ludzka nie zna granic tak niestety jest kiedy siedzi się przy kompie a nie jeździ się na ryby i nie ma się wyników. Tego dnia złowiłem kilka ryb (ta największa była na PG), pozostałe były na woblery (nie mamy w modzie czegokolwiek podpinać, a jesli ktoś ma wątpliwości zawsze może zapytać u źródła na co ryby brały lub dokładnie czytac opis pod zdjeciami, nie bede wstawiał tez wszystkich ryb bo nie wszystkie sie do tego nadawały). PSALIEN EEL V2 - to moja ulubiona i bardzo skuteczna przyneta ale na szczupaki Historia zmianZamknijSavage Gear Polska15 godz. temuFlauta, prześwietlona woda, obławiamy wodę pomiędzy 3, a 6 m. Branie na głębokości około 4 m. - przynęta oczywiście Diving Prey 9 cm w kolorze Lemon Back. Savage Gear Polska31 min. temuFlauta, prześwietlona woda, obławiamy łowisko pomiędzy 3, a 6 m. Brania na głębokości około 4 m. - polecana przynęta do takich warunków to Diving Prey 9 cm w sprawdzonym kolorze Lemon Back. Ja już z tego nic nie rozumiem... Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez sol321 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi