Szymon82 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Czy ja wiem czy do przyjęcia ? ... Czasem to już się piękny kij za takie pieniądze zmontuje.Interes nie idzie , cała filozofia.Dobrze prosperujące firmy nie łączą się z innymi jeżeli bilans jest na + a dalsze prognozy korzystne. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czy ja wiem czy do przyjęcia ? ... Czasem to już się piękny kij za takie pieniądze zmontuje. Interes nie idzie , cała filozofia.Dobrze prosperujące firmy nie łączą się z innymi jeżeli bilans jest na + a dalsze prognozy korzystne.Jak dobrych kilka czy kilkanaście lat za Anosa płacili po 2 tysie, to obecnie chyba okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jak dobrych kilka czy kilkanaście lat za Anosa płacili po 2 tysie, to obecnie chyba okazja.Płacili pewnie i więcej i nie mogli być pewni, że blank, który zamawiali jest ten sam a przelotki nie koniecznie są prawdziwymi gold cermetami Ja bym tego tak nie liczył, dzisiaj to dzisiaj - topowe konstrukcje konkurencji kilkaset zł taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Tak jak myślałem. Ceny dowalone kosmicznie u dystrybutora w Polsce. Taniej wychodzi zamawiać od dystrybutora z francji, rosji lub niemiec. Przykładowo ST 962-2(HM) cena w FC 1230zł, a cena w TACKLe24.de po dzisiejszym kursie 1021zł, jak by nie patrzeć to 20 procent różnicy. A przesyłka 16 euro z niemiec niezależnie od tego ile blanków. Wnioski niech każdy wyciągnie sam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Czy miał ktoś w rękach i może napisać coś o FW 901-2(IM)? według danych ze strony FC 275cm, 1,8-10g, 6lb mocy i waga niecałe 37g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mam ten kijek.. Byłem raz na wodzie, ale nic nie złowiłem bo to mała rzeczka i był extremalnie niski poziom wody a łowiłem , sorki rzucałem ze 2 godz.Jak była gotowa Panowie z FC wołali : przyjedź po tą swoją "wierzbową witkę". Wyszła taka trochę szybka "nudle".Nie ma tego co w Pheniksach że gnie się do pewnego momentu a potem ujawnia się "dolnik z zapasem mocy"!Wędka uzbrojona max lekko w Torzite'y. Rzuca się fantastycznie, ale jak pod rybą ....? Po weekendzie skrobnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Tak jak myślałem. Ceny dowalone kosmicznie u dystrybutora w Polsce. Taniej wychodzi zamawiać od dystrybutora z francji, rosji lub niemiec. Przykładowo ST 962-2(HM) cena w FC 1230zł, a cena w TACKLe24.de po dzisiejszym kursie 1021zł, jak by nie patrzeć to 20 procent różnicy. A przesyłka 16 euro z niemiec niezależnie od tego ile blanków. Wnioski niech każdy wyciągnie sam.Owszem przesyłka z Niemiec może i kosztuje nie 16 a 17E ale pod warunkiem, że nie jest ubezpieczona (tylko standardowe ubezpieczenie 300E ) zakładając że ma ktoś fakturę i kupuje jeden blank - jest Ok, ale z kolei przesyłka pow 120cm to dodatkowe 20E, więc kijki pow 7" jak są dobrze zapakowane będą o te 20 E droższe...Z reklamacjami też bywa różnie podobnie jak w PL a jak ktoś na dodatek nie mówi po niemiecku to na oszczędności typu 130zł może sobie fajne kuku zrobić.... Pewnie są tacy dla których oszczędność 130 zł to dużo - ale czy warto,- niech sobie każdy sam odpowie. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Rheinangler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Też przeliczałem jakieś 2h temu. Wyszło mi 135 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Akurat opiniami "kilobeara" w tym i innych wątkach w ogóle bym nie zawracał sobie głowy-bo wiarygodność....mniej niż zero. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Apioo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Arku- kolega Kilobear to nikt inny jak Robert z BRC dzialajacy w multikoncie by ludzi na jerkbait.pl robic w przyslowiowego ch..a :( 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiem o tym, dlatego napisałem, żeby oszczędzić młodych bardziej naiwnych użytkowników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Wiem o tym, dlatego napisałem, żeby oszczędzić młodych bardziej naiwnych użytkowników Przyda się i starszym o dobrej lecz "krótkiej" pamięci,oraz wszystkim tym, którzy uczciwymi są a innych ludzi oceniają według swoich standardów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czy miał ktoś w rękach i może napisać coś o FW 901-2(IM)? według danych ze strony FC 275cm, 1,8-10g, 6lb mocy i waga niecałe 37g.Łowiłem troszkę w sobotę tym kijkiem. żyłka 0,14 Dual Band, kołowrotek Luvias 2004, przynęta 1,5" avarunka na 1g głowce. Myślałem o okoniach na małym stawie... Okonie wymiotło gdzieś. Miłym zaskoczeniem był szczupak 61cm, ok 1,5kg... Po około 4-5 odjazdach dał się spokojnie wprowadzić do karpiowego podbieraka ... Wędka wspaniale amortyzowała odjazdy ale i hamulec kołowrotka sporo pracował.. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z patyka. Długo szukałem muchowego blanku żeby zrobić coś UUL ale ten blank w pełni spełnia moje oczekiwania..Jakby jakieś pytanka jeszcze to zapraszam na PW.. Ew mogę dać machnąć w Warszawie....pod pracą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Homax dzięki za odpowiedź, jakbyś się z nim wybrał kiedyś na rzekę za kleniem czy jaziem napisz jeszcze kilka zdań o tym jak sobie radził małymi wobkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam Kolegów, nie chcę otwierać nowego wątku, więc pytanie tutaj.Czy mieliście możliwość porównania dwóch blanków NFC - ST 903-2(HM) i ST 904-2(HM)Wasze wrażenia i doświadczenia mile widziane. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam Kolegów, nie chcę otwierać nowego wątku, więc pytanie tutaj.Czy mieliście możliwość porównania dwóch blanków NFC - ST 903-2(HM) i ST 904-2(HM)Wasze wrażenia i doświadczenia mile widziane. Pzdr Ten temat na to pytanko bylby lepszy http://jerkbait.pl/topic/4968-north-fork-composites-nowe-blanki-garego-loomisa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzięki, więc tam również poproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Filmik z pracą FC NFC REV 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi