Bujo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) I na koniec produkcja do chin. Watpie, blanki zaprojektowane przez Garego sa obecnie produkowane w Korei pod nazwa TFO (specyfikacja bardzo podobna), z Korei tez pochodza nowe serie Batsona wiec zapewne obrali ten kierunek jako nowy. Kilkukrotne porby z Loomisem ( nalezacym do Shimano) pokazaly jasno, ze wedkarze chca aby ich produkty byly robione w US i za to zaplaca tylko jesli beda czuli reke Garego a nie pana Changa Bujo Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Watpie, blanki zaprojektowane przez Garego sa obecnie produkowane w Korei pod nazwa TFO (specyfikacja bardzo podobna), z Korei tez pochodza nowe serie Batsona wiec zapewne obrali ten kierunek jako nowy. Kilkukrotne porby z Loomisem ( nalezacym do Shimano) pokazaly jasno, ze wedkarze chca aby ich produkty byly robione w US i za to zaplaca tylko jesli beda czuli reke Garego a nie pana Changa Bujo Gdy na filmach widze siwego Pana Kuleczke - pana Loomisa - to raczej watpie by to byl czlowiek zdeterminowany i glodny zarobienia milionow (w USD) na produkcji blankow .Wyglada na sympatycznego pasjonata...ktoremu biznes srednio wychodzi. I jak znamy historie jego dzialalnosci, to cos chyba moze byc na rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gdy na filmach widze siwego Pana Kuleczke - pana Loomisa - to raczej watpie by to byl czlowiek zdeterminowany i glodny zarobienia milionow (w USD) na produkcji blankow .Wyglada na sympatycznego pasjonata...ktoremu biznes srednio wychodzi. I jak znamy historie jego dzialalnosci, to cos chyba moze byc na rzeczy. Daniel, Gary ma bardzo podobne podejscie do wedek/blankow jak ty czyli performance na pierwszym miejscu. Najlepiej jak w zyciu robi sie to w czym jest sie dobrym, w jego przypadku to zdecydowanie projektowanie i produkcja blankow na ktore i tak jest zapotrzebowanie. Kistler robi na nich, jest Edge Rods wraz z bardzo ciekawymi elementami rekojesci z grafitu. Zamiast jezdzic po swiecie w poszukiwaniu rynkow zbytu ( byl nawet w Rosji) zostawia to innym i ja widze z tego tylko same plusy. Reszte zweryfikuje rynek ale wszelkie informacje plynace zewszad mowia o swietnych konstrukcjach NFC. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ceny u nas, szczególnie przy obecnym kursie USD, będą z pewnością onieśmielające; w dodatku znane mi blanki NFC są mięsiste, grubościenne i pięknie się gną. Połączenie wszystkich tych niepożądanych cech sprawi, że zapewne pozostaną produktem niszowym na naszym rynku. Ważne, że w ogóle będą. Ceny widziałem, w średnim i wysokim module tanio nie będzie. Sądząc z parametrów będzie kilka naprawdę ciekawych blanków w tym L/UL, dwuczęściowe króciaki, mocne hot-shoty, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ceny widziałem, w średnim i wysokim module tanio nie będzie. Sądząc z parametrów będzie kilka naprawdę ciekawych blanków w tym L/UL, dwuczęściowe króciaki, mocne hot-shoty, etc. Krzysiek, Jednoczesciowki HM ( GLX) maja kosztowac tyle co chinski feniks, drogo czy nie drogo nie mi decydowac. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Cen Phenixa nie znam i do niczego mi nie są potrzebne.Odnoszę to do cen blanków, które kupuję i na których aktualnie kręcę (Batson, CD, St.C). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mam jednego im od zeszlego roku.wybitny.zgapilem od Lukasza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Cenowo może bedzie batson w klasie popular i premium będzie nfc. Nie każdy jednak musi sięgać po topowe rozwiązania. Dla wielu relacja cena - walory użytkowe jest decydująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Niemniej dobrze jest, jeżeli topowe są dostępne. Byle były topowe. "Made in USA" to nie wszystko.Bardzo jestem ciekaw tych blanków. Niektóre konstrukcje (tabelkowo) miały naprawdę niesamowite parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 jest taki ponad polgodzinny film gdzie Loomis opowiada o blankach NFC, w pewnym nomencie mowi do rozmowcy, ze tam nie wejdziemy, bo tam sa prasy o nacisku niedostepnym obecnie dla nikogo produkujacego na swiecie...Moze i chwyt, ale egz ktore zbroilem byly niespotykanie czule, transmisjne niemal gadajace Co zostalo pozniej potwierdzone przez lowiacych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kusisz Yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Ale te NFC takie jakies niewygledne, czysty polerowany grafit... ani lakieru niebieskiego ani zielonego... szare takie niehandlowe.Northforkowa baza ugiec: Edytowane 28 Stycznia 2015 przez yglo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wcierke zawsze mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ciekawe czy będzie coś fajnego , krótkiego pod sandacza do gumy .Tych oznaczeń zupełnie nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Moze i chwyt, ale egz ktore zbroilem byly niespotykanie czule, transmisjne niemal gadajace Co zostalo pozniej potwierdzone przez lowiacych...Potwierdzam. Po ostatnich oględzinach loomisa byłem w szoku Przewróciła się tym samym do góry nogami moja dotychczasowa skromna wiedza poniekąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Potwierdzam. Po ostatnich oględzinach loomisa byłem w szoku Przewróciła się tym samym do góry nogami moja dotychczasowa skromna wiedza poniekąd A do tej pory to myslales,ze pan Chang cyknie ot tak sobie czulsze blanki od Loomisa? Nawet na znanym z masturbacji sprzetowych amerykanskim portalu wszystko porownuje sie do GLX, nie bez powodu, Mi akurat takie krociaki nie sa do niczego potrzebne w moim fishingu ale sandaczowcy na pewno dostana jak to sie tu mowi elektryke czy jakos tak. Tak czy inaczej uwazam, ze super iz za jakis czas bedzie to mozna obejrzec w sporych ilosciach w Warszawie ( gdzie indziej pewnie tez ale mi najblizej). Jestem tez swiecie przekonany, ze znajde dla siebie jakas perelke, ktorej mi brakuje do szczescia Bujo Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Bujo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie za dużo tych "pereł " w arsenale Przy kolejnej wizycie,odwiedziny FC są przymusowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ceny jak zwykle w Polsce będą pewnie z księżyca. Wtedy skończą się zachwyty. Już same blanki Batsona są kosmicznie drogie.Terez NFC dowali pewnie też cenami.A pamiętam serie SH z Batsona która była bardzo udana i przy okazji bardzo tania. Do dziś blanki są poszukiwane. Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Kilobear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ceny jak zwykle w Polsce będą pewnie z księżyca. Wtedy skończą się zachwyty. Już same blanki Batsona są kosmicznie drogie.Terez NFC dowali pewnie też cenami.A pamiętam serie SH z Batsona która była bardzo udana i przy okazji bardzo tania. Do dziś blanki są poszukiwane. http://tackle24.de/index.php?k=192〈=eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Przeglądałem te ceny niemieckie, amerykańskie. To nie na polskie kieszenie.FW 602-2 (IM) 135usd/127eur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Przeglądałem te ceny niemieckie, amerykańskie. To nie na polskie kieszenie.FW 602-2 (IM) 135usd/127eurA niby dlaczego?Zamawiający chińskie k-2 nie marudzą, że drogie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Panowie, a wiadomo orientacyjnie kiedy NFC ma być dostępne w FishingCenter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 A niby dlaczego?Zamawiający chińskie k-2 nie marudzą, że drogie I nie marudzą ,że chińskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 http://www.fishingcenter.com.pl/nfc_blanki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 http://www.fishingcenter.com.pl/nfc_blanki.phpProszę, jest pełna oferta, i ceny do przyjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi